Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Post Scriptum

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 10 legjobb, legnépszerűbb régi tv-sorozat magyarul összeállítása nem volt könnyű. Bár a 10 legjobb filmzeneszerző sem volt az, egy régebbi cikkemben. Egyrészt mert nem rendelkezem a pontos nézettségi eredményekkel, másrészt maga a népszerűség is szubjektív fogalom. Számtalan ezzel foglalkozó…..
Ezt a szakaszt érdemes nem tűző napos időszakban teljesíteni. 100 évesnél is öregebb vízerőmű, a Hernád völgye és Boldogkőváralja csodás vára is remek program! Abaújdevecseren a mini Coop közelében szálltam meg a Lábatlan Vendégház szépen karban tartott épületében. Reggel itt csatlakozott hozzám…..
Akinek négylábú tag is bővíti a családját, azt jól tudja, hogy a szilveszter este bizony különösen sok veszélyt rejt rájuk nézve. Most olyan tippeket hoztam, amiket ha betartasz gond nélkül fogjátok átvészelni az évnek ezt az időszakát...
Post Scriptum 2019.12.30 09:48:40
@ramszeszita:
" akkor egy erosebb nyari vihartol is szukolni fog "
Igen fog, de az nem tart órákon át, és az esetek többségében nem egyidejűleg van a fényvillanás és a dörrenés.
És nem az utcán kóválygó részeg/félrészeg/bedrogozott idióta b@ssza be az udvarodra a petárdát/tűzijátékot, esetleg a lakásodat/házadat is felgyújtva.
"a kutya egy gyerek, egy csaladtag" - igen ez így van, de ne modnj ilyet mert mindjárt jönnek az ilyen okosok, akik kifejtik, hogy csinálj inkább gyereket. és elfelejtik, hogy koruk, egészségi állapotuk miatt nem mindenkinek lehet gyereke...

Ja és én utálom a "bunko petardasok"-at.
- mert láttam, amikor a zsúfolt buszról dobtak a felszállásra váró utasok közé a petárdát
- mert a babakocsiban lévő 2 éves lányom mellé dobták le a petárdát.( Ha akkor elkapom azt, aki ezt tette, nem élte volna meg a következő karácsonyt.)

Kedvencem még azok akik a hagyományra hivatkoznak. Körülbelül annyi hagyománya van ennek mint a Valentin-napnak, meg Halloweennek.
De érdekes módon ezek egyike sem farag Luca-széket...
1901. A himlőoltás népszerűsítésére készült brit agitációs fotó. A jobb oldali fiú kiskorában részesült oltásban, míg a bal oldali nem.....
Post Scriptum 2018.07.30 11:58:58
@efi: Őt keresték... Azóta is...
Soknak nem nevezhető 10 dollárért (2500 forintért) vásárolt egy régi fotó egy férfi az eBayen. A fényképről kiderült, hogy akár 2,8 millió dollárt (700 millió forintot) is érhet...
Post Scriptum 2018.03.21 15:29:56
@kublerek: Ott a recept. eBay aztán hajrá
Legyen szerencséd!
Szél Bernadett, aki kint is van meg bent is   A Magyar Nemzet online így láttatja Szél Bernadett LMP elnököt - és a főcímük is sokat mond Az LMP társelnöke minden bizonnyal azt gondolja, hogy most ő áll a centrumban, ő integrálja az ellenzék erőit és viszi győzelemre őket Jobbiktól a DK-ig –…..
Post Scriptum 2018.03.20 10:20:07
@rallus: "Nem erre kaptak pénzt Brüsszelből?"
Akko' mégsem a Soros?
Egy összeesküvést titokban tartani nagyon nehéz, mert előbb vagy utóbb az egyik összeesküvő felfedi a csoportot. Állítja a Plos One folyóiratban most megjelent tanulmányában Dr. David Grimes, az Oxford-i Egyetem fizikusa, aki azt vizsgálta meg, hogy egy összeesküvés meddig maradhat teljes…..
Post Scriptum 2016.01.29 08:22:09
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
Post Scriptum 2015.10.16 09:13:11
@implode:
Hát bárki komolyan gondolhatja, hogy komoly, jogot végzett emberek hamis okmányokkal jelentkező embereknek jogi segítséget nyújtanak olyan cégek eladásához, amelyek jelentős köztartozást halmoztak fel.
hu.wikipedia.org/wiki/Kaya_Ibrahim_%C3%A9s_Josip_Tot
Vagy hogy jogot végzett, komoly emberek segítséget nyújtanak hitelekkel kapcsolatos csalások elkövetéséhez:
www.boon.hu/ujabb-%E2%80%9Efeszekrako%E2%80%9D-ugy-ugyved-vezette-a-bunszervezetet/1881826
Egy esetleges európai háború politikai és katonai jellege - 1968  ..
Post Scriptum 2015.07.05 14:04:57
@Zombi elvtárs:
"Valahogy úgy hiszem, ma több embert lehetne hülyíteni hasonló propagagandával."
Én nem hiszem.
Én nap mint nap találkozom is vele.
Igazából eddig nem tudtam elképzelni, hogy milyen zenét hoz majd össze Till Lindemann, a Rammstein énekese szólóban, most meg már nem is kell. Itt van ugyanis a Peter Tägtgren svéd metálproducerrel -zenésszel összerakott projekt első klipje, a Praise Abort. Szavak nincsenek rá mi…..
Post Scriptum 2015.05.29 15:00:30
Ismeretlen fotós képei az 1970-es Rijádból, amikor még el lehetett adni Peugeot-t is a sivatagi arab királyságba.....
Jo Teeuwisse holland történész készítette ezt a lélegzetelállító képsorozatot, amelynek a Háború szellemei - Franciaország címet adta. Végigjárva a régi képek helyszíneit összemosta a régi felvételekkel, így kapva bámulatos eredményt...
Totális ökológiai katasztrófa egyetlen emberöltő alatt Egyszer volt, hol nem volt, volt valaha egy meseszép tó Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán határvidékén. A tavat két bővízű folyam táplálta, az Amu Darja délről és a Szir Darja keletről. Területe 68 000 négyzetkilométer volt, és ezzel a…..
Post Scriptum 2014.06.17 01:42:05
"Ahogy a többiek élnek." Talán így lehetne a legfrappánsabban lefordítani Jacob August Riis fotógyűjteményének címét...
Post Scriptum 2014.05.09 15:24:18
Csupa-csupa jóindulatból.
Nem New Yorki-i, hanem New York-i
Lásd:
kampf.index.hu/beli.htm

4. pont Több szóba írt földrajzi nevek

A legjobb, hogy a hivatkozott oldalon a több tőbb-ként van írva.
Lehe, hogy ennek hitelessége is kétséges...
PS
1977. Február. Vöröskeresztes mentők a nagy buffalo-i hóviharban betemetett autóból mentenek egy sofőrt...
Post Scriptum 2014.03.28 22:59:19
@ksz187:
Akkor már értem Mo-on mért van olyan kevés utcai szemétgyűjtő...

Mindenesetre jó néhány képről lemaradt a 18+ jelzés.
Kerényi Imre vagy látnok, vagy az van, hogy a jobboldali lapok egy részét a miniszterelnök közeléből szerkesztik. Az ügyben mi nem foglalnánk állást, ezért csak a tényeket ismertetjük. Kerényi szerdán, a Nemzeti Könyvtár sajtótájékoztatóján nem csak azt jelentette be, hogy…..
Post Scriptum 2013.03.12 14:25:36
@Kovácsné:
"Néha eltűnődöm rajta, nem lenne-e egyszerűbb, ha a virágnyelv helyett kőkeményen belemondanánk az emberek arcába, hogy pontosan mi történik, hátha akkor észbe kapnának..."

Megtörtént! Következmény: 2006 - különböző szurkoló csoportok spontán módon (sic!) megostromolták a TV székházat, ott a kriptokommunista, balliberális TV-Macit elfogták és azóta is rabságban tartják.
Apropó a szurkolói csoportok:
Debrecen - debreceni szurkolók egy csoportja a HaHa rendezvényén - a hatóságok sezemhunyása mellett - átveszik az írányítást kioktatnak mindenkit, életveszélyesen megfenyegetnek embereket
Budapest - Fidesz székházat a Fradi Security emberei védik, köztük egy börtönviselt gyilkossal (Igaz letöltötte büntetését, de ... elmegy egy termemlő üzembe, hogy valami értéket teremtsen, ...leköltözik vidékre, hogy ott gazdálkodjon, valamilyen fizikai munkával termeljen valamit ami értékes.
Nem biztonsági őr lesz. Így csak azt folytatja amit korábban némileg legálisabb formában. Mert mire van szükség? Kopaszra nyírtfej, brutális kinézett hogy az adós/rendbontó/áldozat fizessen/ne balhézon/rettegjen az életéért)
Még egy gondolat:
A délszláv háború legaljasabb, legbrutálisabb félkatonai alakulatai - mindkét oldalon - futball szurkolói csoportokból alakultak, amelyek nem a harcokban jeleskedetek, hanem a civil lakossággal(nőkkel gyerekekkel) szembeni kegyetlenséggel tüntek ki, háborús büntettek tömegével.
Azt hiszem Kubatov Gábornak nem lesz nehéz dolga párt irodák védelmével.
A rohamcsapatok készen állnak!
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
Post Scriptum 2009.10.27 18:05:54
@werem: "- vigyázz, mert kettőt nézünk és ez is itt lesz... Majd Bécika nézi... "

Én is nézném!!! ugyanúgy mint a Falat.

Házi, különbejáratú celebekkel.

Gyözike, Benkő és tsaik