Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csigaprof

216 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
We Love Kakaóscsiga 212. Dowex 2011.03.21 09:00:00
             CBA, Murányi utca - Thököly út sarok129 FtMióta a Thököly út a lezárása miatt kisvárosi mellékutcákra emlékeztető hangulatot kezd ölteni, gyarapodnak a kiadó üzlethelyiségek és szépen sarjad a fű a…..
            Rákóczi pékség, Rákóczi út 17.190 FtAz elmúlt időszak áremelkedéseit elnézve már lassan egy Rákócziba fog kerülni a kakaóscsiga, ezért megnéztem, milyen, ha a Rákócziból jön a csiga.Egész jó. Szerencse,…..
Amerika kedvenc chipse, a Doritos méltán híres arról, hogy a hagyományos média megjelenések helyett a fogyasztók aktivitásaira építve, felhasználók által generált tartalmat építsen be a kampányaiba. Minden a két évvel ezelőtti Super Bowl alkalmával kezdődött, amikor a márka…..
             Numan Pékség, Teréz körút 23170 FtKorábban már belefutottam a Numan pékség csigájába Egerben. Visszanézve az eltelt pár hónap alatt könnyed 36%-os áremelkedésen esett át a termék.Tisztelettel adózom a…..
           Tulum, Pan del Carmen, Avenida Tulum (Yucatán-félsziget)? peso Mexikóba átérve igazi fellélegzés volt a sok töltetlen - és legtöbbször íztelen - péksütemény között, hogy találtunk egy csigát. Igaz, nem kakaós,…..
           Chez Christophe, Antigua Guatemala, Calle 610 quetzal, kb 250 ftReggelig vártam, hogy újabb csigát zsákmányoljak, hiszen ilyenkor friss árut hoznák. Viszont itt az előző napit szolgálták fel, egy jól kiszáradt példányt,…..
               Cookies Etc., Antigua Guatemala, Calle 42,5 quetzal - kb 65 ftNézzük, mit lehet kapni egy honi akciós tescós csiga áráért Guatemalában.Figyelmeztetés: ezek amerikai turistákra szabott árak, ezért…..
            Café Condesa, Antigua Guatemala (főtér)10 quetzal (kb 250 ft)Ha az ember távol van az otthonától és már régóta nem evett kakaóscsigát, akkor képes kompromisszumokra. A következő pár napban ezeket fogjuk…..
              névtelen bolt, Aradi utca - Szinyei Merse utca sarok165 FtSzakadozó, omladozó homlokzat, legfeljebb a szemközti VI. kerületi rendőrkapitányság nyomozói tudnák kideríteni az üzlet nevét - ez a…..
              Pék ABC Élelmiszer, Bajza utca 58169 Ft Bajza utca Szondi utca sarkánAhol már jegesmedvék sétálnak a járdánAkadtam erre a csigára.Elsőre is barátságos az ára,Nem ken össze és nem maszatolKevés a…..
              Mexikói ABC, Mexikói út 58/a165 FtÉlére kiszámított készletgazdálkodás zajlik ebben a két raklapnyi alapterületű miniboltban: szinte csak a törzsvendégekre számítanak. Kora reggel is csak négy…..
            Zágreb pékség, Rákóczi út 75200 ft Bár nyár emlékeim alapján nem létezik Horvátországban kakaós csiga, sikerült belefutnom ebbe a frissen nyílt, Dalmáciát idéző pékségbe. Noha csak a nevében az, a…..
              Cortesi Fitfood, MOM Park189 FtEzt a vállalhatatlan minőségű szellemképet sikerült készítenem arról az újdonságról, amit Szilvi szúrt ki a Cortesi standjánál - Fitfood csiga a programszerűen…..
We Love Kakaóscsiga 200. Timó 2010.12.22 09:00:00
             Timó vegyeskereskedés, Karolina út 2.159 FtHú, ez egy klasszikus garázsbolt, nagyon jó a hangulata! Már ott kezdődik, hogy a garázsajtó bal szárnyában van egy kávégép, az kellően vendégmarasztaló illatot…..
            Kemence pék, Nefelejcs utca 7110 FtMár korábban belefutottam itt és itt a Kemence Pék termékeibe. Valahogy ez egy csöndben terjeszkedő hálózatnak tűnik, mert az ingerküszöbömet nem lépte át, mint a megannyi…..
             Kovács Pékség, Kárpát utca (Profi üzletben)180 FtIntegető Hajbókoló Lufiember kommentjére, minthogy a megvásárolt csigát aznap kell tesztelni, visszamentem tetthelyre és bemértem újra közelebbről.A hely…..
             Péksüti Mintabolt, Baross utca 78.115 Ft (10% kedvezménnyel)Grichie javaslatára elbandukoltam a Flórián pékséggel szemben lévő kakaóscsiga lelőhelyre is. Mivel olyan közel van a két üzlet, kénytelen…..
We Love Kakaóscsiga 196. Csöpi 2010.12.08 09:00:00
            Csöpke ABC, Varsó utca160 FtVannak olyan kis üzletek, amik valahogy érdemtelenül árnyékba kerülnek, aztán egy újságcikk vagy Lonely Planet ajánlás után megismerik azok is, akik korábban naponta mentek el…..
             Pedró Pékség, Tét, Fő út 18.150 FtEzt a csigát egy vasárnap reggel vették Szilviék egy pékségből. Finom puha volt a tésztája, így erős a gyanú, hogy ezt aznap készítették. Nem kell hozzá Poirot, és…..
             Calypso pékség, Erzsébet királyné útja-Öv utca sarok180 FtA pékség termékeivel már korábban találkoztam egy Sparban, (és kellemes emlékeket hagytak bennem) így elzarándokoltam a műhely mintaboltjába,…..
             Non-stop élelmiszer, Dohány utca 39.95 FtSzerencsétlen csiga kinézete illeszkedik a környező omladozó házak és a közelben található zöldfelület minőségéhez.Belekóstolva még borzasztóbb, mert gumis,…..
              Nazsi Ker, Dob utca 59150 FtValószínűleg az influenzaszezonban született ez a cégnév, más magyarázatot nagyon nem látok ilyen idétlen névre. Igaz, mintha ők sem lennének büszkék rá, mert elég…..
              Reál Élelmiszer, Erzsébet királyné útja 36/B112 FtAlapból szívás ez a hely, hiszen egy CBA Príma és egy Spar árnyékában van, legfeljebb az veszi észre, aki az utcán áthaladó békákat számolva…..
             Barna és Barna cukrászda Bt, cukrászda és kávézó, Móricz Zsigmond tér200 FtTörténelmi lehetőség. Legalább akkora, mint a berlini fal leomlásakor téglát hátizsákba gyűjtögetve mászkálni. Bezárt…..
Kaptam egy elismerést czelfridától, az egy sima egy fjordított Norvégia blog szerzőjétől, hogy a Kreatív blogger díjat 7 blog közül egyikként ide ítélte.Norvégiát nagyon szeretem, a lelkes és interaktív olvasókat még inkább, úgyhogy köszönöm szépen! Remélhetőleg…..