Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nézelődő ember

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alant Kevin javaslatai, véleménye. Sajnos szomorú, hogy a balatoni vonalakon közlekednek a majd' legigénytelenebb vonatok. Bár kíváncsi vagyok az idei helyzetre. Valaki? Szia. Mindenek előtt köszönöm hogy legalább ide leirhatom a véleményem, az illetékesek ugyanis nem kiváncsiak…..
Olyan kis keleti parti szépfiú-értelmiségi feje van, de ha ránézel biztos vagy benne , hogy otthon recskázik a Jodie Foster oltárja előtt. Jeff Fahey exbalettos világjáró barátunk New Yorkban született. A sulik elvégzése után bejárta a fél világot, volt mindenhol szinte, hogy…..
Nézelődő ember 2008.03.25 10:11:27
Nézelődő ember 2008.03.25 10:13:14
www.youtube.com/watch?v=k52PXZ8401Q

Ez nem ő? Mármint, akit mellbedobnak.

A fehér az Franco Nero, alias Árpád vezér.
Ez a poszt a szcientológia egyház teljes szervezeti felépítését elemzi ki, későbbi referenciának készült. Hosszú, bonyolult és száraz - előre szólok. Több részből fog állni, a terjedelem és az áttekinthetőség miatt. Itt egy diagram, ami a Nemzetközi Bázis egyik volt…..
Lipilee lőtte nekünk ezt a videót, amin egy örökmozgó őszpofájú tacsi kezel egy labdakilövő robotot, boldogan és fáradhatatlanul. Néha milyen jól jönne egy ilyen szerkezet nálunk is, de gondolom ezzel a vágyammal nem vagyok egyedül.....
Nézelődő ember 2008.03.23 14:19:34
A gonosz kanadai akinek mindig leszakad valamilyen végtagja. Akármilyen sebhelyes feje van, én csípem ezt a csávót. Majdnem minden filmjében gecit játszik, de abból az igazi elmebeteg fajtából , mégis szimpi. Michael kanadai, ugyanis Torontoban született és elég korán megmutatkozott…..
Biztos családilag vagyunk olyan idióták, hogy meg akartuk mutatni Sacikának, milyen is filmet nézni moziban. Úgy éreztük, mesét nézni a TV képernyőjén elég ingerszegény tevékenység, mégiscsak a nagy mozivászon, a mozi nyüzsgése és a filmszalag képe az igazi. Ezért vasárnap…..
A Charlatans albuma is letölthetővé vált, úgyhogy valakinek be kellett dobnia egy új hírt. A Szigeten is fellépő Iron Maiden a Somewhere Back In Time nevezetű, '80-as évekbeli munkásságukból szemezgető best ofot dobja fel netre ingyen és bérmentve, tökéletes minőségű WMA-k…..
Nézelődő ember 2008.03.13 07:37:12
Okoska!

www.webforditas.hu/index.php

Beir: corrupt

Nez, csodalkozik, szajat befog, elszegyell magat...
killtheradical Hogyan legyél punk 2008.03.07 04:00:00
Angolul tudók előnyben: How to be punk. A kategóriák leírása, a "kommentek", mar az egész :-). A teljesség igénye nélkül némi szabad fordítás: "Eleged van, hogy mindig csesztetnek az iskolában, mert vesztes vagy? Belefáradtál, hogy a kemény csávók folyton csúfolnak?…..
Per pillanat hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy nincs is semmi baj a magyar egészségüggyel, amíg ilyen kórházindulók (vagy nevezzük minek ezt a műfajt) születnek, mint a Fővárosi Önkormányzat Szent Imre Kórház alant megtekinthető, és főleg meghallgatható szerzeménye. A kép,…..
Gemma Atkinson official calendar 2008 digg_url = 'http://digg.com/celebrity/Gemma_Atkinson_official_calendar_2008_5'; BONUS LINK OF THE DAY Keeley Hazell - Lynx Fragrance Launch in London ..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
Subba Szopatás a Mekiben 2007.10.08 19:48:00
Hogy mennyire nem vicces gyorsétteremben diákmunkásnak lenni, azt kiválóan érzékelteti az alábbi történet: Kentucky egyik McDonaldsában történt az eset még még 2004-ben, hogy egy álrendőrségi magát rendőrnek kiadó személy telefonhívása nyomán egy ropogós, 18 éves…..
Subba Akár orrba is 2007.06.28 14:02:00
Elérkezett ez a nap is! Felbukkant az első olyan oldal, amiről nem tudjuk megállapítani, hogy szívatás, vagy nem. Teljesen értetlenül állunk Nellyke oldala előtt. Amennyiben ő áll mindemögött, akkor egy imádnivaló teremtés lehet, és már le is foglaltam a…..
Mandiner blog Mennyország FC 2006.11.17 12:04:35
"Most már biztos, h megnyerjük a vébét a mennyországban..." (Czotter kolléga)..
Subba Jáksó válaszol 2007.05.26 03:13:00
Egy korábbi bejegyzésünkkel kapcsolatban Jáksó László az alábbiakat szeretné a köz tudomására hozni.Sokat gondolkodtam azon, hogy ekkora baromságra válaszoljak-e. Egyszerűen nincs kedvem azt bizonygatni, hogy a jólértesültként belökött "tuti infóból" semmi sem igaz.…..