Regisztráció Blogot indítok
Adatok

9 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A három testőrt azért szerettem, mert a férfiak összetartanak, egymás nőjére nem vadásznak. Ha már vadásznak, akkor tegyék ezt méltósággal egy Big Mac mellett, hogy ki, kivel folytassa. Egy esetben elfogadható a kiskanállal belezés, ha a barátom lelép a csajommal. Innen loptam…..
Ezen a héten azt kutatjuk, hogy mit jelent az embereknek az, hogy "maguk módján vallásosak". Semmi trükk, semmi beugratós taktika, egyszerűen csak a magunk amatőr módján rákérdezünk arra, ami minket érdekel mint egy öt éves kisfiú. Mert tényleg érdekel, hiszen az emberek…..
Drasztikus eredmények ezek, jobb is talán ha nem mélyedünk bele az elemzésükbe. Talán a kérdésfeltevés volt túlzottan befolyásoló? (az volt) Vagy a magyar emberek ennyire bíznak a helyes magyar igazságszolgáltatásban? Vagy csak mindenkiben a szemet szemért elv lángol? Vagy csak a…..
Lassan érkeznek válaszok a halálbüntetéssel kapcsolatban is, a kérdésünk pontosan így szól: „Van-e olyan eset Ön szerint, melyben visszaàllìthatnàk a halàlbüntetést Mo-on? Ha igen, mely ez az eshetöség?” – sajnos a 160 karakteres korlát miatt ennyire kellett…..
Az elkövetkező 2-3 napban egy szakdolgozathoz próbálunk segítséget nyújtani. Előre is köszönjük mindenkinek az együttműködést, aki március 25-ig visszaküldi vagy e-mailben vagy SMS-ben (esetleg elmondja telefonon keresztül) véleményét a halálbüntetésről.A…..
Olybá tűnik egy visszafordíthatatlan lavinát indítottunk el, még mindig érkeznek az élet értelmét feszegető gondolatok. Ma reggel egy 4 SMSből álló aprócsak esszét kaptunk Krisztitől - ne kíméljetek minket jöhet még!"Az élet értelme:ha valaki meghalja ezt a…..
Sütöttünk ma Pitét, jó drága pite lett, minden pénzünk ráment és még csak nem is lett a legszebb, meg túl informatív sem lett, de legalább szép színes. Meg vannak benne százalékok is. Asszem nem sikerült megfejtenünk az élet értelmét... de mostmár tudjuk, hogy nagy szerepet…..
A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézete nem létezik. De talán azért egy picit mégis.A Totál Amatőr Közvéleménykutatók Intézetének nincsenek konkrét célkitűzései, de azért valamit szeretnénk elérni (mégis). Spontán, arctalan kommunikáció Magyarország összes…..
A kérdésre eddig érkezett válaszok alább olvashatóak, ömlesztve. Várjuk továbbra is az élet értelmét megfejtő gondolatokat vagy SMS-ben a 06 70 54 95 126 -es mobiltelefon számra, vagy e-mailben a t.a.k.i[kukac]index.hu -ra, vagy természetesen bele a kommentbe... Hamarosan lesznek…..
2008.03.17 11:32:40
Első körben arra keressük a választ, hogy mi az élet értelme. Talán ha megtaláljuk, akkor nem is keresünk majd tovább semmi mást. Akár kommentbe is lehet írni megfejtéseket. Aki 42-t ír bannolva lesz!..
Mindenki gyűlöli a Valentin-napot, mert ömlik a gejl álromantika, a párok egymás vállára borulva ülnek a combinón, miközben vagyunk mi, normális emberek, akiknek semmi nem jut. A Föld egyetlen napja, amelyen ennyire súlyosan alázzák meg embertársaikat a boldogok. Ezért most…..
A legutóbbi Napirokkanthoz érkezett darker_ hozzászólása, amiért különösen hálás vagyok neki: köszönöm! Ajánlott egy fülhallgató/hangszóró a mű teljes kiélvezhetőségéhez.Hajós András (illetve az ún. Orchestra Commando) a rokkantakról énekel, arról, hogy…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
2008.01.31 11:17:50
A tavalyi győztes Szerbiában rendezendő 2008-as dalfesztivál logóját pályázati munkákból válogatták. A beérkezett alkotások közül pedig a zsűri ezt fogadta el, és jutalmazta 5000 euróval.  Az 5000 eurós ötlet (igen az egy szilva): Beküldő jeligéje:…..
2008.01.27 23:28:07
Pénteken képtelenek voltunk beszámolni a történtekről, mert még az események hatása alatt álltunk. De ma összeült a szerkesztőség, hogy elszámoljon az eredményekkel és a tapasztalatokkal. Osztottunk, szoroztunk és megállapítottuk, hogy bátor húzás volt a bulit megszervezni, de…..
2008.01.26 14:53:28
7 kép Nektek: indafoto.hu/0691180100
Elég ratyi, de erre futotta :)
Liveblogging a ParázsbólÁrulás van nem hoztak darts táblát. :(És még nem fikázzuk eléggé az exeket...- Két és fél év után rájöttünk, hogy nagyon szeretjük egymást, de nem illünk össze.- Mert egy hisztis picsa... :)A párom nem bírta elviselni, hogy az emberiség egyik fele (a…..
2008.01.26 08:56:49
napiLOL Karácsony a WC-ben 2007.12.07 22:03:08
Ma vettem. Komolyan. Megláttam egy ügyfélnél pár napja, és azóta vadászom. Még kapható! ..
2007.12.07 22:32:46
napiLOL Emelt díjas BKV 2007.11.27 00:43:10
Olvasom, hogy lesz sms jegy a békávé járatain. Túl jól hangzó dolog ez, lelkesedés előtt gondoltam várjuk ki a végét. És lőn:500 forintba kerül majd a BKV jegy, ha valaki sms-ben szeretné megváltani. Ezzel az sms-jeggyel azonban hétközben hatvan, hétvégén pedig kilencven percig…..
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..
Felhívtak, hogy érdekli őket a Szakítshabírsz, készítenének velünk rövid interjút, megmutatnak minket, megesküdtek, hogy elhangzik a blog neve, és ki is írják, meg minden. Ebben az elején se hittünk, de ez azért durva. Mindegy, legalább megmutatjuk magunkat a közönségnek. A…..
2007.10.30 22:28:20
Itt láthatjátok a vivás felvételt:
vimeo.com/362238
...mintha kicsit későn nyomták volna meg a REC gombot, de a lényeg átjön! :)

(Anita: az "almost done" több mint egy napig tartott)
2007.10.30 23:04:13
A VIVA adása itt: vimeo.com/362238
Csak kicsit lemaradt az eleje...
A hülye cégnevek tragikusan elfelejtett versenye próbál visszaszivárogni a képernyőre. Tamás Erdélyben találkozott ezzel a született bajnokkal:Ezt a fotót erdélyben Madarasi Hargitán sikerült készítenem. Az üzletbe sajnos nem volt szerencsém bemenni, de azért kíváncsi lettem…..
Edét az űrbe A Mars már magyar 2007.10.10 14:39:00
Kellemetlen volt a leszállás, annyit mondok, kellemetlen. A kiképzés semmit sem ért, hiába fújtam ki teljes erővel a levegőt, úgy csapódtam be a bolygóba, mint egy kínai tűzijáték-rakétával érkező halott csótány. A műszeregység ellenőrzése után kitűztem a magyar zászlót…..