Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brbara

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az osztrákok és a norvégok elleni mérkőzéseken az volt a leglényegesebb, hogy lássuk, milyen erőállapotban van a csapat. Kiderült, hogy megfelelő a fizikai állóképességünk, látszott, hogy magas tempó mellett is bírunk azonos iramban végigjátszani mérkőzéseket, vagy…..
Kóger Dániel és Nagy Gergő is játszik a Vasas Bp. Stars–Sapa Fehérvár AV19 juniorbajnoki döntőben. Hétfőn fél hétkor az Icecenterben kerül sor az első mérkőzésre. Nem ellentmondás, hogy a három győzelemig tartó párharcban a Stars 1-0-ra vezet, mert a múlt keddi…..
Komoly veszteségekkel készülnek az élcsapatok az OB I. mai fordulójára. A hétfői és szerdai Dab-Vasas mérkőzések után sok eltiltott van a két csapatban. Ma mindketten egy-egy, a még rájátszást érő harmadik helyért küzdő csapat ellen játszanak, így továbbra is komoly…..
Ma este fél hatkor két budapesti mérkőzéssel folytatódik az OB I. középszakasza. Pénteki újpesti győzelmével a Vasas kissé ellépett a mezőnytől, a Ferencváros ügyesen kapaszkodik. Pénteki áldozatuk, a Miskolc, viszont nem nagyon engedhet meg magának több hibázást, így a mai…..
A Bp. Stars női csapatot toboroz, de egyelőre kevesen vannak, tudatták blogunkkal a hölgyek, akik már járnak Szajbert Krisztián edzéseire. Mint írták, ez egyelőre nem nagy baj, vannak olyanok is az edzésükön, akikkel megvan a létszám. Ám a következő szezontól szeretnének külön…..
brbara 2010.01.22 09:44:04
@Tillasz: Köszönjük szépen :-)
brbara 2010.01.22 16:59:04
@ob4: hát igen, én is remélem, hogy lesz korábbi időpontban. Ha később is lesz még kedve jönni, várjuk szeretettel :-)
@pokerface: írtam privátba
Jégkorong Hoki egy keréken 2010.01.15 09:33:00
Igyekszünk beszámolni kedvenc sportágunkhoz hasonló egyéb, akár mégoly különös tevékenységekről is. Mindeddig a szánkóhokival, a bandyvel, az inline-nal, az asztali hokival, legvégül pedig – elég régen – a hokilabdával foglalkoztunk. Ezúttal egykerekű szerkezeten…..
brbara 2010.01.15 11:34:18
@AG 2.0: FLOORball! Nem futball :-)
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
A mai egyetlen Mol Liga mérkőzésen az Újpest a Brassót fogadja a Megyeri úton, este hatkor. Mindkét csapat vesztesen hagyta el a jeget vasárnap este, ez az újpestiek esetében volt meglepőbb. A mai riválisok múlt pénteki mérkőzésén az Újpest végül biztos győzelmet aratott, de…..
brbara 2009.11.25 08:25:29
@forestjr: értem :-( Jobbulást neki
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
brbara 2009.11.21 08:26:45
brbara 2009.11.21 09:37:15
@Jussi: A szabálykönyv így fogalmaz:

573 – TÚL SOK JÁTÉKOS A JÉGEN
a)Ha egy csapatnak a játék során bármikor több játékosa van a jégen, mint amennyire jogosult, a csapatot az alábbi büntetéssel kell sújtani:

- Technikai Kisbüntetés (2’)

b)Ha a mérkőzés utolsó kettő percében és a hosszabbítás alatt bármikor szándékosan szabálytalanul cserélnek (túl sok játékos a jégen), a Játékvezetőnek az alábbi itéletet kell hoznia a vétlen csapat javára:

- Büntetőlövés (BL)

Számomra ez azt jelenti, hogy csak akkor számít szabálytalanságnak, ha már valóban több játékos van a jégen. Az, hogy XY felemelt kézzel korizik lefelé a kispadra, majd a palánk mellett beleér a korongba úgy, hogy még nem ugrott be helyette senki, e szerint a leírás szerint nem tartozik a túl sok ember a jégen kategóriába. És ha belegondolsz hülyeség is lenne. Hányszor láttuk már, hogy valaki cserét jelzett, de mivel hirtelen védekezésre kényszerült, mégis bent maradt! Ilyenkor a cseréje szépen a kispadon maradt. Ezek szerint minden ilyen esetet be lehetne fújni :-)
Végre ismét teljes fordulót rendeznek a Mol Ligában. Ma a fővárosiak a bőség zavarával küzdenek, Újpesten és Káposztásmegyeren is rendeznek mérkőzéseket. Este hatkor a Megyeri úton az Újpest–Ferencváros örökrangadóval kezdődik a program. Mindkét csapat nagy…..
brbara 2009.10.30 21:31:13
@Bambalazs: Egy darabig az eseménynaplóban is Sikorcin volt a gólnál, de kb a harmad közepén megváltoztatták.