Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Augustin

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég találkoztam egy a fejtörővel. Így hangzik: egy apa és a fia autóbalesetet szenvednek, és az apa meghal. A fiú súlyosan megsebesül, és kórházba szállítják. A sürgősségi osztályon az orvos felkiált: nem tudom megoperálni ezt a fiút, mert a gyerekem! Hogyan lehetséges ez? Ma, a 21. században ez…..
Augustin 2016.03.08 19:37:17
@fidesz maszop dk egykutya: "Ha egy nem csúnya nő nem talál magának férfit..."

Na ez az, hogy meg vagytok sértődve, ha a nők nem csúnya férfiakat kerestek, pedig ti leírjátok a csúnya nőket. Ti is jobbat akartok, mint amit nyújtani tudtok, de ezért a nőket tartjátok jellemhibásnak.
Szerencsés Hella Egy kicsit elgondolkodtam az életemen. Honnan indultam és hol vagyok most, merre tartok. Hol tartanék most ha otthon maradok? Már jó pár cikk szólt arról, hogy hogyan boldogulhatunk külföldön. Hol keresünk jobban, vagy hol milyen kapcsolatokkal gazdagodhatunk vagy éppen mennyire…..
Most szombaton (jún. 20) volt szerencsém és lehetőségem kiállítóként megjelenni az Iparművészeti Múzeum Folyóiratok Éjszakája nevezetű eseményen. Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hiszen ez egy komoly elismerése a blogomnak! Itt történt egy eset, amikor egy…..
 Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Néhány napja kaptam ezt a levelet, melyben az író egy érdekes és aktuális kérdést vet fel: vajon a nőket tényleg jobban érdeklik a nős pasik, mint a szinglik? És ha így van, akkor miért? És egyáltalán ez itt valójában a kérdés? Lássuk…..
Az utóbbi időkben több anyag is megjelent Mihalik Enikőről, íme most kettő. Az első a brazil Harper’s Bazaar júniusi számából való és David Roemer volt a fotós. Ezek a képek nagyon tetszenek, Enikő gyönyörű rajtuk. A második sorozat a francia Marie Claire júliusi számából…..
Nem nagyon ismerjük sem Afrikát, sem annak működési rendjét. Van egy csomó érdekes állat, dög meleg van és rengeteg kalasnyikovot használnak fel. Romantikus filmekben és kalandfilmekben szívesen elnézegetjük, hogy milyen vicces népek laknak arrafelé. Manapság azonban egyre…..
Augustin 2015.06.03 22:35:05
Iszlamofóbiával vádolja a magyar kormányt és Magyarország elleni nemzetközi bojkottfelhívással fenyeget a Magyar Iszlám Közösség elnöke. Bolek Zoltán május elején levélben figyelmeztette az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy a Muszlim Világligához és Egyesült Arab…..
Augustin 2015.05.17 07:52:07
@monddazigazatmar: "A saját országod ellen bojkottot kérsz, te paraszt?
Ez milyen már? "

Na pont erre gondoltam, hogy ez nem hazárulás-e?
Norvégminta Miért üres a zsebem? 2015.05.06 13:34:00
Te kit hibáztatsz azért, hogy nincs elég pénzed? Van-e jobb megoldás a gyűlölködésnél?   ..
Augustin 2015.05.07 14:51:57
@Faszerkezet: "Érdekes. Én eddig azt hiottem, hogy attol lesz több pénzem, ha tanulok, próbálok olyat csinálni amit más nem tud/nbem akar stbstb. Képzem magam, próbálok előrelépni...."

Igen, attól tényleg több lesz. Sőt, már a semminél attól is több lesz, ha bármilyen szar munkát elvállalsz, hameg képezted magad, mégjobb az esélyed, viszont annyi akkor sem lesz, pláne nem olyan gyorsan, mintha a videóban szereplő politikus, vagy oligarcha lennél. Attól, hogy te dolgozol, tanulsz, haladsz, nem ciki észrevenni, hogy mások hogyan csinálják, és nem feltétlenül az írigység meg a gyűlölködés jele.
“Hogyhogy nem akarsz gyereket? Majd megváltozik ez!” A társadalom jelentős része el se tudja képzelni, hogy mások önszántukból döntenek úgy, hogy nem kérnek a gyereknevelésből. Zita és Péter is ilyen pár, feltettünk nekik pár olyan kérdést, amit mindenki meg akar, de senki sem meri megkérdezni…..
A túlsúly sose szép látvány, legyünk akármilyen magasak, férfiak, nők vagy akár sportosak. Még, ha a látvány nem is érdekel bennünket, az egészségünk talán fog vagy kéne, hogy érdekeljen. Az emberi természethez tartózik, hogy csak, akkor foglalkozunk egy problémával, ha az…..
Augustin 2015.03.09 11:44:50
@Démétér: Köszi, ezt mondja az ember is, hogy ha azon felül még plusz kaja kell, neki, majd megoldja.

Nem tünt mentegetőzésnek, amit írtál, ez egy mantra, amit a fittnessesek kitaláltak, és ismételgetik, hogy a kövérek kifogást, mentséget keresnek...stb. Arról van szó, hogy meg kell keresni az okokat, hogy miért hízik az ember, és akkor tud magán segíteni, mert az a helyzet, hogy másoktól nemsok jóindulatot várhatunk. Nekem, amikor életemben legjobban el voltam hízva, akkor is a normál tartományon belül volt a BMI-m, mégis kaptam a jóindulatú megjegyzéseket az ismerősöktől, hogy biztos sokat zabálsz, nem mozogsz, egy kis önuralom nem ártana...stb. Úgyhogy szerintem inkább kárörömből szólogatnak be a kövéreknek, mint segítő szándékból, és ez a kedvencük, hogy mentséget keres a delikvens.
        Egy buliban, úgy a hatodik Bacardi kóla után simán elhinnénk, hogy Lucy and Maria Aylmer ikrek. Persze, mondanánk, aztán reggel éreznénk, valami furaságot láttunk az éjjel. De Lucy and Maria Aylmer tényleg ikrek, bármilyen hihetetlen is. Anyuka és apuka más…..
  Kire vagy irigy? Aki többet keres, mint te? Akinek van egy hatalmas, gyönyörű háza? Aki egy jól menő vállalkozást vezet? Vagy, akinek milliós megtakarításai vannak? Irigy vagy a szomszédra, mert azt látod, hogy már megint több napra elutazott a családdal külföldre?Irigy vagy az ismerősödre, aki…..
Nagyon rég nem írtam semmit a blogba, pedig azt terveztem, hogy a karácsonyi időszakot telenyomom mindenféle lelkiismeret furdalást keltő bejegyzéssel, de annyira beszippantott az ünnepi készülődés, hogy esélyem sem volt.  De azért nyitott szemmel jártam, kerestem a témákat,…..
1897-ben New Orleans vezetősége kijelölt egy 38 háztömbből álló városrészt a bordélyházak számára, ahol legalizálták az (egyébként illegális) prostitúciót. A Storyville néven futó piroslámpás negyed hamarosan a bűn és fertő szinonimájává vált a városban, és Amerika…..
Augustin 2015.01.11 11:00:02
Mállik a tábor, nő a félelem a Fideszben, ezek így együtt a legrosszabbat hozzák ki a hatalmukat féltőkből. Kövér László sem mentes ez alól, hihetetlen sikeresen küzdi le magát Stadinger elvtárs szintjére. Most éppen aljasul riogatja a Fidesz elpártoló báránykáit. A…..
Augustin 2015.01.02 09:09:25
@Fánkevő Fáncsi:
Te tényleg azt hiszed, hogy nyugaton kolbászból van a kerítés. De akkor miért nem ott élsz? Mondjuk a finn viszonyokat nem ismerem, de hihetetlen, amit írsz. Hogy nem szankcionáják a munkaügyiben, hogy nem is keres munkát, hát...

Figyelj, itt Németországban rendszeresek a Pegida- tüntetések, egy közgazdász most dobta be, hogy a bevándorlók inkább a saját országuk segélyrendszerét vegyék igénybe. Egyre több német érzi, hogy kevesebb jut neki, mint korábban. lehet, hogy a németeknek még jó, de sok bevándorlóval beszéltem már, és többnyire csak azok elégedettek, akik a harmadik világból jöttek.
A tegnapi, hidegháborút elemezgető cikkem után - amelyről egyébként azt gondoltam, hogy szárazabb, sterilebb, unalmasabb cikket blogon szinte lehetetlenség írni -, szóval eme cikk után olyan vitába keveredtem az Arckönyv lapjain, hogy minden erőfeszítésem ellenére lehullott…..
Augustin 2014.12.03 10:48:59
@batigol: "Külön érdekesek a a külföldi politikusok magyarországi megitélései: Himmler konkrétan az olaszoknál, románoknál is silányabb népnek tartotta a magyarokat. "

Na, ezt nem hallottam. De akkor legalább ízelítőt kapott a román megbízhatóságból a debil náci.:DDD
Augustin 2014.12.03 12:06:28
@batigol: Mielőtt túlzottan bepuncsolsz a románoknak azért vedd figyelembe a lehetőségeket. Romania az 1. vh-után mit kapott, Mo-pedig mit szenvedett el. Te felrovod a kiraboltnak, hogy keveset tud adni. Ez a cinizmus a gáz. Egyébként mindig megdöbbenek azon, hogy a ballibeknek mennyire jól megy az áldozathibáztatás, ha Magyarországról van szó. Egy kis népen elverik a port a nagyhatalmak, aztán még őt köpköditek, hogy milyen genyó, vagy pancser, vagy tesze-tosza ...stb volt. Mintha töriből folyton azt sulykolnátok, hogy a magyarság tehet róla, ha más népek lerohanják...
A legfontosabb lépés mindig a beismerés. Rengeteg elhízott emberrel beszélgettem már, akik magukat kerekdednek, husinak, mackósnak írják le, nem merészkedve még csak közel sem a gondolathoz, hogy ők bizony súlyosan elhízottak. Márpedig ha nem szólal meg a vészcsengő, akkor a…..
Augustin 2014.11.12 14:55:23
Jó összefoglaló. A családot tényleg be kell vonni, ugyanis ha van már gyerek, akkor már példakép az ember. A gyerek sok-sok éven át kritika nélkül utánoz, ezért lesznek malackák az elhízott szülők gyerekei. tehát nem megtiltani kell nekik , hogy csokit egyenek, hanem egészségesen kell kajálni. Amíg nem érti azért, ha meg már esze is van, akkor meg úgysem hitelesek a szülők, ha ők maguk kövérek.

Akik az akaratgyengeséggel jönnek, egyszerűen megmosolyogni valók. Namármost az életmódváltáshoz motiváció kell. Az egyik legerősebb motiváció, ha nem találsz neked tetsző párt, mert dagadt vagy. Viszont sokan párkapcsolatban/házasságban híznak el, tehát nem olyan sürgős nekik a fogyás, mint a szingliknek. Vagy van, aki annyira depressziós, vagy hormonzavaros, hogy nem is érdekli a szex, az sem fog nekiállni sportolni.
Szóval motivációnak nem rossz, amit a szerző ír, hogy itt már az életükkel játszanak, viszont hiányolom, hogy kihagyta a cigi témát.
Nem tudom mások észrevették-e, milyen sok kövér dohányos van, annak ellenére, hogy szívesen hangoztatják, hogy a cigi fogyaszt. Szerintem ez úgy van, hogy hosszútávon a cigi hízlal, mert elveszi az ember kedvét a mozgástól. Úgyhogy aki az életmódváltást komolyan gondolja, szokjon le. (Bár lehet, hogy a posztoló úgy gondolta, hogy az alap.) De ha valaki élvezni is akarja a sportot, nem csak önkínzó szarakodásnak érezni, az mindenképpen szokjon le.
(Én szeretek sportolni, egy idő után eléri az ember azt a szintet, hogy magáért a sportért sportol.)
Augustin 2014.11.13 10:36:02
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás:
Hagyd, úgysem érti... Én amíg szingli voltam, se gyerek, se férj, se kutya ... én is, ha szóba jött a téma, azzal csesztettem a családos nőket, hogy mindenre kifogásként hozzák fel a gyereket, aztán anya lettem, ráadásul külföldön, ahol hiányzik a családi hátterem, de van tanulás, munka ...rájöttem, mekkora mutatvány összehozni heti háromszor egy óra edzést. Nekem egy olyan csaj osztotta az igét, hogy kifogáskereső vagyok, aki hol a szüleinek, hol az anyósának passzolta le a gyereket, hogy sportolhasson, mert kisgyerekkel nem lehet sportolni. Ha veled van, akkor arra vigyázni kell. (Ezt a babakocsival futós hülyeséget sosem tenném. Nem rázatnám össze a picit, valamint ha elesek a kocsi meg gurulna szépen a lejtőn lefelé, azt nem tudnám megbocsátani magamnak.)Bébicsőszben csak addig gondolkodtam, míg meg nem született. Nem mindenki tudja egy idegenre rábízni.
Amit leírtam, az csak egy példa volt, igazából azt akarom kinyögni, hogy más idejét beosztani könnyű, de amíg nincs hasonló élethelyzetben az ember, addig nem tudja. Valami miatt a sportos emberek ilyen téren agresszívebbek. Professzor ismerősöm nem szokta senki orra alá dugni a publikációs listáját, hogy na, neked mi a kifogásod, hogy nem járultál ilyen mértékben hozzá a tudományhoz. Biztos lusta vagy...