Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konsztantyin Dmitrics Levin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudjuk hirtelen, hogyan mutassuk be az amerikai Bellrayst, de talán a legtöbben arra kapják fel majd a fejüket, hogy Lisa Kekaula, a garázsrock-zenekar énekesnője szerepel a Basement Jaxx Good Luck című slágerében, ráadásul ő énekelt a Szigeten is a popcsapat vendégeként…..
Konsztantyin Dmitrics Levin 2011.03.25 16:59:19
@wovbagger: az Electric Wizard másnap, 22-én lesz
Converge, Kylesa, Gaza, Kvelertak @ Dürer-kert, 2010.08.09. Bárkit kérdeztem a koncert előtti napokban az előzenekarokról, szinte mindenki azt mondta, hogy a norvég Kvelertakot semmiképpen ne hagyjam ki, mert hogy baromira jó zene az. Aztán letöltöttem a lemezt, meghallgattam, és…..
Egy igazi (értsd: nőcis) nő nem úszik. Egy igazán igazi nő az uszodában, strandon az aktuális fürdőruha (bikini, tankini, egyrészes – áhh, az kizárt, már mióta nem és soha nem is – meri remélni - mert az valami förtelem) divatot demonstrálja, s emellett…..
'napot Röviden a sztori. Édesanyám általános iskolai tanárnő kb. 30 éve. Számtalan generáció hagyta már el a kezét, a tanítványai közül sokat mai napig ismerek és elég jó emlékeket őriznek róla. Megadta a szükséges alapokat neki, mert anno meg volt a lehetősége rendesen…..
Konsztantyin Dmitrics Levin 2010.03.31 22:40:44
én olyan iskolában tanítok, ahol nincs következménye annak, ha a füvet szívnak a tesiöltözőben, belepisálnak egy flakonba és kidobják az ablakon...arcomba röhögnek, hogy felesleges a munkám, mert úgyis megveszik maguknak az érettségit fehér borítékkal. ez utóbbi esetnél megpróbáltam értelmes ember módjára beszélni velük, hogy értem én, ez egy ilyen iskola, voltak már csúnya esetek, de azért mégis szégyen, ha egy középszintű érettségit nem bír letenni...meg hogy az igényesség önmagukkal szemben, ugye. csak egyvalaki volt, aki hőbörgött eközben, csak úgy ömlött a száján a "f.szomgeci", hiába jeleztem, hogy ez baromi bunkó dolog...
úgy leüvöltöttem az arcát, meg elküldtem haza ("maradj csak otthon akkor, ne is csinálj semmit, ne is szerezz érettségit, én nem fogok utánad sírni, nyugodj meg"). kicsit beletiporhattam a lelkébe, mert utána jött ez a "jó közel megyek hozzád, hogy lásd, kemény vagyok" mozdulatsor, meg a "miafaszér beszél így velem a tanárnő". aztán addig mutattam az ajtóra csendben, míg ki nem ment.

utána elég nagy kuss volt. a srác azóta sem hisztizik az óráimon.

de ez csak egy eset. nem helyeslem a pofozást, de komolyan mondom, néha szívesen megtenném. ne nézzen/nevezzen engem utolsó szarnak, "csöves tanárnak" valami félmaffiózó családból kiszakadt hülyegyerek, aki azért nem jön egy hétig iskolába, mert kicsit beütött a negyven gé kóla...meg a nevét alig bírja leírni, és így legyen tőlem magyar érettségije, mert szerinte úgyis meg tudja fizetni? ugyanmár. én igenis megértem azt, akinél szakad a cérna. ott aláz minket mindenki, ahol tud. annyi a szerencsém, hogy ilyen rideg, kőkemény természettel áldott meg a két szülőm, különben már most, pályakezdőként a fogasra lógathatnám magam. szerintem nincsen jó megoldás az ilyesmire. csak afelé kell fordulni, akinek akár halvány reménye is van arra, hogy normális ember legyen belőle. ezért vagyok még ott.
Konsztantyin Dmitrics Levin 2010.04.01 07:31:15
@nyíregyházi betti:

ez a lehető legrelevánsabb reakció volt (;