Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garfield92

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Garfield92 2011.02.09 17:12:04
Nos!

Sajnálattal hallottam ezt a hírt hogy abba hagyod munkásságaid, de már nekem is meg meg fordult a fejembe hogy időd szűkében kevés videót kirakva meddig fogja még húzni a blog. Végül eljött az alkalom, és persze nem örülök neki de többszöri felkérésedre igyekszem nem szomorkodni miatta. Gondoltam megosztom veled hogyan miként ismertem meg a blogot és milyen programokat hozott ez az életemben. Még az osztályban ütötte föl a fejét, 2009 környékén a hír a blogról, de valahogy soha nem jutottam el odáig hogy ránézzek. Aztán jött a nyár, minden reggelit a gép előtt fogyasztottam és valami sorozatot néztem, de valamikor nyár közepén felemésztettem ezeket, és kajolás közben nem volt mit nézni, ekkor jött az ötlet hogy fel lesek az oldalra. A tíz perces videók egészen remek időt futottak be a reggeli mellé, de ahogy megnéztem egy rész, kettőt, annyira megtetszett és annyit fuldokoltam (tudni illik röhögni és enni egyszerre nem szerencsés dolog :), hogy végül egy reggel több részt is megnéztem, és mondhatni hogy egészen nyár végéig a te videóddal nyitottam a napokat. :) Szóval elég nagy hatással volt a nyaramra. Miután végig értem a már meglévő videókon, figyeltem és nyomon követtem a blogod minden rezdülését, és vártam az új videókat, szerettem őket. Suli után fáradtan haza estem, belehuppantam a fotelbe és no lám csak egy új videó, ebéd összekészít, videó betölt, és hopp megint csak egy kellemes 10perc telt el. :) Persze minden videó után legalább egy 10 perces szünetbe téma volt a legújabb videó, nos sok sok szép 10 percet okoztál nekem Freddy, ezért csak köszönettel tartozhatok. Gondolkodtam azon is hogy valami úton módon megpróbálom veled felvenni a kapcsolatot, hiszem a videókból egy nem feltétlenül minden napi, kreatív és érdekes személyiséget ismerhettem meg, de végül ez nem került sorra, hiszen gondoltam nem én lennék az egyetlen, jobb is ha te egy maszk mögé rejtett ultimátum maradsz(remélem nem is feded fel magad). Végül arra reagálnék hogy szerinted el fogunk felejtetni, nos a Gamer társadalom azon rétege akik figyelték a blogodat, nem hiszem hogy elfelejtenének, nem leszel oly gyakran téma mint eddig de ha egy agyzsibbasztó játék felszínre kerül megtérsz majd az emberek fejében én úgy vélem. És végül-végül, bármilyen projektbe is kezdesz bele vagy folytatsz, sok sikert és kitartást kívánok hozzá. Remek volt amit csináltál, én csak köszönni tudom. :)

Üdv: Szabó Domokos Balázs "Garfield"
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Köszönöm mindenkinek, aki igyekszik segíteni nekem abban, hogy végigvigyem ezt a hülye játékot és e-mailen, kommentárokban elküld nekem nekem 1-1 linket. Abból az egyik egy nem túl bizalomgerjesztő orosz honlapra vezet, ahonnan bevallom őszintén, nem szeretnék semmit a gépemre…..
Át kell gondolnom, legyen-e több ilyen epizód, mert ha a maradék 20 játék is ilyen kvalitatású, akkor kár az áramért :( ..
Rossz PC Juniorok RPCJ Oscar 2010.04.02 20:22:00
 Közhírré tétetik, hogy megrendezésre kerül az első Rossz PC Juniorok OscarAz igazi Oscarhoz hasonló esemény, ami 2 hónapon át fog tartani,ahol a legjobb videósok mérik össze tudásukat.És ahol végül csak egy maradhat!  A Rossz Pc Junior Oscar  egy olyan…..
Garfield92 2010.04.04 19:17:21
Az idei GDC konferencian bejelentettek az elso pakisztani videojatekot a "Shera Jutt"-ot. Elég epikus darabnak néz ki. Ránézésre egy Antikiller és Nina ügynök keveréknek tűnik. Ha esetleg valaki pont járna arrafelé, hozzon már egy kópiát, ez már így vakon is bekerülhetne…..
Emlékeztek az ősrégi 3D World Boxing videómra? Ha nem, nem maradtál le sokról, mert jó szar. Mindenesetre még anno akartam egy másik bokszolós videót is csinálni, ahol már (kapaszkodjatok meg) negyedik dimenzióba lépünk. Mindez a "4D sports Boxing" (1991) névre…..
Martin ajánlotta nekem az "Anakonda 2" nevű gigászi filmhez készült promóciós játékot, amely engem kissé meglepett, mert azért nem gondoltam volna, hogy egy no-name folytatáshoz veszik a fáradtságot, hogy készítenek egy nem is annyira gagyi kis programot. Mert kinézetre…..
Ahogyan korábban említettem, kipróbáltam a játékot egérrel is és annyira nem meglepő, hogy így pofonegyszerű az egész. Szinte már nagy szám, ha eltalálnak. Legfeljebb akkor lőnek le, amikor nem látod a gengsztert, ugyanis van, hogy takarásból(!) lő, pl egy virág mögül.…..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Örökös küzdelem, az örökös kérdésekkel. Anélkül, hogy bárkit is meg szeretnék sérteni, ritka hülyén érzem magam, hogy válaszolgatok ugyanazokra a kérdésekre újra meg újra, meg újra (...), holott a levélíró 5, maximum 15 mp alatt megtalálhatná a választ a kérdésére.…..
Garfield92 2009.11.09 15:00:32
Árpádnak sikerült valahogy eljutni a nyolcadik pályáig, ahol már kissé félelmetesebb kutyulik vannak, mint a Winthorp's Mansion-ben, vagy akár a Mortyr-ban. Érdemes megfigyelni az életerőt. Ezekkel nem érdemes szarozni ..
Újra van City Interactive újságárusoknál, ezúttal a fantasztikus "Code of Honor" francia idegenlégiós játék kapható a Kiskegyed és a Body Builder Magazin között. Mindez 2000 forintért, tehát ugyanannyiért, mint a boltokban. Kreáljunk hozzá egy szuperül hangzó…..
Zoly mesélte, hogy tegnap volt valami szépségverseny (World Cyber Girls) ahol kérdezgettek a nőktől és az egyik arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc játéka azt mondta (egy másik mellett), hogy Mesterlövész :PÁllítólag nagyot hördült a tömeg. Ezt látta még valaki? Ha a hölgy…..
Okés, kicsit túlzás, mert ahhoz le kellene vakarni a maradák 5762 blog nevét, de a hivatalos blog.hu pólón rajta van e kicsiny oldal neve. Rögtön az általam (*irónia mód bekapcs*) annyira nagyra értékelt (*irónia mód kikapcs*) "szakíts ha bírsz" blog mellett.Náluk 3500…..