Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bečić Cool

15 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyébként már igazoltan cool Ács Dani rögzítette. Rendesen kínosabb az, mint egy Office epizód. Vagy évad. Természetesen a mondanivaló miatt. Megtervezett, élére állított performansz. Fontos, hogy 8 könyvet fogj a kezedben, ha nem akarsz debreceni diák lenni. Nem tudjuk, mi az a…..
Cool 2011 22. Zakuszka Andi 2011.12.08 11:25:00
A Zakuszka-tanya a lovak megmentéséért létrejött menhely, a pacik történetéről és a tanya működéséről blogot indítottak, amely ráadásul a GoldenBlog komplex kategóriájában 2010-ben a legjobb naplónak bizonyult az internetes szupersztrádán. Azaz IGAZOLTAN coolabb, mint 1500…..
Cool 2011 26. Jeszenszky Zsolt 2011.12.08 10:41:00
A közszolgálat rendíthetetlen kormány nélkül maradt jégtörője, egy igazi TEHERHAJÓ, amely soha nem rakja ki rakományát. Feladata, küldetése van, ami nem túl népszerű, mégis valakinek meg kell csinálnia. Nem zavarja, hogy majdnem mindenki, aki nem bratyizik izompólós nehezen…..
Álljon itt Ibolya több okból is: egyrészt bizonyításul, hogy BÁRKI lehet cool. Másrészt, mert Ibolya amúgy is rendszerint áll. Ami még fontos, hogy olyan hülye szó, mint a CSEMEGE, kevés létezik, ezért kérünk benneteket, képezzetek belőle egyrészt összetett szavakat, valamint…..
Két hülyegyerek kitalálta, hogy munka mellett kitalálnak és felépítenek egy teljesen magyar gördeszkamárkát: ez a MATRA. Nem az első, nem az utolsó, de idén mindenképpen a legfontosabb: pár hónap alatt több mint 10.000km-t utaztak versenyekre, csináltak egy rahedli interjút,…..
A rövid sztori, hogy Tamásnak összedőlt a házának egy része elég szépen, és a fél falu segített neki újra lakhatóvá tenni, ezért most ő segít másokon (Ember a vízben). Ezen kívül önálló kezdeményezésként tett a blogokért, létrehozva egy szerkesztett alternatív…..
A következő néhány bársonyszékben már helyet kapnak azok, akik különböző fontos közösségekért tesznek valamit, vagy akik egészen apró közösségeket szarnak le, vagy akik apróért tesznek, vagy akik egészen nagy közösségeket basznak szét. Így mindenki reprezentálva van, az…..
Cool 2011 39. Magic Burger Péter 2011.12.07 10:31:00
Az igazi gasztrocool, ha lenne Michelin-csillag büfékocsi kategóriában, rögvest kettőt ajánlanánk neki. Az egyiket a város egyik legjobb burgeréért, amire még fél órát is érdemes várni a Szentendrei úti csúcsforgalomban, a másikat pedig az utcai kajálás elismertsége…..
És minden tudálékos kisgyerek, aki rá hasonlít. Tekintsetek úgy erre a helyezésre, mint amikor "Az internet felhasználó" volt a TIME magazin címlapján.A díjat távollétében végtelenül türelmes szülei veszik át, akik minden feltett kérdésére kitartóan, éveken…..
Cool 2011 33. Nyomasztó 2011.12.07 10:37:00
A Legnyomasztóbb Emberek 2011 alkotója teljesen világos, hogy kit majmol, de kúlabb a kúloknál, kulákoknál, Kulkánál, mert azt csinálta egy ilyen listával, amit az a lista érdemel. Az internetet üres vászonnak látó művészek, a vizuális kommunikáció nagyjai, akik kedvéért a…..
Ez így tökoké. Pontosan ilyen kredencünk van, mint a néninek, és meg is találtuk ott a könyvet. Erzsi 72 lakásban lakunk.Azért amikor a történelmi korokban a sámán megsaccolta, hogy XY (foglalkozása: vadász) még 3 hétig beteg lesz, és amint mégis 1 hét után kezdett jobban…..
Cool 2011 38. HAVASI 2011.12.07 10:32:00
A "zongoraverseny" kifejezést a végletekig értelmező, Guinness szerint leggyorsabban zongorázó ember. Szuperprodukciója felér AKÁR Claydermannal vagy Mága Zoltánéval is, egy szóval IGÉNYES, szándékosan csupa nagy betűvel. Egy igazi Férfi.Remek ember, úgy emberileg mint…..
A hétköznapok nehéz sanyarúságából és a legvaskosabb magyar valóságból kiszakadva a 40-ediktől a 31-edik helyekig a szabadidő, a hobbi, az emberi teljesítőképesség határainak feszegetése és az alternatív művészetek kerültek terítékre.Így a sport, a gasztronómia, a…..
A Csábítás Akadémia mentora, coach-os kis ördöge, illetve Ördög Nóra motivációjának hím, hovatovább maszkulin pólusa, a KINO-eszkalációs játékok nagy szerelmese. Tőle tudjuk, hogy a kúráshoz vezető legrövidebb út a PÖRGETÉS.Kipróbáltuk. TEMÉRDEKET kúrunk…..
Az Angel's Army alapítója, a siker tudója, a kulcsok őrzője, a moncsicsik Dzsingisz kánja, a bukósisaktervezők álma mostantól megosztja a sikerhez vezető titkait mindenkivel az iménti linken. Mentorrá avanzsálása nem meglepő, hiszen mentor környezetből jön, mentor háttérrel…..
Cool 2011 Cool Lista 2011 2011.12.06 10:00:00
Remek évet zártunk! Idén több cool lista van az interneten, mint eddig valaha, pedig bizony a facebookon már szó volt róla, hogy névbitorlók bukkannak fel itt-ott. Aztán lehet vitatkozni, hogy melyik az igazi Smith ügynök, vagy Coimbra de la colonia y Azavedo, vagy Trebisch.A lényeg,…..