Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szosziagi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan reklám, amit nem szerettél volna soha az életben látni, az garantáltan ez a szpot, amiben nagymamák pornósztárokat megszégyenítő nyelvcsapásokkal és tinilányokat idéző hevülettel nyalogatnak egy adag vanília fagyit. És hogy ezzel mi a fenét lehet reklámozni? Ez a…..
Megújult a Startlap, pontosabban minden Lap.hu oldal új dizájnt kapott, új funkciók és web2.0-es elemek is megjelentek a lap.hu oldalakon.Amiért erről szó esik itt, annak az az oka, hogy a jelentősebb magyar weboldalak közül a lap.hu oldalakon jelent meg talán elsőként és ilyen nagy…..
Egy ideje már keresi a Tv2 a Mokka új arcát, akivel együtt lehet majd kelni minden szürke reggel, és aki felidegesít minket, hogy a munkavégzéshez megfelelően magas értékre emelkedjen a vérnyomásunk. Úgy tudjuk, sőt azt súgták nekünk, hogy tényleg Friderikusz Sándor az egyik…..
Sajnálom azokat, akik ML Mercivel normálisan és szabályosan közlekednek, mert sok márkatársuk tahó paraszt, akik miatt azokra is ferde szemmel néznek sokan, akik ezt egyébként nem érdemelnél meg. Mossmivan sztorija sem az első, amiben ilyen autóval jár a rosszfiút alakító…..
szosziagi 2009.10.30 14:00:54
Szerkesztőségünk birtokába jutott a Danubius és a Sláger frekvenciáján induló új rádiók műsorterve. A dokumentumok alátámasztják a tiltakozók félelmeit: két kőkemény pártrádiót üdvözölhetünk november közepétől.(képünkön: részlet a dokumentumokból, a Neo…..
szosziagi 2009.10.30 13:55:16
@Eizogembird: nem, ez elsőre se tűnik hitelesnek.
szosziagi 2009.10.30 13:59:05
@szosziagi: bocs, viccesnek
Érzékeny lelkűek nehogy kipróbálják a Hobo című kreténséget, a verekedős játékok rajongóinak viszont mindenképpen ajánlott. Egy csövessel kell feldúlnunk egy csendes városka nyugalmát, kezdetben csak üthetünk és rúghatunk, később már mindenféle kombó (köpés, fikázás,…..
szosziagi 2009.10.30 13:54:13
@no-night: ez kegyetlen?

nekem
www.youtube.com/watch?v=TCO5-okHhu4
ez a kegyetlen.

iszonyat lassan tölt be ez a játék:(
 Most olvastam a hírt, (infó még róla itt) és hát tényleg bele kell most gondolni, mi lesz ezzel a két nagy adóval. Átmennek másik sávra, vagy ez hogy működik? Morzsoljunk el egy könnycseppet, valami megváltozik...Megnéztem a honlapjukat, hogy mi a helyzet, gondoltam,…..
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
szosziagi 2009.10.28 15:55:22
@Muffinman: de hülye vagy:)
Arra gondoltam, hogy azokat a reklámokat, híreket, amelyek nem elég nagyszabásúak ahhoz, hogy külön posztot írjak belőlük egy csokorba gyűjtve időről-időre közkinccsé teszem. A Vámház krt 9. látogatói ismerhetnek már egyet-kettőt közülük, de mivel sokan vannak, akiknek ez…..
szosziagi 2009.10.28 15:54:42
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
szosziagi 2009.10.28 14:08:08
@freeplay21: szerintem utolsó nap 23.59kor fogja feltenni...