Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scherer

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem toplista, csak az év kiemelkedő fotói egymás után beágyazva. 150 indafotós indította képeit a Best of 2013 gyűjteményben, azok közül válogattam ki a legszebbeket, rövid indoklással. Mészáros Viktor: Határok - "Az Alacsony-Tátra az egyik legközelebbi és legszebb helyszín…..
Fotózz hangos légijárműveket a legtutibb helyről! Megszereztük a Kecskeméti Repülőnap (aug. 3-4) legklasszabb jegyét és még két páros belépőt. Egy remek repcsis fotóval elviheted a szpotterjegyet, amivel már majdnem megérinthetsz egy török F-5-öst, ha pedig jól válaszolsz…..
  Fél tízenkettőre értem Cserkeszőlőre, fényképezőgéppel felfegyverkezve elindultam gyalog a települést és környékét felfedezni, napsütésben tíz fok körüli hőmérsékletben. Itt meg jegyezném: nem a település érdekelt, mert sablon mintára épült lakóházak tucatjai…..
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..
Huszti István vörösiszap-túlélőkről készült képe lett a tavalyi év legjobbja...
scherer 2011.01.19 13:27:12
James egy sorozatot indított, amiben be szeretné mutatni, hogy miben elsők a magyarok. Ez az első kép: ..
scherer 2011.01.18 17:55:41
 Az indexen már végigpörgethettétek őket, de attól, hogy a címlapon volt a szett premierje, a blogról sem maradhat le.Ez a 30 fotó az a 30 fotó amit a fotósaik a legjobb 2010-es képeiknek tartanak és tőletek a legtöbb kedvencet kapta. Végignézhetitek őket itt a blogon, a…..
scherer 2011.01.14 06:36:01
 Az új évet mindjárt egy remek indafotófallal kezdjük a képek felét azonnal kedvencelem is - tegyetek ti is így! A szavazás szokás szerint alul, max 11 fotóra nyomhattok szavazatot - hajrá! Az előző év utolsó hetének kedvenc képei adonath: Dóm tér habasszony: legendák…..
Jelen hét képe, a múlt hét legkedveltebb képe az Indafotófalról, a szavazás győztese pedig nem más mint: scherer - eine Richtung című képe, gratulálunk! ..
scherer 2010.11.23 17:08:40
Lezárult a Civil Expo 2010, az Indafotó és a  World Press Photo10 közös pályázata. Idén az amatőr fotósok öt kategóriában nevezhettek, a legjobb képekből állandó vetítést láthatott a közönség a World Press Photo-nak is helyt adó Millenáris Fogadó galériáján. A…..
Újabb hét, újabb szavazás! Az előző heti nyertes nmb, most is erős (bár photoshoppolt:) képpel indult, de a múlt héten kedvencelt fotóim közül sokat viszontlátok a listában - jók vagytok :) Az újonnan indulóknak mondom, hogy az Indafotófal egy olyan hely ahová naponta egy jó…..
    Indafotó: http://indafoto.hu/scherer Viszonylag ritka az amatőrök/hobbisták között a természetfotós, scherer képeit pont ezért csodálom - kevesen vállalják, hogy órákat várjanak az erdőben egy-egy jó képre. Ezért választottam őt az Indafotósok sorozat hosszú…..
scherer 2010.06.01 19:20:44
@elvi: Jó dolog, ha megismerhetjük egymást. Nem kell stresszelni, nem osztályozza senki, meg sem buktatnak. Először én sem akartam az "interjút", de a feleségem rábeszélt, hogy ettől még nem leszek celeb, nem kell parázni. Mi már egy közösség vagyunk, ezért aki nem túl szégyenlős nyugodtan adja be a derekát erre a jó lehetőségre, hogy megtudjuk ki van a gép és a fotók mögött. Tudom, hogy aki képekben "beszél", annak nehéz szavakba önteni a gondolatait, de ez sem lehetetlen. Sok képetekben gyönyörködök jómagam is. Például Catrin felhős fotójában és nagyon tetszett Nyakas napszemüveges prtréja. Jó lenne tudni, a kép elkészülésének a körülményeit.
A hirtelen ránkszakadt sok érdeklődő miatt a szabad jelentkezést sajnos fel kellett függesztenünk, de ez ne tántorítson el senkit! Néhány szabálynak kell mindössze megfelelni, hogy szuper legyen a séta: Több mint 50-en jelentkeztetek, sokan plusz főket írtak. Ne hozz, légyszi,…..
scherer 2009.12.22 18:16:05
scherer 2009.12.22 18:21:41
Az október 25-én zárult, közel egy hónapig tartó Civil Expó kiállításnak csupán az utolsó napján jelenthettük ki; teljes a tárlat. Addig a zsűri nap mint nap 150-200 beküldött fotóból választotta ki azt a néhányat, melyek az első Civil Expónak helyet adó World Press Photo…..