Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbiska

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aprócska kis ötlet, amivel talán pár órára lefoglalhatók a gyerekek ezen a hidegecske októberi délutánon. És még némi színt is csempészhetünk vele a gyerekszobába, hogy a melegről már említést se tegyünk. A történet mindössze annyi, hogy egy vászonra - vagy erősebb…..
Gyerekszoba Csokigyurma 2011.07.21 14:55:00
Itt a blogon márt több bejegyzés is tanúskodik arról, hogy a szerkesztőségi tagok gyereknevelései elvei között nem túl hangsúlyos az élelmiszeripari termékek játék célú felhasználásának tiltása. Épp ezért bátorkodom az alábbi hiánypótló terméket a kedves internetező…..
Mivel épp szekrény átrendezés alatt állok, ami annyit tesz, hogy végre átválogatom a kinőtt ruhákat - csak azért, hogy ne próbáljak rászuszakolni a félhétévesemre, álmos reggeleken, négyévesre méretezett pólókat -, így jelenleg a szemem és agyam a szekrények körül forog.A…..
Kis családunk egy ideje a barátságos szörnyek bűvkörében él, köszönhetően talán annak, hogy a Cartoon Network újra műsorára tűzte a Forsters ház lakóinak mindennapjait feldolgozó sorozatát. De persze az is kellett a mánia kiteljesedéséhez, hogy jómagam is gyártsam a…..
Gyerekszoba Kreatív ágyazás 2011.02.28 16:16:00
Mostanában kicsit jobban fókuszálok az ágyakra, talán a fáradtság az oka. Így aztán beleakadtam az alant látható képbe is, amelyen egy igazán kreatív ágyazási mód érhető tetten - némi speckó fejtámlával megfejelve. Vidámító reggelt okozhat az egész családnak egy ilyen…..
Gyerekszoba Hamm, Solo! 2011.02.09 12:14:00
A Star Wars sorozatból egyértelműen a Harrison Ford által alakított Han Solo volt a legsármosabb és legelragadóbb pasi, akiért már a kislányok térde is megreszketett. Egész osztályok olvadoztak azért a féloldalas pimasz vigyorért, ami a kis butuska Leiát olyan sokáig nem…..
Orbiska 2011.02.09 21:05:33
Gyerekszoba Virágbomlás az órán 2010.12.02 08:17:00
Télidőben az egész családnak, egyébiránt pedig bármelyik nőnemű gyereknek ajánlanám Rafael Assandri falióráját. Az tuti, hogy a fenenagy szürkeségben, a fogvacogtató hidegben jól esik ránézni, de ráadásul van annyira extravagáns is, hogy finnyás kamaszlányunk is vágyjon…..
A Moly.hu könyves közösségi oldal felkérésére - ahol új rovatként különböző tematikájú blogok írnak saját profiljukba vágó könyvekről -, könyvajánlást írunk Nektek időről-időre, csak úgy és annyit, ahogy az egyik anya a másiknak ajánlana egy mesekönyvet az oviban,…..
Orbiska 2010.09.20 10:11:41
Gyerekszoba Pillecukros zsírkréta 2010.06.16 14:37:00
Van egy sejtésem, hogy senki sem úszta meg a saját gyerekkorát zsírkréta evészet nélkül. Ugyehogyugye? Az én gyerekeim is belekóstoltak már, persze, természetesen, bár a kisebbikemre még így négy évesen is figyelni kell, ha zsírkrétát kaparint a kezébe, ez valamiért…..
Gyerekszoba Depis pszichobabák 2010.06.09 09:39:00
Kissé depresszívek az alant látható babák, de legalábbis nem nevezhető szokványos babaarc kifejezésnek, ami az arcukra van írva. Inkább az jut eszembe, hogy szenvednek, mint a kutya. És tényleg, van szomorú kutyájuk is, úgyhogy egy nagy, boldogtalan, érfelvágós családot…..
Nem tudom, ki hogy van vele, én bizony elég Pató Pál úr vagyok, ha határidőkről van szó. De lehet, hogy csak azért, mert akkor tudok a lehető legtöbbet kihozni egy bizonyos helyzetből, ha van rajtam nyomás.Mivel a szülés is egyfajta határidő, én bizony a kórházi táska…..
A női nem egyik gyengesége bizonyos korig a fékezhetetlen vágy a kékvérűekkel való azonosulásra. Jaj, királylány vagyok, most meg hercegnő, Hófehérke, Hamupipőke - akit nálunk a lány csak Hamukipipőkének hívott konzekvensen. A mánia természetesen nem áll meg az adott szerepbe…..
Gyerekszoba Tündérlakta házak 2009.11.10 09:47:00
Emlékeztek még a kerti manó-ajtós posztra? Sok Olvasónknak tetszett az ötlet, hogy egy-két álajtócskát elrejtve a kertben mesevilággá tehető a való világ is. Mivel a nyárnak vége, és nemsoká már inkább a szobában múlatjuk majd az időnket, a kerti manók helyett most a…..