Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dömper dönci

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Chez DuBarry Perel a pinup modell 2010.03.13 10:45:00
Irina Krupnik orosz modell perli a Couples Retreat produkciót, mert a filmben a Jon Favreau által megformált figura a képére maszturbál. Azt ugyan aláírta Irina, hogy a képét felhasználják a moziban, csak azt nem tudta, hogy mire. Tudta, nem tudta, most 10 millió dollárt kér.…..
dömper dönci 2010.03.14 07:54:27
A gigamelltartós és óriási rúzsos street art után újabb nagy és színes szobrok jelentek meg Budapest utcáin: Lego-szerű lovak nyergébe ültetett nem éppen nyalka huszárok vigyázzák a forgalmas tereket. Március idusa felé közeledve kétségünk sincs arról, hogy ki rendelte el a…..
dömper dönci 2010.03.13 05:49:21
@Müszijő Csirke:
Mert a tehenek tehénszarosak voltak mi? És a mozaikkal kirakott tehén pedig olyan élethű volt, nem?
Idióta
Véget ért a 2010-es téli olimpia Vancouverben, sajnos magyar érem nélkül. A kanadaiak viszont 14 aranyat szereztek, de magyar sportolóinknak üzenjük, hogy ne búsuljanak, valójában nem is ér annyit az egész. De tényleg nem.Egy amerikai internetes oldal kiszámolta ugyanis, hogy a…..
testmódosítás Pénisznyújtás 2010.01.14 16:27:00
sok férfi szeretne hosszabb péniszt magának, azonban ez csak bonyolult műtéti beavatkozásokkal lehetséges, és a siker akkor sem garantált. Létezik azonban több olyan eljárás is, aminek segítségével képes lehet mindenki arra, hogy a péniszét nagyobbá tegye. Fontos azonban tudni,…..
dömper dönci 2010.02.13 06:50:45
Mért ne lehetne a wc-re szoktatás vidám és szórakoztató dolog szülőnek és csemetének egyaránt? E kérdés perverz és beteg módon kívánja a Poopy-Time megvalósítani. Csak nyomd fel a gyerek seggébe a műanyagból készült adaptert és máris együtt mókázhattok azon, hogy…..
egy érdekes, kampós eszközzel, ami engem egy álomcsapdára emlékeztet.klikk a képre...
Most találtam a régi képeim között egy igen különleges helyre szúrt piercinget. Ha csak a srác arcát látjuk azt hihetjük, hogy a piercing egy sima microdermal, azonban a száján belül lehet csak látni, hogy vaószínűleg egy speciális formára hajlított "barbell" piercing…..
A hosszú kihagyás után először azt hittem, jól bírom a meccsterhelést, de most találok szavakat. M. Gergely olyan jokogeri-fojtogatás-kombóval támadt a kisagyamra, hogy még mindig üres tekintettel bámulom a képernyőt, tényleg azt olvasom-e rajta, hogy "a dupla N-es…..
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
dömper dönci 2009.12.30 02:05:01
A történet az egyik legrégebbi és a közlekedési szabálytalanságok szempontjából az egyik legsúlyosabb. Itt alhangon ugrana a jogsi, plusz vaskos tízezrek lenne a bünti.

Kb. 20 éve még voltak a tv-ben közlekedés kultúrával foglalkozó tájékoztató és oktató sorozatok. Még a gyerekeknek is készült egy, azt hiszem "Közlekedj Okosan" volt a címe. Nem volt egy hülye ötlet. Itt ha lehet mondani profi módon (ismert, híresebb színészekkel, narrátorokkal, stb.) elkészített filmeken mutatták be a tipikus szabálytalanságokat, egyúttal jótanácsokkal látták el autóst, gyalogost egyaránt. Külön kihangsúlyozták a helyes magatartás formákat bizonyos helyzetekben. Emlékszem az egyik epizód csak azzal foglalkozott, hogy milyen fontos a gyalogos és az autós közötti szemkontaktus például egy átkelőhelyen, mert így tud mindkét fél meggyőződni a másik szándékáról.

A folyamatosan romló közlekedési morál problémája többrétű. Nyilván régebben más volt a világ. Egyrészt nem volt ennyi közlekedési eszköz, másrészt valahogy nem rohantak ennyire az emberek. Mostanában mindenki rohan. Gyalogos is, autós is. Mintha egyre pörgősebb világban élnénk és mindenre egyre kevesebb lenne az idő. A másik, hogy valahogy mindenki öntudatosabb, fellengzősebb, nagyképúbb lett. Az egyik kollégám azt mondja, hogy mindenki miniszter lett. Igen van benne valami, mindenki miniszter lett. Már a testbeszédükkel is úgy kommunikálnak, hogy: - Nehogymá megszóliccsá öcsém. Meg: Húzzámá anyádbaaaa, nem látod, hogy jövök a béjemvémmel?
Az ilyen oktató filmek hatásfoka sem lenne már olyan jó, hiszen annyi tévécsatorna van és pont az a réteg, akiknek lenne tanulni valója ebből, valószínűleg ezalatt a maunika sót érdekesebbnek találná.

Nem egyszerű ez az állapot, és ahogy annak idején Virág elvtárs is megmondta: A helyzet csak fokozódik Pelikán.
Belsőség Félelem bére revisited 2009.12.27 13:52:00
Remélem, nem én vagyok az egyetlen ember, akit érdekel ez a film, hiszen Magyarországon szerintem minimum hússzor lejátszották különféle adókon az elmúlt negyven évben, szerintem a nagyon-nagyon régi időkben mozifilm is volt. Az én generációm számára például igazi kult-cucc. A…..
dömper dönci 2009.12.28 01:24:56
Többször felmerült már bennem, hogy vajon hogy nézhet ki igazából, smink nélkül Marilyn Manson. Nem egy jóképű pasi, viszont egy cseppet sem ijesztő.képek: dailymail.com ..
dömper dönci 2009.12.23 14:07:10
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
dömper dönci 2009.12.11 19:52:50
@Lófasz Hadnagy: Egyébként ez tényleg így van minden menő piával. Drágább, de megéri.

Más. Ki a lóf*szt érdekel, hogy az a gyökér mocsok vén undorító féreg jancsó mi a kurva anyját mondott? Annál genyább okádék véglényt ritkán hordott a föld a hátán.
Szabó Rozáliával tudjuk, mi történt, de ő egy műalkotás szereplője. Tímea viszont nem az, így nem elég, hogy a házát félig lerombolta az istennyila, még a biztosító is bokáztatta utána. Kőkemény meteorológia alant: Az emberek többnyire azért kötnek biztosítást, hogy ha…..
dömper dönci 2009.12.10 13:14:32
Kamu, falsch, fake, hamisított:

Tisztelt ügyfelünk, kedves asszonyom, Tímea!
Köszönjük megtisztelő észrevételét, melyet illatos levélben juttatott el hozzánk. Szabad megjegyeznünk, hogy kifejezetten örülünk az ilyen építő jellegű és tanulságos kritikának, hiszen ezekből tanulunk mi is. Az ilyen és ehhez hasonló vélemények alapján nyert tapasztalatok során fejlesztjük szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy Ön és a telejes veszélyközösség elégedettségi fokmérője, csimborasszója a csillagos ég lehessen.
Engedje meg, hogy a levelében megfogalmazott kedvesen árnyalt és bájos meglátásaira néhány szerény észrevételt tegyünk. Megkértük az ügyben eljáró kárszakértőnket, hogy reflexióját személyesen közölje néhány széljegyzetben, ezért az alábbiakban L. Géza fejezi ki köszönetét.

Figyu gyíkarc. Miaz hogy törmelék? a kéró egyébként is lepra vót, a csapás után kezdett valahogy kinézni he. Mijaz, hogy empátija nékűli vagy mi a szösz. Igenis feszűt vótam, me nem sz*p le az a rusnya hüllő már vagy egy fél éve, te nem lenné feszült? Ja te nem, de mindegy. Meg az a szálzalék dolog. Azzal mi a rák bajod van? Örűjjé, hogy kápsz valamit te dög, de mosmá úgyse kapsz, de télleg. Hát nem a te dógod, hogy a biztosítássi összeg (nem a díj, hanem a sok lom, meg a putri összértéke) mindig naprakész legyen? Ki a f*szom tudja, hogy mi a retked van otthon, és annak mekkora az értéke évrű évre? Én nekem aztat mondták, hogy ha kimegyök egy kárhelyszínre, akkó készítsek egy leltárt, hogy pro-rátázni köll vagy sem. Hát persze, hogy köll, ha fele annyit ér az a sok hányás, mint amikor mekkötötted azt a retkes biztosíjtást, hogy száratt vóna le a kezed. Igenis csaló vagy mer láttam a nagy Hadron ütköztetőt eldugva a palláson. Le vót takarva azzal a húgyszagú pléddel. Azzal b*szattad ki a tetőt te mocsok, és még neked álll fejjeb? Há még előlleg is kéne, a kis f*szom nem kéne?
Megne lássalak az irodába mégegysző, mert netuddmeg. Azuccát is kerüld de nagyon!

Mély tisztelettel, L. Géza.
Úgy jó igazán, ha az olvasónak magától esik le, mi is furcsa ezen a képen. Elsőre ugye köznapi látvány, a Szeged környéki település tornacsarnokának információs tábláját látjuk az alaprajzzal. Az empatikus olvasó esetleg megjegyzi, hogy lám, akadálymentes a WC. Aztán…..
dömper dönci 2009.11.17 06:49:26
@Mike36: Hol élsz, a holdon? Mert itt abszurdisztánban minden úgy működik, hogy ha szólsz, akkor "jé, tényleg!" felkiáltással konstatálta volna, hogy erre nem is gondolt, és utána nem történik semmi.
Gyerekszemmel kicsit ijesztő volt, ahogy jobb sorsra érdemes élsportolókat egyszerűen beszippant a kamera és örökre eltűnnek odabent. Ráadásul ez naponta ismétlődött, és soha nem tudtunk meg semmit arról, hogy mi lehet ott belül, arról a szorongásról nem is beszélve, hogy ez…..
Kora tavasszal, amikor elkezdődött a jó idő, rengeteget kirándultunk a lányokkal; apró kis falvakon autóztunk keresztül, minden faluban volt temető, templom, amiket meg is néztünk. Így a kettő kapcsán sikerült néhány kínos kérdéssel szembesülnöm. "Mama, mi az a halál? Te…..
dömper dönci 2009.11.01 11:37:26
@Wannabe: Tudod a "kitalálással" csak az a gond, hogy tökéletesen működik. Semmi sem működik igazán jól, csak és kizárólag az, amit Isten "talált ki". Ami látszólag mégis működig arról is előbb vagy utóbb kiderül, hogy valik(k)nek a rovására.
Isten türelmes, mindenkire vár. Rád is. Várja, hogy mikor vallod az Ő szavát, igazát, mikor járod az Ő utját. Tévedés ne essék, Te is járni fogod az Ő útját, még akkor is, ha ezt most nem így gondolod.

A Sátán aktívan tevékenykedik. Mindent tönkre kell tennie, mert Neki minden rossz, ami működik. Ő mindig rombol, mert zavarosban szeret halászni, ezért tömjénfüst Neki az ilyenek, hogy család, szeretet, haza, nemzet, természet, meg az ehhez hasonló "csúnya" dolgok. Nagyon nagy erőbedobással tevékenykedik. Látható, hogy ez jelenleg egy világprogram, de veszíteni fog, mert indig veszít.

A blog nagyon jó témát vet fel , de egyetértek endike-vel, hogy a világkép hiányzik.
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
dömper dönci 2009.10.28 22:15:18
@reklámbuzi: Az ugandai özvegy traktorvezetők szakszervezetének helyi rádiójánál van ismeretségem. Beajánlom őket. Vigyék a Berényit is
dömper dönci 2009.10.28 22:29:32
@reklámbuzi: Saját rádió? Ezek napba néztek. Honnan pottyan le frekvencia csak úgy? Ha olyan könnyű lenne ez, akkor miért ment a harc eddig, és most miért sírnak? Okostojások
Subba Pinainas Update!! 2009.10.27 16:56:00
Lássunk egy kis mocskos infót a Pinainasról (Benkő Dániel sameszáról van szó), orion tollából:A netes videókat nézve döbbentem láttam, hogy Benkő mellett egy faszkorbács arc is közreműködik eme cirkuszban, őt Pálnak hívják...Pálról saját sztorim van, személyesen is volt…..
dömper dönci 2009.10.27 19:29:48