Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bármimás

12 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
b-blog répakokárda 2023.02.02 21:43:17
várhattam volna vele március 15-ig, de akkor tuti nem jut majd eszembe.. :)..
Ma szerda van, reggel napsütés, aztán szürkeség, eső, megint napsütés, megint szürke... sima február. No, ezek között jött egy nagyon jó felismerés, ami kis lépés megint, de azért mégis némi örömöt ad: tudok tüsszenteni. Ez annyira nem lenne nagy dolog, ha eddig, eddig ez nem úgy…..
b-blog becsekkoló 2023.01.29 22:05:14
Rég jártam itt, lehet, hogy rajtam kívül nem is jön már más? :) Eltelt bő egy hónap a műtét óta, lassan már a hazajövetel fordulója is meglesz. És mi történt azóta? Nemsok.  Itt megénekeltem az újrakezdés felismerését, azóta pedig rendes alperesként gyakoroljuk a nekünk jutott feladatot. egészen…..
b-blog restart 2022.12.31 01:12:27
Van a leves, amit eszek. Mostanság úgy alakul, hogy félévente eszek egyet. Az előző júniusban készült, akkor abban egy gombóc volt, amit nem tudtam, hogy milyen lesz. Amikor elkezdtem enni, nehezen mentek le a falatok, nehéz volt megszokni, hogy lehet, hogyan kell ezt enni. Voltak falatok amik…..
Eddig irogattam az aktuális - értsd: ezévi - eseményeket. Álljon itt egy kis szösszenet arról, mi előzte meg 2022-t, mire épül ez a szerencsecsomag: bár ne lett volna.  De az volt. Úgy kezdődött az egész, hogy 2003-4 körül kezdett fájni a hasam. Sok év orvosról orvosra járás közben…..
b-blog első 36 óra 2022.12.28 21:36:27
Tehát, tegnap, kedden hozott haza Sági. Tudom, nem szép dolog valakit vezetéknevén nevezni, sok éve gyakorlom egyébként, hogy nem így járok el, de ő az akinél azt gondoltam már 15 éve is, hogy még a családtagjai is így szólítják, annyira így ismeri mindenki.  No, a lényeg, hazaértünk, itthon…..
b-blog be. fekszik. ki. 2022.12.28 21:13:42
Úgy történt minden, ahogy kellett nekik. Reméljük.  Bementem 20.-án, elfoglaltam a helyemet, szerencsésen kevés szobatárssal, ablak mellett, mint egy ideális vonatozás vagy repülés. :) Azt hiszem azon kevesek közé tartoztam itt, aki állva tapsolt ahhoz, hogy karácsonyra kórházba mehet. Emlékszem,…..
b-blog kedves naplóm.. :) 2022.12.28 18:52:30
avagy a második tervezett nagy késelés után. Hiszen volt itt nem tervezett késelés is. Ez a sor afféle adózás a csapongás istenének oltárán.  Ha eddig tiszta lenne e blog folyása, innentől meg lesz kutyulva kicsit. Egyszer érkezik majd az év történéseinek feldolgozása, ezek a flashback…..
b-blog b_sszuk neki 2022.12.26 21:10:27
egyszercsak az embriópózban töltött nagy vegetációmba, megérkezett a feleségem a kórházba, és kérdezte: elintézzük, hogy elvigyünk innen?basszuk neki. Ennyi volt a válaszom és értette, pedig azt hiszem elég gyenge hang volt. Anyu úton volt már oda, mentek főorvost vadászni, közben hívták apámat,…..
b-blog nagyon nincs köszönet 2022.12.26 20:59:37
odáig burjánzott a történet, hogy egy péntek délután bementünk az illetékes kórházba, ott - más nem lévén - az ügyeletre irányítottak, akik pár óra leforgása alatt annyira szimpatikusnak találtak, hogy ott is marasztaltak pár napra. OK: vékonybél elzáródás.Szerintem nem volt ilyenem, hisz reggelente…..
b-blog a nagy tervek 2022.12.26 20:55:05
2022-re nem az volt ám a tervem, hogy majd blogot írok, meg 'challenge' bringázásokat ejtek meg egyedül vagy cimborákkal, bár ez utóbbi akár lehetett is volna. Sok év változó, de alapvetően egy irányra rendeződő irodai lét után tavaly nyár végén/ősszel megszületett az elhatározás; menjünk az álmok…..
b-blog előszó 2022.12.16 02:34:16
2022 egy igen mozgalmas és mégis álló év lett az életünkben. Sok minden történt és talán még több minden nem történt. Ebben a kettősségben született az ötlet, hogy elkezdek írni róla. Egy oldalról talán segít, ha az ember kitolja magából, egy másik oldalon meg biztos vannak még szerencsések,…..
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
bármimás 2014.02.16 09:06:36
@Andrzei: énis azt hittem.. kellett kicsit sasolni, mire megtaláltam, hogy miért gyűlnek a lábak..
szerintem hokival kapott volna nem keveset a rángatás miatt a hfej,,, DE innen-utólag könnyű okosnak lenni, szarban lennék, ha ilyet kéne megoldanom..
Jó irás vasárnap reggelihez!! ;)
Respekt Karesz-Mágusnak!
A közutak kezelői tanultak a múltkori fiaskóból, ezért minden tőlük telhetőt megtettek már tegnap éjjel, hogy mindenki a fontos információk birtokába jusson. Az M0-n legalábbis ezt láttam. Azoknak, akik esetleg nem vették volna észre a hófehér utakon, három nyelven is…..
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
Minden politikai felhangtól mentesen, de tényleg. Hosszas turkálás után kiderült, hogy mégis az lehet a gyári kormány a szürkében, amivel megvettem, de valahogy nem tudok megbarátkozni vele. Szóval most ilyen: Lenne legalább a másodszériásé, az kisebb átmérőjű, és nem…..
A hírek szerint a Toyota egy kombi Priuson dolgozik. Szerintem felejtsük el most a hivatkozott postban szereplő Hybrid X tanulmányt, és faragjatok inkább valami Toyota kombi fart a széria Priusra. De fürgén, mielőtt Theophilus Chin megcsinálja! Via autoblog.  ..
Jó tett helyébe jót ne várj, ezt most már László is tudja. Szegény csak azt szerette volna jelezni a nagy ködben egy másik autósnak, hogy legyen szíves felkapcsolni a lámpáját, mert anélkül ilyenkor különösen veszélyes közlekedni. Cserébe az audis bepöccent és mindkettejük…..