Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TacticalCommander

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Köszönjük, Jack! 2012.04.10 16:38:00
Köszönjük neked, sokan, az első számítógépünket. A 16-ot, a 64-et, a 128-at, az 512-t. A 320*200-at, a 16 színt, a három hangcsatornát, és mindent, amit ezekből ki lehetett hozni. Köszönjük első, BASIC-ben írt saját programjainkat. A ?SYNTAX ERROR-t, a ?LOAD ERROR-t, a POKE-ot, a…..
A szokásos zizegés van most is a techblogokon és techszájtokon a ma esedékes iPad 3 (iPad HD) bejelentése körül. Igazából mindegy is, hogy hogyan hívjuk, hiszen valójában a kiszivárgott információk és pletykák alapján gyakorlatilag egy hardveresen menőbb iPad 2 fog érkezni, amit…..
Taposóaknák a kapcsolatban: feltűnik az ex az úszóbajnok életében. Event a FácsénTaposóaknák a kapcsolatban Lehet, nem túl érdekfeszítő, ami velem (is) történt, mindenesetre megélni merően fájdalmas volt. A múlt sebeinek szerepen a jelenlegi kapcsolatban lehetne a munkacíme a…..
Újabb zenei témájú magyar startup a piacon. A Clouddeck.net arra vállalkozik, hogy összegereblyézi nekünk a zenei blogokból a soundcloudos trackeket és ezeket egy desktop alkalmazásban hallgathatóvá, értékelhetővé, playlistesíthetővé teszi a számunkra.  Minekután egy sor…..
TacticalCommander 2012.03.06 20:19:44
Lassan két éve használok Androidos okostelefont a Sony-Ericsson (és az LWp lelkes csapata) jóvoltából, amit most is nagyon köszönök. Tavaly szeptember óta van Xperia Arc készülékem, ami mára nem tartozik a legerősebb telefonok közé, de nekem napi használatra, méretre, sebességre…..
TacticalCommander 2012.02.21 10:55:09
Akik voltak múlt héten a SUPERWEEK konferencián és tudtak a sorok között olvasni, azok számára világos, hogy a Google idén tényleg teljes erőbedobással készül tolni saját közösségi szolgáltatását, a Google Plus-t. Ez nem csak azt jelenti, hogy a Google keresőjének találati…..
  A Közép-európai Egyetem kebelén belül működő Center for Media & Communication Studies január elején közzétett egy terjedelmes összefoglalót, amelynek tárgya a magyar médiaszabályozás legvitatottabb rendelkezéseinek összehasonlító európai vizsgálata. Az…..
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Ugyanazért, amiért 2002-ben. Gazdasági ügyek? Nem. Ahhoz ők túl jól kommunikálnak, bármit el tudnak adni. Komoly lépések helyett látszatmagyarkodás? Ugyan, imádná a nép. A sajtószabadság lábbal tiprása? Legyünk őszinték, egy szűk, de annál értelmesebb réteget leszámítva…..
A posztban megírt tüntetés részletei megtalálhatóak ezen a linken a Facebookon Újra tüntetni megyünk, ezúttal a szabad sajtóért. Szalai Annamária, Orbán Viktor megtestesüléseként soha nem látott hatalmat kapott arra, hogy ellenőrizze, tönkretegye a neki nem tetsző…..
TacticalCommander 2010.12.17 18:39:58
@Logan Grimnar: Szívemből szóltál. Pont ideje volt egy olyan törvénynek, ami után végre az összes balos meg liberális abahagyja a fröcsögést. Ja, hogy mostantól nem lehet majd valótlanságokat állítani és ez már anyagilag is fájni fog pl. a Népszabadságnak? (nem, Szalai Annamária nem a média főnöke, ahogy azt szokásosan hazudták) Igen, most végre egy olyan ország leszünk, ahol nem lehet majd hazudni következmények nélkül. A Fidesz végre rendet rak, már rég ideje volt!
TacticalCommander 2010.12.17 18:41:48
@met78: az itt negatívan kommentelők egyike sem a Fideszre szavazott. Akik most sírnak, azok mind MSZP meg LMP szavazók, akiknek fáj, hogy a kedvenc pártjaik nem rombolhatják tovább az országot. Csak a hangjuk nagy, de kevesen vannak!
Rendszeres olvasója vagyok Gyurcsány Feri blogjának, annak ellenére, hogy Fletót magát egy szociopata, a hatalomhoz görcsösen ragaszkodó, mazohista vonásokat mutató ("Utál mindenki? Sebaj, akkor is itt maradok!") őrültnek tartom. Mindezek ellenére -vagy…..
Onlinemarketing blog Üzenet 2010.12.14 20:41:55
Értse ezt mindenki annak, aminek akarja. Igazából csak egy halk üzenet. Igaz, ez nem online és nem marketing, de attól még fontos lehet.Ez a 325-ös, 326-os, 327-es, 328-as, 329-es és 330-as kisbolygók vidéke volt; a kis herceg tehát azzal kezdte, hogy sorra látogatta őket,…..
 A felvételeket a Webisztán Mikulás Party-n készítette Bálint Csaba (hvg.hu). Elsőként a Ustream.tv társalapítójával, Fehér Gyulával beszélgettem.  Aztán következett Kovács Gergely, az iWiW vezetője:  Majd pedig Kaprinay Zoltán (BónuszBrigád):  ..
Gulyásdemokrácia Álszentség 2010.12.07 10:16:00
Emlékezhetünk még, a nyáron hatalmas hírveréssel beharangozta a kormány, hogy most majd az állam magán kezd el spórolni, lecsökkentik a pártok támogatását tizenöt százalékkal. Meg is tették, ahogy azt kell. Mert ez így milyen korrekt a nyolc évig senyvedő néppel szemben, de…..
Piroslap A Moody's hülye 2010.12.07 12:04:00
Hazánkat tegnap leminősítette a Moody's. Ami gyalázat. Először is honnan tudná a pénzügyi elemző intézet, hogy mi van nálunk? Ne gyere nekem azzal a szoci érveléssel, hogy kiszámolták…Mindenkit meg kell, hogy nyugtassak, a kiváló kormányzatunk gondolt erre is, január…..
Racemachine Beért a Győztes! 2010.12.04 18:02:00
Magyar idő szerint  17.54-kor, vagyis 481 óra 54 perc verseny után célbaért a Mexikói Dupla Deca Ironman első helyezettje, a magyar Szőnyi Ferenc! Ő az 5. ember a világon, aki teljesítette ezt a távot, ő az első magyar. Kevesebb, mint 3 hét alatt sikerrel teljesítette a 76 km…..
Képaláírás: Jani, igaz, hogy te is kaptál erkölcstelen végkielégítést?! Lázár János elismerte, hogy ő sem a bölcsek kövére a bölcsek köve nincs a Fidesz birtokában. Hogy ez mennyire understatement, azt láthatjuk abból, ha összeteszünk két idézetet a 98%-os…..
TacticalCommander 2010.11.09 21:11:02
A cím nem véletlen. Nem kívánok polgárpukkasztani, valóban ennyire elsötétült előttem a világ. Pedig semmi egyebet nem próbáltam tenni, mindössze elérni valakit az egyik minisztériumnál. Előre elárulom: több mint húsz percnyi mellékek közötti kapcsolgatás után inkább…..
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..