Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi from the Sky

6 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vera Halloweenkor lehet, hogy örült volna egy penészes tortának, de a savanyú csokitorta akkor is túlzás. ÁNTSZ-ízű tortájuk nincs? Minden kedves süti-imádó figyelmébe! A Lurdy házban található Cafe Bonbon Gelato-ban (földszint, a mozi mellett) vásároltam süteményeket…..
In My World A rossz karácsonyfa 2011.02.17 14:44:00
Ajándékot készítettem Neked.Hetekig jártam az ablakod elé, hogy benézzek, hogy vagy.És ujjammal minden nap rajzoltam egy képet a párába, hogy lásd, mit takar a név, Tamás. Ajándékot készítettem Neked.Hetekig az ablakod elé hordtam piciny darabkáit, de úgy, hogy ne vedd…..
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
Sorozatot indítunk, amelyben sorra vesszük a kisebb-nagyobb javításokhoz elengedhetetlen, vagy legalábbis ezekhez komoly segítséget nyújtó, relatíve olcsón beszerezhető szerszámokat, eszközöket. Mi mással kezdhetnénk, mint Csikós Zsolt kedvencével, a mindent mindennel…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
Ki nem látott madarat az utcán? Magyar lány magyar streetart. interjú Madárral.               - Mivel foglalkozol?Tanulok, egy gimnáziumban meg a hülyeségeimből. Mellete street art-al…..
Tomi from the Sky 2010.01.04 08:07:14
Természetesen Mario és Luigi azok, ahogy a Collegehumor szokásos, egészen beteges szintjét stabilan hozó videóból is kiderül. Mondjuk nagyon sok rendbeli világ- és hercegnőmegmentés, plusz Mushroom Kingdom keresztül-kasul bejárása után nyilván kijön az ember a gyakorlatból…..
Tomi from the Sky 2010.01.03 13:12:37
@GameOver: Nagyon komoj, köszi :D
A zsenialitás határát súroló Kockaéder popformáció nemes feladatot tűzött a zászlajára. Átköltött popdalokkal akarják megszerettetni a matematikát egy olyan generációval, ami nem igazán vevő rá (most őszintén: volt valaha olyan generáció, ami vevő volt?), én mindenesetre…..
December 28-án Huntington Beach-i otthonában holtan találták az Avenged Sevenfold dobosát  James Owen Sullivan-t. A zenekar hivatalos közleményben is tudatta a szomorú hírt a rajongókkal. James Owen Sullivan 28 éves volt...
Tomi from the Sky 2009.12.29 16:42:24
@Selkath: Húzz már a picsába :) Én is voltam rockzenész, kb. 200 dalt írtam és utána képzeld el megtanultam dolgozni te balfasz. Úgyhogy szerintem kussolj te "fan"szkalap.
Egy szót sem értek abból, amit ebben a holland reklámban beszélnek, de a végén a morbid poénon úgyis besírsz. A reklám mondanivalója természetesen nyelvtől függetlenül is tökéletesen érthető, fontos és időszerű probléma is így 2 nappal a szilveszteri petárdaláz előtt. Az…..
Tomi from the Sky 2009.12.29 16:40:54
 Nosztalgikus, C-64-es, bátor. Sokkal több magyarázat nem is kell, a reklám mindent elmond. Az MSI-nek pedig egy hatalmas gratula. Via Sixx via Fark.com..
Tomi from the Sky 2009.12.23 23:23:41
Francis Ford Coppola cége beperelte a Vinocor USA csomagolástechnikai vállalatot. A vád az, hogy a Vinocor által szállított különleges palackok és csavarzárak hibái miatt 660 ezer palack bor ment tönkre. A Napa County bíróságra benyújtott vádirat szerint gyakorlatilag a teljes…..
Belsőség Kubica a mi emberünk 2009.12.12 11:30:00
Bár az ING Renault F1-csapat viharos szezont tudhat maga mögött a Forma-1-ben, azért még nem kell temetni őket. Lényegében a márka fennállása óta aktívan jelen vannak a versenysportban, erre minket a szívünknek leginkább kedves Szisz Ferenc szobor emlékeztet a Hungaroring…..
Tomi from the Sky 2009.12.12 11:30:45
Azt hittük, hogy ha van, amit meg sem fog rezzenteni a válság, akkor az a bizarr csoki, amit az ember kizárólag idősebb nőrokonoktól szokott kapni. Erre mit ír Darwin díj! Töpörödik az AE, ijesztően töpörödik, ki tudja, mi lesz ennek a vége. Az igazsághoz tartozik, hogy most…..
Tomi from the Sky 2009.12.09 08:33:25
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Nemi illat? Pfejjj, nem csak hogy üres a doboz, de még fasz-szaga is van? Blöe :D
In My World Unalom van 2009.11.03 10:20:00
Sehol. Semmi. Az unalom körbeölel mint egy társ és nem enged. Ujjait szépen lefejtem karomról és indulnék már, mikor mosolyogva szól: - Indulj el bátran, ahová mész, én már ott leszek...
Tomi from the Sky 2009.12.05 01:02:35
@Nyelvész Józsi: Aha, mondjuk ezt:

Nyelvész Józsi muterja egy igen béna csíra
Ezért van vagy 30 kiló, fölösleges zsírja
Józsi is csak szimplán ettől lett ilyen kis nyomi
Nincsen nóje, s péntek este, nem jut más csak hoki

Sok sikert, aztán nehogy korai magmölés legyen belőle Te kis lúzer :)
Tudod mi az elcseszett butaság?A távhőtámogatás, az.Amikor az ember még kollégista és fix pénzt fizet a lakhatásért, marha jókat röhög azon hogy télen nyitott ablaknál, alsógatyában izzad egész éjjel, de amikor havi sok ezernyi meleget engedsz ki az utcára, akkor azért…..
A nigériai autóhirdetések után Laj, a vendéglátós az álutazós-csekkes átverésafajtáról küldött remek beszámolót. A dolog lényege, hogy a kamuturista mailben szállást rendel, majd hosszas levelezgetéssel megpróbálja elérni, hogy a vendéglátós utaljon át neki egy közepes,…..
Abszolút sikernek értékeli a Vatera az októberben és novemberben futott kampányát, melynek központi hőse Vera volt. A cég szerint november közepén elérték az egymillomodik magyar felhasználót, és a feltöltött tételek száma is átlépte a hétszámjegyű küszöböt.A kampány…..
Tomi from the Sky 2009.11.25 19:25:34
@Szakyster: Egy hányinger volt. Ha eredeti lett volna, nem is csodáltam volna, ha megcsalja a férje... Gondolom meg is csalták egy páran IRL, azért tudta ilyen átéléssel játszani, igen, az igazi köcsögöt.
 Kicsit unalmas, hogy ennyiszer megváltozik a spam bejelentésének a szabályrendszere, de talán előbb-utóbb csak megáll ez a folyamat valahol, és akkor megtanulhatjuk, mikor mit is kell csinálni.A legfontosabb, hogy bár az NHH-nál kell bejelenteni továbbra is a spam-eket, de…..
Látványos részéhez érkezett a Margit híd felújítása. Javában zajlik ugyanis a pályalemez bontása a híd északi oldalán. Miután eltávolították a hírhedt oszlopokat és levágták a korlátokat, eltávolították a járda burkolatát és felmarták asz aszfaltot az úttestről.…..
Fú, azt sose gondoltam volna, hogy a XXI. század első évtizedének leggusztustalanabb futballjelensége pont Henry lesz. Hogy pont ő lesz Vacskamati után a második nagy, egyetemes, világméretű csaló. A csodás pasi, Arsenal-legenda, Barcelona-libling Thierry, a flegma gólörömével és…..
Igérem ez az utolsó cikk KISS-gitár ügyben, de ez igazán érdekes. A tegnapi vaterás íráshoz küldtek be egy linket, miszerint a cég amitől a koptatólapot vették, hamisítványokat árul. Igen részletes leírást olvashatunk a cég vezetőjének, Brian Burkelnek a bajos dolgairól,…..
Tomi from the Sky 2009.11.17 15:47:17
@borovi: Jobb lett volna, ha inkább Geronimo Mária oboáját veszi meg 3 forint 40 fillérért. Abban legalább van élet.
Tomi from the Sky 2009.11.17 16:02:10
@Matko Destanov: Amilyen unszimpatikus ribanc, adnék rá egy Jobbikos pólót azt kibasznám Olaszliszkán egy 90-nel robogó autóból.