Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alia

211 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könyvek neked A kövek varázsa 2012.03.11 19:02:00
Gemmológia. a drágakövek misztikus tudománya. Az ember mindig titokzatos erőt tulajdonított a köveknek, amelyek közül leginkább a drágakövek vonzották és vonzzák ma is. A drágakövek varázsa messze túlhalad a külső csillogáson. Igazi mágikus erővel bírnak, s jótékony,…..
Könyvek neked A vírus 2011.04.17 12:37:00
Az olasz Vörös Brigádok emberei megszállják az amerikai tulajdonban lévő Neo Chem vállalat laboratóriumát - valahol Róma és Tivoli között - és ellopnak onnan egy fiolát, melyben halálos DNA vírusok vannak. Úgy tervezik, százmillió fontért hajlandóak megválni az…..
 A Kapos Volán Zrt. a NABI-tól vásárol autóbuszt, az erről szóló szerződést hétfőn írták alá Kaposváron. Az új Sirius autóbusz a NABI budapesti és kaposvári üzemében készül, és a tervek szerint az ősszel már forgalomba áll a somogyi megyeszékhelyen és…..
Nyár végén, ősz elején forgalomba kívánják hozni a Rábaköz saját pénzét”, a tallért – közölte Huttlesz Mihály, a Rábaköz Vidékfejlesztési Egyesület elnökhelyettese az MTI érdeklődésére.A hatvanezernél is több lakosú térség saját pénzhelyettesítő…..
A thaiföldi BBDO az A Book nevű könyvkiadónak készített kampányát azért indították, hogy felhívják a figyelmet a könyvek hasznosságára, és megkedveltessék az olvasást az emberekkel. Ennek érdekében olyan helyekre csempésztek be egy kis olvasnivalót, ahol az fel tudta dobni…..
A Google Chrome és a Mozilla Firefox böngésző is tartalmazni fogja azt a lehetőséget, amelynek segítségével a felhasználók maguk dönthetnek arról, hogy blokkolják-e a netes tevékenységükre kíváncsi hirdetőket. A Microsoft tavaly decemberben jelentette be, hogy az új, még…..
Jó Hírek Négy év után ismét 2011.01.25 16:10:00
Újra indul a Mindnetudás EgyetemeBarabási Albert-László fizikus, a bostoni Northeastern Egyetem professzorának szombati előadásával újraindul a hazai tudományos ismeretterjesztés legnépszerűbb programsorozata, a Mindentudás Egyeteme - hangzott el a szervezők pénteki budapesti…..
Jó Hírek Ebben is jók vagyunk 2011.01.21 15:57:00
Sikeres turnén volt a Szegedi Kortárs Balett  Zajos sikerrel öregbítette városa hírnevét a Szegedi Kortárs Balett: a táncművészek elsők között képviselték hazánkat külföldön, mint az Európai Unió soros elnökségét betöltő Magyarország kulturális értékeinek…..
Jó Hírek Vannak még csodák 2011.01.21 15:46:00
Új szakrendelők a Platán Egészségcentrumban Átadták a felsővárosi Platán Egészségcentrumot. A 210 milliós, teljes egészében magántőkéből megvalósuló beruházásnak köszönhetően két gyermek-háziorvosi rendelőt, öt védőnő részére tanácsadó helyiségeket és…..
Jó Hírek Új gép 2011.01.21 14:32:00
Leszállt Ferihegyen az első Qatar Airways-repülőgépElindította budapesti járatát a Qatar Airways, az első gép hétfő délután landolt Ferihegyen. A Qatar Airways A320-as Airbuszát a szokásoknak megfelelően vízsugárral fogadták az 1-es terminál előtti forgalmi előtéren. A…..
Tudom, hogy elfoglalt vagy. Valószínűleg Te is több tucat levelet kapsz naponta, hogy milyen rendezvényekre menjél, mit támogassál stb. Megértem, hogy nem tudsz mindenhol ott lenni. Én most mégis kérnék tőled 1 órát.Hallottad ugye, hogy az elmúlt években olyan neves közéleti…..
Az elhagyott robotok helyzete "egyre nagyobb probléma az infokommunikációs szektorban" - mondta Giep Hagoort, az Utrechti Művészeti Főiskola (HKU) oktatója. A művészet és gazdaság tanszék munkatársa arra számít, hogy a következő fél évtizedben elterjednek a robotok a…..
A "tanuljunk élni, gondolkodni zöldül!” program kimondottan a mindennapi kérdésekkel és kézzelfogható megoldásaival foglalkozik. De mi is ez pontosan? Környezettudatos magatartás, felvilágosító munka, öntudatra ébresztés, felelősség vállalás, ….stb. Még…..
    Tesszük fel a kérdést sokszor és sokféleképpen. Az emberek a történelem során folyamatosan keresték, hogyan jósolható meg másvalaki viselkedése, reakciója, vagy éppen miért reagált…..
Elkeserítő helyzet alakulhat ki a kiemelt fontosságú honvédelmi területekre vonatkozó legíúabb törvénymódosítási javaslatok elfogadása esetén, ha elfogadják, az ország jelentős részén a honvédelem szabad kezet fog kapni a területhasználat teljes szabályozása felett. A…..
HOGYAN LEHETNE MÁSKÉPP EGY ÁTLAGOS TANÓRA? Nézzünk bele egy átlagos tanóra menetébe. A szünet után némileg felfrissülten, de még az előző óra vagy órák hatása után kezdi a munkát pedagógus és az osztály. Viszonylag rendben mennek a dolgok. Néhány tanuló reméli,…..
környezetünk Hasznos tippek 2008.04.08 00:18:00
Hasznos tippek a víz takarékos használatához Noha a Föld felszínének több, mint 70 %-át víz borítja, ennek csupán 1%-a alkalmas emberi fogyasztásra. Ezért fontos védeni a vizeket és takarékoskodni a vízzel. A víz, ez a szagtalan, színtelen, íztelen folyadék…..
A megújuló forrásokból történő áramtermelésre a magyar fogyasztók az elmúlt öt évben a kötelező átvétel keretében 35 milliárd forintot költöttek, és további 4-5 milliárdot közvetlen állami támogatás jutott erre a célra - mondta Drucker György, az EnergiaInfo elemzője…..
környezetünk Földhő Miskolcon? 2008.04.06 01:51:00
Geotermikus fűtőmű megvalósítását fontolgatja Miskolc,   egy ilyen beruházás révén jelentősen olcsóbbá válhat a   fűtés és használati melegvíz szolgáltatás a borsodi   megyeszékhely lakótelepi lakásaiban.…..
A Magyar Természettudományi Múzeumban április elsején nyílik meg a nagyszabású Jégkorszak interaktív kiállítás, ami számos különlegességet és érdekességet ígér. Farkasordító hideg. Jégpáncélba zárt világ. Végtelen fehérség. Rettenetes viharok. Reménytelenül hosszú…..
Jó Hírek Gyermekvilág 2008.04.05 23:47:00
Az első óvodai sportjátszótérA tiszaásványi óvoda udvarára betérő akarva-akaratlanul felfigyel a fából készült, csodálatosan szép udvari játékokra. Házikók, csúszdák, homokozók és színes mászókák tarkítják az óvodakertet. Mint később megtudom Ladányi Erikától, az…..
Jó Hírek Értünk van 2008.04.05 23:31:00
Vásárolj okosan! Próbáljuk meg közösen! 13 + 1 vásárlási tanács 1. Nézz körül alaposan: a jó vásárlás időt igényel! Alaposan tájékozódj az üzletekben, érdemes többet is megnézni,…..
Jó Hírek A vonzó Mátyás 2008.04.05 23:03:00
Több mint ötezer látogató a Hunyadi Mátyás, a király című kiállításon Másfél hét alatt több mint 5600 látogatót vonzott a Hunyadi Mátyás, a király című kiállítás a Budapesti Történeti Múzeumban. A Reneszánsz Év 2008 programjaként a Budapesti Történeti…..
Jó Hírek A mi érdekünk:) 2008.04.05 16:10:00
Vásárolj okosan! Próbáljuk meg közösen! 13 + 1 vásárlási tanács Nézz körül alaposan: a jó vásárlás időt igényel! Alaposan…..
Bokrokkal és virágokkal ültették be egy hajléktalan szálló udvarát pénteken az ottlakók és a Lélegzet Alapítvány munkatársai az alapítvány Zöld Levél városzöldítő programjának keretében.…..