Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plumpy80

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán már hallottatok az OPPO R5-ös készülékéről - ez pillanatnyilag a világ legvékonyabb telefonja címét birtokló készülék (talán még egy hónapig, nagy a verseny ebben a műfajban a kínai gyártók között). Hogy kicsit jobban kihangsúlyozzák a rozsdamentes acélkerettel…..
plumpy80 2015.01.28 16:05:15
@Yarner: De az nem csak sima robbanás lenne, hanem atomrobbanás, kurva nagy gombával, ami a holdig érne.
Hivatalos tesztpartnerünk, az eMAG.hu jóvoltából három szerencsés nyertest is sorsolhatunk - a mázlisták, akiknek a nevét kidobja a gép a webáruházba szóló utalványokkal lesznek gazdagabbak, a fődíj egy 30 000 Ft-os utalvány, a két második díjazott pedig 10-10 ezer forintos…..
plumpy80 2014.09.29 10:19:30
@320dezső: Ékezetet nem szeresse. Legalábbis a hosszú ő-vel volt nálam a baja...
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
Pár napra odaadtuk Daninak a Samsung legújabb csúcskészülékét az S5-öt és mellé egy GearFit okosórát. Előtte még sohasem volt a kezében Galaxy, sem Smartwatch, így őszinte laikusként esett a két készüléknek. Szóval ne egy kegyetlenül objektív tesztet várjatok. Csupán benyomásokat egy olyan sráctól,…..
Az esőzés és a lehűlés után sokaknál tombolnak majd a bacilusok, beköszönt a Megfázás Kora. A betegség pedig együtt jár az elhasznált papírzsebkendők számának emelkedésével, aprócska darabkái pedig szignifikánsan növelik a zsebpiszok tartalmát... (A képen Zsebpiszok…..
Nyárspolgár BBQ Smoke ring 2014.03.05 00:12:14
A barbecue-technika egyik védjegye. Közvetlenül a külső húskéreg alatt keletkező, 2-8mm vastag rózsaszín gyűrű, amely a hosszan tartó alacsony sütési hőmérséklet és a minőségi, tiszta, finoman kezelt és adagolt füst eredményeként születik meg. A 110-120C körüli…..
2007.01.01 - Jayde Nicole 2007.02.01 - Heather Rene Smith 2007.03.01 - Tyran Richard 2007.04.01 - Giuliana Marino 2007.05.01 - Shannon James 2007.06.01 - Brittany Binger 2007.07.01 - Tiffany Selby 2007.08.01 - Leona Rajacic 2007.09.01 - Patrice Hollis 2007.10.01 - Monica…..
Mezőberényben járt a kis családunk, az Alföld Turista Egyesület, és a Piactéri ABC immáron 7. alkalommal megrendezésre került Szilveszteri Futógáláján. Készültek képek, s ha már így alakult, megmutatom, hogyan is lehet Awesome video-t létrehozni Google Pluszon…..
plumpy80 2014.01.02 09:00:31
@jove: Igen. úgy tudom csak Nexus készülékeken érhető el ez a funkció... Sajnos. Egyébként Xperia Z (4.3) alatt nekem sincs. Pedig jó lenne.
Nemrég írtunk a Samsung kiadásában megjelent, a szokásos szoftveres gimmickekkel megtámogatott hajlított kijelzős telefonról, ami az első volt a maga műfajában a világon. Már akkor lehetett tudni, hogy az örök vetélytárs, a "kisebbik koreai gyártó" állandó eposzi jelzőjével…..
plumpy80 2013.11.14 09:00:30
@meglivorn: Nem az LG találta föl a hátlapi gombot, korábban asszem Acer Liquid telefonon már volt hátul gomb. Egyébként nem hülyeség az, a telefon hátlapján jellemzően van ujjad. Mivel tartod a telefont. És jól eléred vele, mert azok a hosszabb ujjaid, meg a legügyesebbek...Pont a mutatóujjad van ott, ha csak úgy kézbe veszel egy telefont...
Mielőtt a T. Ház nálunk tiszteletét tevő képviselője megriadna, sietve leszögezem, nem az Ő T. Zsebe lesz átvilágítva valamilyen mobilalkalmazással. Bár... talán ez is megérne egy misét. Lássuk, manapság hogyan is lehet megvédeni kedvenc mobileszközünk képernyőjét a…..
plumpy80 2013.10.11 15:15:51
@ren39: Tudom, hisz látszik a pereme, de ez valahogy nem olyan, mint az utólagosak. Mármint keményebbnek tűnik. Mondjuk tény hogy elkúrták, én sem egészen értem, miért kellett egy üvegre egy kevésbé karcálló fóliát tenni. Állítólag le lehet róla szedni nyom nélkül, úgy karcállóbb, de nem "zsírálló", szóval a tapicskolás jobban megmarad rajta. Meg eltűnik a sony felirat, mert az a fólián van. Na ez az igazán instant agyfasz.
Az űr a legvégső határ. Gene Roddenberry klasszikusa (ez a Star Trek filmek egyik alapmondata) új értelmet nyert a Gravity után. Az Avatár után ugyanis Cuarón volt az első, aki arra használta a 3D-t, amire az született: megmutatni, amit emberi szem még nem látott, valóra váltani a…..
Nagyapám fillére pontosan vezette a kiadási naplót (a bevételit is, de hát ott kevesebb tétel volt), hazaérte után elővette a határidőnaplót és részletesen felírta, hogy mire mennyi ment el aznap. Hogy mégis hogyan oldotta meg nagymamám a dugi 2 forintosokat fagyira, azt ma már ne…..
plumpy80 2013.08.30 10:35:51
"If you're a breadwinner and you can't see and you can't work then the whole family is in crisis." A fenti mondat Peter Acklandtől, az International Agency for the Prevention of Blindness tagjától hangzott el egy BBC interjú során, amelyben a University of St Andrews, a London…..
plumpy80 2013.08.18 11:30:13
Alapszabály, hogy egy olyan hobbiban, ahol gépekről van szó, mindig megjelennek a csavarhúzós-forrasztópákás házibarkácsolók is, akik meglepőbbnél meglepőbb ötletekkel kápráztatják el a közösség többi tagját. A mobilos világban ezeknek a bátraknak a száma érthető…..
avagy a Zselés Cukor közbelép Az Android rendszer egyik hátránya az iOS más mobil operációs rendszerrel szemben az, hogy sokféle verziója van még forgalomban. Ez egyrészt nyűg a fejlesztőknek, mivel az alkalmazásuknak legalább két-három régebbi Android főverzión is…..
A tegnap megjelent Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Edition készülékek egyik váratlan mellékhatása az lett, hogy egy lelkes hekker rekordidő alatt kioperálta az amúgy a korábbiakhoz (tehát még a Nexusokon elérhetőkhöz képest is) javított kamera alkalmazást, és ahogy az már…..
plumpy80 2013.06.28 15:11:38
A nyári kánikulában egy egyetemista lány Wuhanban, Hubei tartományban, hideg uborkaszeletekkel borította be iPad-jét, mert az túlmelegedett és állandóan kikapcsolt. Jiang Jie, másodéves hallgató a Hankou-i Egyetemen, elmesélte, hogy már mindent kipróbált, ventilátort, nedves…..
A héten már sok forrás beszámolt a Gmail frissítéséről, és arról is, hogy ki tudja, mikor lesz elérhető itthon is. Pár órája örömmel vettem észre, hogy már erre sem kell várni, egy gyors frissítés és kis hazánkban is egyre többen vehetik boldogan birtokukba. Azt még…..
A Google megkezdte a Fejlesztői Konferenciáját beharangozó médialufi felfújását. Pár nap választ el bennünket az újabb I/O rendezvénytől, és előálltak egy olyan hírrel, ami minden aktív Google felhasználó szívét megdobogtatja. Az aktív alatt azokat értem, akik rendszeresen…..
Kicsit késve ugyan, de jelentem: A Galaxy S 2 tulajok legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos frissítés, Jelly Bean 4.1.2-es verzióval. Kies ápdéttel ne is próbálkozzatok, mert még egyik szolgáltatóhoz, sem jutott el a csomag és a független változathoz sem. Eddig ott tartanak a…..
plumpy80 2013.01.28 22:48:50
@Warhawk.365: Odinnal csak azt az egy file-t kell betallózni a PDA részhez. pit fájl nélkül és repartiton nélkül. Aztán go. Utána azért egy wipe nem árt, de anélkül is megy.
plumpy80 2013.01.28 22:53:32
@ZF2: A JB = 4.1.x vagy 4.2 (Mindkettő Jelly Bean) Kinek jó? Mindenkinek. Sok újdonságot hozzott, aprókat, de fontosakat. Keress rá, millió helyen leírták már pontosan miket. Ha türelmes vagy, várd meg a hivatalos frissítést, nincs már olyan messze. Ami most megjelent az a spanyoloknak jelent meg, meg a kínaiaknak, magyaroknak még nem. Először jön a független, a szolgáltatói ROM-ok rendszerint hónapokat késnek. Ha rádugod a telefonod gépre, és elindítod a KIES-t, fog szólni ha megjött, és tudod frissíteni. Ha érzel magadban annyi kalandvágyat, hogy babrálj, akkor a fenti utasításokat követve fel tudod tenni.
A Galaxy Note tulajdonosok is örülhetnek, a YouMobile.org oldal információi szerint rohamléptekkel közeleg a 4.1.2 frissítés a telefonjaikra! A hivatalos N7000XXLSA Jelly Bean a Note-ra nagyon sok extrát, és a Note 2 számos újdonságát is telepíti majd. Mik is ezek? A Multi-view, a…..
plumpy80 2012.12.05 08:12:10
@kgb515: Na ja, én is kifizettem a független árát. Ok, nem elsősorban ezért, de ez is benne volt a pakliban... Meg ugyebár nem tudom hány helyen már rég a 4.0.4 van (amiben elég sokmindent javítottak), nálunk még az sincs.