Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capowne

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbarátok Podcast #100 (2016 Június) 176 percBeszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyDA 100. adás közönség előtt lett felvéve 2016 június 3-án a Lurdy mozibanTéma: -Rendes fickók (00:39:20)*-Képkockás játék a közönséggel (00:58:18)*-Warcraft (01:14:50)*-Ember a holdon (01:42:45)*-Kvíz a…..
  A The Walking Dead 6. évad 2. felét kibeszéljük spoileresen!   Beszélgetnek: Gergő, Shirin, freddyD     A felvétel itt letölthető mp3-ként: [78 MB, 85 perc] Direkt link (jobb klikk, letöltés)   Mediafire link      ..
Capowne 2016.04.08 06:27:35
Ha tényleg Jeffrey Dean Morgan a sorozat legnagyobb sztárja jelenleg, akkor azért ez elég szánalmas. Nagy szerepei is mind olyanok, hogy meh... supernatural első kettő évadjában volt ilyen max 3-4 epizódban, a watchmenben fontos szerepe volt ugyan, deszintén elmondható hogy mivel úgy kezdődik a film hogy a karakterét meggyilkolják, ezért csak flashback részekben láthattuk, ráadásul maszkkal a fején. Ettől még egész jó volt eddig amennyit láttunk belőle, csak mondjuk

Fogalmam sincsen miért nézem még mindig ezt a sorozatot, de bárcsak vége lenne már. Bár azt el kell ismernem hogy ebben az évadban, főleg a második felében több jó rész volt mint az elmúlt évadokban összesen. Szerintem is rémes volt a befejezés amúgy, és főleg azért haragszok a készítőkre, mert még el sem kezdődött az évad, már mindenhol arról beszéltek, hogy majd jön negan és megöl egy fontos karaktert. olcsó húzás ez nagyon amit csináltak. Ezek után én csak akkor lennék elégedett, ha elég tökösek lennének hozzá az írók, hogy Darylt öljék meg, bár azt úgysem fogják, mert a nézők fele (vagy több) Daryl fanboy. A legjobban akkor fogok haragudni, és talán végleg abba is hagyni a sorozatot, ha pont Abraham lesz aki meghal, mert egyrészről szerintem ő mindig is csak töltelék karakter volt, aki max ebben az évadban kezdett el kicsi figyelmet kapni, szóval olcsó húzás lenne őt megölni, a másik ok ami miatt kikapcsolnám a tv-t, hogy a képregényben Abraham ugyebár ugyan úgy hal meg, mint a sorozatban Denise, vagyis kap egy nyilat hátulról ami átdöfi a szemét, és még beszél kicsit mielött eldölne... Namost én ezt kicsit úgy fogtam fel, hogy az írók adtak neki még egy évadnyi lehetőséget (meg gázsit...) azzal hogy átadták másnak a halálát. Erre tökre rásegített hogy a karakter is úgy viselkedett utána hogy 'na kezdeni kell valamit az élettel, stb. Mondjuk elég bénán sikerültek azok a szövegek amiket hozzá írtak, de a lényeg valami ilyesmi volt benne. Mellesleg szerintem is ő fog meghalni, mert a sorozat pontosan ennyire pitiáner, de azért ez elég gáz. És én még mindig azt mondom, hogy inkább a depis kis sirdogáló karaktereket kéne kiírtani már végre az Abraham félék helyett. Buta mint a kő, de legalább nem dumál fölöslegesen, hanem csinálja amit kell. Daryl is ilyen volt pár évaddal ezelött, és még mindig azért csípik őt az emberek.

De nem baj, majd remélem a következő évadban is világgá megy Carol, és valaki leönti vérrel Rick arcát, hogy aztán csináljanak belőle egy művészkedős feketefehér dupla-epizódot, amit persze visszafelé fognak lejátszani, és aminek a végén kiderül, hogy majd a következő félévadban fog csak kiderülni, hogy majd a rákövetkező évadban ki fog megölni valakit.
Capowne 2016.04.30 14:13:04
@Dolfin:

Erre nem is gondoltam de igazad van, ez is ugyan olyan béna húzás lenne, sőt ez még talán rosszabb is, mert ő az utolsó akiért az emberek izgulnának
Filmbarátok Podcast #94 (2016 Március) 192 percBeszélgetnek: Blacksheep, freddyD, GergőTéma: -Agyas és agyatlan (00:59:30)-Zootropolis (01:20:30)-Kung Fu Panda 3 (01:31:52)-Egyiptom istenei (01:40:40)-Trumbo (02:08:53)-A találmány [Primer] (02:27:00)-Kardhal (02:44:10) A felvétel itt…..
Capowne 2016.03.31 03:33:29
@Cs@tLós:
Olyan sokszor látom ezt manapság: "történelemkönyvekből kiderül hogy két kultúra keveredéséből mindig csak baj van"
Ezek az emberek tuti nem olvasták az Amerikai Egyesült Államok című apró kis részt, különben tudnák hogy az a kis noname ország a valaha volt legnagyobb olvasztótégelye számtalan kultúrájú embernek, és valamiért mégis a világ egyik legerősebb nemzete lett párszáz év alatt.
Egyébként egy ilyen meséről akinek a bevándorlók jutnak eszébe, annak nem ajánlom hogy megnézze a pocahontas-t, mert ott is hasonló történik... bár ott fehér emberek csinálják, szóval az talán még okés. De amúgy van még jópár klasszikus gyerek üzenet ezekben a mesékben, csak keresni kell, mint pl:

Ha a nagybátyád megöli az apádat, és feleségül veszi az anyádat, akkor nem árt elmenekülni egy kicsit, de ha nagy leszel, akkor azért csak menj vissza bosszút állni, és öld meg rendesen: Oroszlánkirály

Ha a mostohaanyád meg akar ölni, akkor teljesen rendben van hogy beköltözz 7 szakállas törpe kérójába, de csak addig ameddig egy herceg nem csókol meg, mert akkor költözz át hozzá: Hófehérke

Ha csóró vagy, de bejön egy gazdag csaj, akkor menj el rabolj ki egy sírkamrát, és ha szerencsés vagy, akkor a varázslámpásból kijövő dzsin segítségével verd át a csaj fejét, és hitesd el mindenkivel hogy amúgy herceg vagy: Aladin

Ha egy lábfétises herceg vagy, akkor tökmind1 mennyi csaj jön el a bálodra, neked az fog kelleni, akinek a cipője leesett miközben elszalad előled: Hamupipőke

Hogyha van egy csúnya, de gazdag pasi, akkor nyugodtan költözz hozzá, de csak akkor csókold meg, ha ezzel elérheted hogy jóképű legyen: Szépség és a szörnyeteg

Egy kommunista rémálom, amiben a vörös sapkás ősz szakálló vezér parancsát lesi mindenki... és persze mindenki férfi, kivéve a szőke csajt, akit egy laboratóriumban hozott létre a gonosz öregember : hupikék törpikék

öj! pusztíts! verj agyon mindenkit!: Tom & Jerry
Filmbarátok Podcast #91 (2016 Január) 266 perc   Beszélgetnek: Gergő, Zoly, Blacksheep, freddyD   Téma: -A visszatérő (01:04:35)-Aljas Nyolcas (01:40:02)-Creed - Apollo fia (02:19:50)-Steve Jobs (02:48:12)-Az 5. hullám (03:08:22)-Mustang (03:30:30)-Félvilág (03:46:14)-Making a Murderer…..
Capowne 2016.02.05 16:34:11
A podcast elején volt szó netflix kapcsán arról hogy a magyar közönségnél mekkora tényező a szinkron. Kissé pejoratívan meg is volt ez szellőztetve hogy milyen gáz az, hogy az emberek lusták olvasni a feliratot. Szerintem ez egyáltalán nem gáz, sőt. Ha olvasni akarok, előveszek egy könyvet, viszont ha filmet/sorozatot akarok nézni, akkor kifejezetten zavar, hogy ott van a felirat, mert azt veszem magamon észre, hogy hiába tudok jól angolul, egy idő után rálustul a szemem arra hogy olvasom a szöveget magyarul, és eközben rengeteg érdemi dologról lemaradok, mint például a színészek arcmimikája, vagy egyéb vizuális hatás, ami egy filmnél igenis komoly tényező. Pont emiatt, ha egy filmhez, vagy sorozathoz nincsen még szinkron, akkor inkább felirat nélkül nézem. Ez az egész mellesleg számomra éppen hogy moziban a legzavaróbb, ahova én legalábbis azért szoktam járni, mert vizuálisan jelentősen nagyobb élmény mint otthon kis képernyőnél egy film. Tehát emiatt marad nekem a szinkronos mozi.
Az is nagyon fájó pont számomra, hogy mennyire divattá vált fikázni a magyar szinkront, főleg azért, mert olyan emberektől hallani ezt a leggyakrabban (tisztelet a kívételnek) akik még csak nemis beszélnek folyékonyan angolul. A magyar nyelv gyönyörű, és ragaszkodnunk kellene hozzá, mivel nagyjából ez az utolsó kultúrális örökségünk. Minden műfordítás, beleértve a filmeket is, éppen ebben segít, hogy a nyelvünk fentmaradjon. Persze nem azt mondom hogy nézzünk magyar szinkronos filmeket, különben kihal a nemzet, de azért jó lenne ha a közvélemény kicsit javulna ilyen téren, ugyanis én attól tartok hogy 5-10 éven belül jelentősen visszaesik majd a szinkronos munkák száma ha ennyire rosszak a visszajelzések.

Még annyit szeretnék csak ehez hozzáfűzni, hogy érdemi változás magyar téren addig nem várható felhasználói szokások terén, ameddig ennyire kevesen beszélnek angolul.
Capowne 2016.02.08 00:05:45
@Rico69: A régiek nekem is nagy kedvenceim, a felsoroltak közül mind. Nekem a nagy kedvencem mindig Sinkó László volt.

A mai szinkronszínészek között is vannak nagyon tehetséges, és karakteres hangú emberek. Talán egyedül az különbözteti meg a mai szinkronmunkát a régitől, hogy valahogy kihalt az a modoros hangnem, de az egész nyelvezetünk is átesett ezen a folyamaton.
Filmbarátok Podcast #89 (2015 December) 253 perc   Beszélgetnek: Szöllőskei Gábor, Gergő, Zoly, Blacksheep, freddyD   Téma: -Star Wars VII – Az ébredő erő *SPOILERES (00:07:20) -2015-ös filmév (02:07:00)   A felvétel itt letölthető mp3 formátumban (231 MB)…..
A The Walking Dead 6. évad 1. felét kibeszéljük spoileresen!Beszélgetnek: Gergő, Shirin, freddyDA felvétel itt letölthető mp3-ként: [52 MB, 57 perc]  ..
Capowne 2015.12.07 23:20:43
Hát szerintem a fear the walking dead speciel még jobb is annál amit az előző pár évadban produkált ez a sorozat. Szégyen volt ez a félév. Csak pár dolgot írnék le azok közül amik bennem felmerültek, és ti nem mondtátok a podcastben:

Én abszurdnak tartom, hogy kettő keresztbe állított kamion egy egész hordát feltartana éveken keresztül. Azért elég nagy üres tér van a kerekek között, ahol simán át lehet férni.
Azt is imádtam ahogy ezek a W-s szerencsétlenségek éveken keresztül nem voltak képesek összefosztogatni valami lőfegyvert, és Morgan még a végén direkt szól is hogy na menjetek el, de nézzetek ide, nekünk van pisztolyunk szóval legközelebb hozzatok ti is magatokkal.
Alibi cliffhernger netovábbja, amikor úgy fejezték be az epizódot, hogy Rick átlövi a lakókocsit, majd úgy ér véget az epizód, hogy a kamera mutatja távolról ahogy körbe veszik a közeledő zombik a kocsit, és jaj Rick keze még meg is van sérülve... mindezt csak azért, hogy utána két epizóddal Rick kiabál a kapuknál hogy "engedjetek be". Egy ilyen drámai lezárás után a minimum hogy megmutassák hogyan jön ki a lakókocsiból vagy valami.
Akkor ott van még Morgan "mestere", a naaagy harcművész, aki úgy menti meg a rész végén Morgant, hogy odatolja a hátát a zombinak. Ennyi erővel igazán meg is fűszerezhette volna a hátát, hogy jobban csússzon a falat. Az is nagyon életszagú egyébként hogy egyedül egy erdei házban, paradicsomot eszegetve ilyen jó kis pocakot tud magának növeszteni valaki. Igazán figyelhetnének erre a castingnál
Azt egyébként volt olyan ember aki nem látta előre, hogy mi lesz a vége annak, amikor az utolsó rész végén Kerol meg Morgan elkezd baszakodni a szobában?
Filmbarátok Podcast #87 (2015 November) 186 perc   Beszélgetnek: Gergő, Blacksheep, freddyD   Téma: -Az Éhezők Viadala - A kiválasztott befejező rész (00:54:33)-Fekete Mise (01:16:48)-The Green Inferno (01:33:03)-The Price of Gold (01:52:08)-Once Brothers (01:59:05)-Jessica Jones…..
Capowne 2015.12.05 10:56:23
@Rico69: Ó hogy ez AZ a csaj?! na azonnal elkezdem tölteni a Jessica Jonest. Én is imádtam azt a sitcomot, kár hogy elkaszálták.
Filmbarátok Podcast #86 (2015 November) 199 percBeszélgetnek: Gergő, Blacksheep, Zoly, freddyDTéma: -Spectre (00:42:25)-MacBeth (01:23:10) -Dheepan : Egy menekült története (01:37:10)-A kis herceg (01:47:36)-Az utaskísérő (02:04:46)-Knock Knock (02:16:30) *SPOILERES -Hot Tub Time…..
Filmbarátok Podcast #79 (2015 Augusztus) 158 percBeszélgetnek: Blacksheep, freddyDTéma: -Mission: Impossible – Titkos nemzet (00:32:40)-Pixel-Akihez beszél a föld-Lidérces órák-A komédia…..
Capowne 2015.10.09 15:27:34
@BlackSheep89: Ne vedd magadra, ő már évek óta csak azért jár ide, hogy ha megnéz egy adást, akkor utána ex katedra módon, arogáns stílusban ossza az észt :D
Capowne 2015.10.12 17:49:55
@scal: van különbség aközött hogy valaki hülyeségeket beszél, és aközött hogy egy hallgatás-nézés szintű kifejezést felcserél. Persze a világ tele van hozzád hasonló kisstílű pitiánerekkel, akik nem bírják megállni hogy a lehető legfölöslegesen túlzó formában hozza ezt mások tudtára. Pont emiatt kicsit már én érzem magam (megint) zavarban amiért leállok veled "vitatkozni". De a stílusodból fakadóan, szinte már-már kiprovokálod magadnak a válaszokat, hát jó, legyen ennyi örömöd: Azt mondod, "semmi fölényeskedés nincs abban" hogy kijavítasz másokat. Ez még igaz is. Csakhogy te mindezt a "kritikát" olyan mélyen arogáns, és becsmérlő szavakkal tarkítod, amikért az életben mások csicskapofont osztogatnának neked, hogy rájöjj hol a helyed. "sokkal jobban felbaszott, hogy baromságokat beszél" Ha például egyedül ezt a mondatot úgy fogalmaztad volna meg, hogy "az bántott csupán, hogy pontatlannak éreztem a kijelentést" akkor biztosra veheted hogy nem hánytam volna be az undortól olvasás közben, és ez tényleg csak -egy- példa volt. Valahol értelek, mert azzal a stílussal amit nyomatsz, biztosan jelentősen több visszajelzést kapsz, de csak hogy tudd, rajtam kívül is rengetegen veszik észre, hogy csupán figyelemfelkeltés, és válasz kieröltetés végett beszélsz úgy mint egy neveletlen kisfiú... nem tudom miért van erre ennyire szükséged, de sajnállak érte.
Capowne 2015.11.17 12:02:51
@scal: hát akárhonnan is nézem, most elég sok marhaságot összehordtál ebben a kommentben... érvelési hibák tömkelege (nesze egy kétes link amiből tanulhatsz kicsit: a.te.ervelesi.hibad.hu/ ), nyelvtani következetlenségek, hibás ragozás.... nem is kell messze menni, pont az a mondat amiben azt bizonygatod hogy én mekkora hülyeségeket beszélek: "te pl. állandóan hülyeségeket beszélsz, én ha valami elcseszek...". Hát haver, te most "valami elcsesztél" úgyhogy miért nem maradtál csöndben utána? Javadra vált volna, mert akkor nem kellene azt olvasnom, hogy lényegtelen mondatrészek/szócikkek kiragadásával próbálsz magadnak tekintélyt kölcsönözni, kb mint minden második sértődött "áltudomány professzor". Természetesen az egód úgyis meggátol téged benne, hogy bármilyen szinten is képes legyél szembesülni a hibáiddal, és a hozzá társuló hülyeséged még képes el is hitetni veled, hogy amúgy mindenki más barom. Apropó kiragadások: elárulnád nekem hogy ezt a mondatodat te hogyan értelmezed?: "vagy csak neked ilyen alacsony az ingerküszöböd, de hát igen én egy túlzottan toleráns ember vagyok" A mondat hangzásából arra következtetek, hogy te ezt amolyan szarkasztikus humornak szántad, csak hát nagyban ront az értékén az, hogy a mondat egyik fele nem kapcsolható össze a másikkal... ennél többet várok egy olyan embertől aki bevallottan szeret paraszt lenni. Hol a helyed? például ott, ahol nem idegesíted magadat fel annyira, hogy aztán másokat sértegess. Viszont itt befejeztem, rangon aluli hogy egy ilyen emberrel vitatkoznom, és neked is ezt tanácsolom, ha így vélekedsz az itteni emberekről.
Filmbarátok Podcast #85 (2015 Október) 193 perc   Beszélgetnek: Szöllőskei Gábor, Blacksheep, freddyD   Téma: -Vendégünk Szöllőskei Gábor, a VOX Mozimagazin főszerkesztő-helyettese, korábbi VOX Rádió podcastere. Kérdeztünk egy csomót a VOX mozimagazinról, emellett az ő…..
Filmbarátok Podcast #83 (2015 Október) 177 percBeszélgetnek: Zoly, Gergő, Blacksheep, freddyDTéma: -A mentőexpedíció (00:41:40)-Legenda (01:23:50)-Kötéltánc (01:42:40)-Ember a magasban (02:03:28)-Victoria (02:14:50)-Batman : A rém álarca (02:30:55) A felvétel itt letölthető mp3…..
Filmbarátok Podcast #78 (2015. Július) 236 percBeszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyD feat. KvízmesterTéma: - Az 1. Filmbarátok Zárthelyi-A hangya (01:12:45)-Ted 2 (02:04:35)-The death of Superman lives: What happened?…..
Capowne 2015.08.02 21:05:00
Wao, ez a filmbarátok epizód azonnal bekerült a kedvenceim közé! A kvíz egész bravúrosan szórakoztatóra sikeredett, és annak külön örültem hogy Sorter lett a kvízmester, jó volt őt újra hallani! Remélem ez így ebben a felállásban jövőre is összefog jönni!

Mellesleg Matrix témában én valahogy sose voltam ennyire szigoru a 2,3 részhez. Mondjuk teljesen megértem a ti nézőpontotokat is, és azt egy percig se vitatom hogy az első rész magasan a legjobb, de pl azzal már nem értek egyet, hogy az első rész tökéletesen lett volna lezárva, és szerintem volt létjogosultsága a többi résznek is. A Matrix első része szerintem kifejezetten cliffhanger-esre sikerült, már-már szinte sorozatokban szokás így lezárni egy epizódot, hogy "de a foradalom még csak most kezdődik" tadddaaaaa és neo hirtelen felrepül az égbe. Ezt szerintem gáz lett volna ígyhagyni.
Amugy én anno azt vártam volna kb a folytatástól, hogy minden ami a 2+3-ban megtörténik, az maximum 1 epizódba legyen eladva, és vártam volna egy olyan harmadik részt ezután ami arról szólna hogy mégis mennyien akarnák a felszabadítás után konkrétan otthagyni a mátrixot, miután a nagy hősök "felszabadították" őket. Ebben szerintem sokkal több fantázi lett volna, és egy ilyen cselekmény mentén azt is bemutathatták volna hogy az emberek tulajdonképpen saját akaratukból léptek be (régen) a mátrixba, és jó kis ferde tükröt rakhattak volna a nézők, és persze neo-ék felé is ezzel, hogy szép dolog hogy mindenkiben dúl a forradalmi hév, de valójában lehet hogy jobban tennék ha inkább kussolnának és élveznék a mátrixot ahelyett hogy a föld alatt nyomorogva a sötétben, hangyapépet nyalogatva kell élniük egy olyan bolygón ahol már évszázadok óta a nap se sütött ki (ala zion). Jó, tuti lettek volna akiknek ez se tetszik, de szerintem akkor is több köze lett volna ennek a moralizálós koncepciónak az első rész hangvételéhez, mint annak hogy ennyire kiemelték az akciókat, sőt, a harmadik részre már konkrétan dragonball szintű levegőben verekedéseket kellett nézni. szerintem kár érte.
Capowne 2015.08.02 21:17:50
@Capowne:
Egy pillanatra csak belegondoltam ebbe, hogy tegyük fel fogalmam sincs az egész mátrix témáról, és egyszercsak felriadnék egy trugyival teli kádban, majd morfeusz mosolyogva elmondaná, hogy "hé, az egész életed egy nagy hazugság volt, de ne aggódj, felszabadítottunk mindenkit, szóval mostmár mehetünk az álltalad ismert városok ezeréves romjai alatt lévő csatornáiba lakni, ami mondjuk jó szar lesz, de örüljél neki hogy szabad vagy.... legalábbis ameddig zion új parancsnoka be nem állít téged háboruzni a gépek ellen... de legalább egy ember fog neked parancsolni és nem egy gép, és így sokkal nemesebb dolog meghalni!

Én azzal a lendülettel feküdnék vissza a kádba, és dugnám vissza az usb-t a tarkómba.
Capowne 2015.08.09 06:14:47
@Mangekyo22: Egyetértek veled, de Mortal Kombat film? mindenki imádja, főleg aki annó látta moziban is, de amugy szerintem senki nem mondja hogy jó film lenne. pláne nem legjobb játékadaptáció. Kicsit az a film is olyan, hogy iszonyatosan gagyi, de valahol mégis szerethető.
Filmbarátok Podcast #73 (2015. Május) 197 percBeszélgetnek: Blacksheep, Zoly, Gergő, freddyDTéma: -Bosszúállók: Ultron kora (00:24:13)-A cipőbűvölő (01:22:32)-Kéjlak-Indiana Jones és a kristálykoponya királysága -Ne bántsátok a feketerigót -Annie Hall-A Vihar…..
Capowne 2015.05.30 00:48:35
Nem hittem nektek a Hasadás című filmmel kapcsolatban. Az alap setup, meg az egész elképzelés papíron majdnem mindent tartalmaz amit szoktam szeretni egy ilyen jellegű filmben. Szóval mondom ezek a filmbarátok biztos pancserek, és be is szereztem a filmet. Ma jutottam oda hogy meg is tudtam nézni és alig találok szavakat. Maradjunk annyiban, hogy legközelebb kétszer is meggondolom mielött dacolni kezdek veletek :D . Ebben a filmben tényleg mindenki kretén. De komolyan ahogy mondtátok is, egyből az összes karakter bunkózik, ordibál, és ahelyett hogy kurva hálásak lennének, felnőtt fejjel lázonganak hogy "de engedjél ki mert megbánod". agyam eldobom hogy lehet ilyen tirpák pöcs karaktereket megírni. Még ha úgy kezdődött volna, hogy legalább pár hétig normálisan viselkednek, és csak a végére kattannak be, akkor azt mondom jó, a bezártság teszi stb de így...

Kicsi spoiler: Nálam egyébként ott gurult el végleg a gyógyszer, amikor a végénél azon megy a dráma, hogy nem tudja meghúzni a ravaszt az a puhapöcsü, és aztán végül lelövi az egyetlen személyt, aki még nem akarta kicsinálni... aztán még ha ez nem lenne elég, újra eljátszák hogy "lődd szét a fejét, de jaj nemtudom meghúzni a ravaszt merthát emberölés" miután kb halálra erőszakolta ugyan ez a karakter azt az elmeroggyant nőt, akinek elvitték a lányát. a legvégén meg kb mintha még jól arcon is köpött volna a rendező. szánalmas film volt.
Tegnap olyan koncerten voltam, amiről jó 10 éve még gondolni sem mertem volna, ugyanis elég hadilábon álltam ezzel a bandával a kezdetekben. Elég infantilis így utólag, de mivel a kedvenc bandámat a Limp Bizkitet ők elég erőteljesen leszólták, nem is adtam nekik igazából esélyt…..
Remélem nem. Nyilván aki kicsit is ismer, tudja, hogy imádom a jégkorongot. Ennek tükrében napi rutinom része, hogy e nemes sportnak a hazai fellegvárára felnézzek napi számtalan alkalommal, magyar bajnoki meccs előtt és után még inkább. Amit az oldal mögötti csapat összehozott…..
Filmbarátok Podcast #70 (2015. Április) 182 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Shaun, a bárány - A film (00:46:30)-Mortdecai -SpongyaBob: Ki a vízből          -Liza, a rókatündér-Fácángyilkosok-Második esély-The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst…..
Filmbarátok Podcast #67 (2015. Február) 206 percBeszélgetnek:Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Kódjátszma (00:40:00)-Whiplash -Blackhat -Foxcatcher-Jupiter felemelkedése-Kingsman – A titkos szolgálat-A szürke ötven árnyalata-Keresztút-Citizenfour-A csapda / Követés A…..
Capowne 2015.02.18 11:07:49
@Mr. Schreck: Jaj de jó ezen a blogon viszontlátni az úriembert! :D imádom a fazont!
Mellesleg szeretnék egy kis pszichológiai támpontot adni azoknak, akik nem értik hogy vajon miért rajonganak ilyesmiért annyian a női olvasók közül:
Az egész állítólag arra vezethető vissza, hogy az illető mennyire tudja elfogadni önmagáról hogy kívánatos lehet szexuálisan mások számára. Az elmélet azt mondja, hogy ha ez az önbizalmi mechanizmus valamilyen oknál fogva sérül, akkor a szexualitást képes lehet az egyén olyan módon megélni, hogy elfogadhatónak tekintsen olyan deviáns szokásokat is, amiknek valójában nincsen köze az örömszerzésnek (remek példa erre a könyvben megjelenő sm, bdsm).
DE hogy ne csak megfoghatatlan frázisokról beszéljek, itt van egy gondolatjáték ezzel kapcsolatban, ami talán érthetővé teszi laikus emberek számára is a dolgot: "Velem soha nem feküdne le senki, pedig én vágyok rá. Őszintén nem értem hogyan lehetek az ellenkező nem számára vonzó. Annyira vágyom rá, hogy én még annak is örülnék ha pusztán csak valaki ki akarna használni. ugyan félek tőle, de annyira kívánom az intimitást, hogy akár elviselem a fizikai bántalmazást is annak érdekében hogy valaki foglalkozzon velem szexuálisan"
Sajnos ez egy viszonylag gyakori jelenség, bár abba nem szeretnék már belemenni hogy miért, és természetesen nem ez az egyetlen ok emögött a jelenség mögött, csak épp talán a leggyakoribb.
Szóval én végülis meg tudom érteni azokat akik ilyen könyveket olvasnak, de őszintén sajnálom is sokukat... ilyenkor örülök neki hogy normálisan fejlődött a szexualitásom még fiatalabb koromban, mert így egy nagyon kicsit sem tud lekötni hasonló témájú film vagy könyv.
Filmbarátok Podcast #66 (2015. Január) 204 percBeszélgetnek:Zoly, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -Birdman (00:37:50)-Elrabolva 3-A mindenség elmélete-Aliens /A bolygó neve: Halál-Időről időre-Irány a Mississippi (A csodaszer)-Colossus: The Forbin Project-Szárazon A felvétel itt…..
Közelgő helyhiány miatt megint csak meg kell váljak pár filmtől, ezek közül vagy nem tetszett valami, vagy nem volt vele bajom, de többször már nem nézném meg. DOOM: Hát, a Doom film. Elég hírhedt szerintemAz Ipcress ügyirat: 3x BAFTA díjas film, ügynöki agymosásos krimi. Első…..
Maga Dancsó "Istencsászár" Péter küldte nekem ezt a videót, ahol az Irate Gamer nagyon kitálal AVGN témában. Aki nem tudna, ki a fene ez, az egyrészt nem maradt le semmiről, de a rossz pc-s blogon anno ő volt az anti-kabala, aki nem egy akciójával nem kevés utálatot gerjesztett. Itt…..