Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madarsky

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016 augusztus 17-én visszautasították életem első LEGO Ideas tervét. Újra próbálkoztam az elfogadtatásával 2017. augusztus 28-án. Akkor sem fogadták el...
Kicsit szokatlan téma lesz a blogon, hiszen ezúttal nem kifele lépnénk át a határt, és nem is született magyarországiak hazavándorlásának problémáiról van szó, hanem egy erdélyi magyar család Debrecenbe költözéséről, és az ezzel járó problémákról. Azért is adom közre János írását, hogy ha valaki tud…..
Madarsky 2018.12.03 18:01:52
@Bredpitt Monika: a csajom kb öt éve jött Romániából, ezzel a TAJ lakcímkártya kombóval nem volt gond, szó nélkül adtak lakcímkártyát arra a címre amit beírt hogy ott fog lakni (jogcímet nyilván igazolni kellett). TAJ kártyát meg kapott amikor munkaszerződése lett, azt a munkáltatója (multi) intézte neki.
napszemüveg Oakley - 2016. 2016.06.23 11:45:55
Az Oakleynál kicsit másképp telik az idő. Az amerikai márka olyan imidzset verekedett már ki magának, hogy néha hagyják a fenébe a trendeket, és inkább a klasszikusaikat variálgatják. 2016-ban például én nagyon nem erőltetném a Frogskinst, mert a Wayfarer-fazon most nagyon megindult kifelé, de az…..
Ha 90-es évek, akkor Nickelodeon - legalábbis nálam. Mivel az évtized elején születtem, túl fiatal voltam a téka-kultúrához, moziba pedig bár gyakran eljutottam, csak az életkoromnak megfelelő filmeket nézhettem meg. Habár egyszer bekeveredtem a Csillagközi invázió feliratos változatára, amiből…..
Az 1952-ben, Newcastle-ben épült hajó eredeti neve City of York volt. A Vickers Armstong által épített monstrum 13.363 tonnát nyomott, 164,8 méter hosszú volt és 107 első osztályon utazó személyt tudott magával vinni. Az utasszállító hajó egészen 1971-ig szolgált Angliában,…..
  Koránt sem egyértelmű, hogy az európai légitársaságok fogják a rövidebbet húzni ha az oroszok lezárják a légterüket a Távol-keleti járatok előtt. Medvegyev Orosz miniszterelnök szerint "elég sok nyugati légitársaság csődjéhez vezetne" a lépés, valójában az Aeroflot…..
Madarsky 2014.09.09 10:53:01
@mrZ: hát ha már pofozkodás van, akkor semmiből se tart azt mondani, hogy jól van, és akkor aki oroszország felett repül, az nem repülhet NATO légtérben, aztán máris nincs kiárazás.
Attól még a kivéreztetős kommented persze igaz marad.
A rendőrség nem fogadta el a DNS mintáját annak a japán férfinak, akinek állítólag legalább 15 béranya hordja a gyerekét. A mintát a férfi ügyvédje adta át a hatóságoknak, amit így nem fogadtak el. Most személyesen kell megjelennie, hogy a helyszínen adjon DNS…..
Madarsky 2014.08.20 19:53:56
@Hoppel Poppel: gondolom hogy exportra csinálják a kölyköket, nem saját használatra, azért az ejnye-bejnye. Valakinek kell kis ferdeszemű gyerek, ők megcsinálják, megrendelő fizet, pénzt elosztják.
Fotók: Urbanista Öt óra körül értem a helyszínre, teljesen véletlenül. Arra vezetett az utam, nem katasztrófa-turistáskodtam, viszont nem hagyhatom poszt nélkül e nem mindennapi, és sajnos cseppet sem vidám látványt. A tömény füstcsóva már a Ferdinánd-hídról látszott…..
A Lánchíd olyan mint egy jó költő, amit bármilyen rendszer és kormány fel tud mutatni példaképnek. De vajon milyen volt valójában a Lánchíd-projekt? Tényleg Széchenyi sikere az egész? Ki járt jól vele és hogyan? Török András új, ingyen letölthető könyvecskéjéből mindez…..
Nos, ezen a videón a pekingi metró 13-as vonalának egyik állomása látható, múlt hét csütörtökön, reggel 7:30 körül. Ez is olyan mint a Xierqi álllomás - amiről nemrég már írtam - ahol sokan szállnak át egy másik vonalra, csak ez egy kicsit nagyobb, szebb és tisztább. Ezen…..
Mint korábban írtam, mostanában a szerkesztői létem rávesz olyan nagyobb lélegzetvételű dolgokra, melyekre korábban rá nem fanyalodtam volna. Ilyen a Kings and Legends. A játék egyszerű CCG-nek tűnt, de a megvalósítás annyi ügyes apróságot tartalmaz, hogy megfogott. A játék…..
Madarsky 2013.06.20 12:51:15
@Kappahun: egen, valami olyasmi, hátbaszúrós madarakat hoz meg kentaurokat. Próbáltam gyors paklit is, hogy csak két körös lapokat teszek be, mert van olyan hogy lehoz két 3/6-os kentaurt az első körben, és három kör alatt megöl... Én is azt próbáltam hogy gyorsan betolok egy lovast ami minden bevitt ütés után nő egyet, de ő hamarabb megöl - minden körben lehív két-három egységet, fogalmam sincs hogyan csinálja.

Lehet hogy visszanézek majd ahogy elmúlik a mérgem - végülis azt hiszem hogy amúgy se engedne tovább a köv. pályára, mert ide is csak 20-ik szinten jöhettem be, és még nem vagyok 25.
  Tavaly ilyenkor nagyon nagy volt a pofám, ezt később sajnos még nekem is be kellett látnom. Bár változatlanul örömlányként tekintek magamra, számos jelből mégis kénytelen voltam arra következtetni, hogy napjaim meg vannak számlálva. Egyenlőre még nagy ez a szám, az igaz,…..
Madarsky 2013.06.11 08:10:35
Természetesen senki sem lehet akkora hülye, hogy megpróbálja kimenekíteni a vagyonát az olyan stabil bankrendszerrel rendelkező országokból, mint Spanyolország, vagy éppen Olaszország. Várhatóan nem okoz járványszerűen terjedő betétesi rohamot az európeriféria más…..
Mielőtt elkezdtem játszani az A blocky Christmas-szel, még azon gondolkoztam, hogy kell keresnem még valamit, mert ez túl rövid lesz holnapra. Pedig a bontegames láttán azért gyanakodhattam volna. Összesen csak tizenhat pálya van, az első pár ráadásul könnyed tutorial, semmi…..
Navracsics Tibor benyújtotta javaslatait a járásokról, amit a parlamenti szavazógép természetesen el is fogadott. Ennek előnyeiről, hátrányairól sokan és sokféleképpen írtak már. Természetesen Újbudát sem kerülhették el a járások kialakításával kapcsolatos intézkedések,…..
Madarsky 2012.11.12 09:24:19
@milyen szép a Vértes, ó:
:)
és milyen kötődést tippelsz, kiváncsi vagyok :)
melyik jellemző az erősebb a hozzászólásomban, az, hogy figyelmen kívül hagytam a havercéges lemásolásos mutyit, vagy az, hogy másolásos mutyi ide vagy oda, véleményem szerint nincs szükség ilyen erős rákészülésre az adott ügyben?
Madarsky 2012.11.12 09:26:27
@amper007:
ebben igazad van. Azt próbáltam megfogalmazni, hogy épületgépészeti jellemzőket általában adottnak szokás tekinteni, és nem felvenni külön leltárba. Az is nonszensz lenne, ha az épületben lenne 150 konnektor, és azt átírnák a járási akármi nevére. Attól még a konnektor nem menne sehova, és Gizike továbbra is be tudná dugni a rádiót...
  Le a kalappal SP, a Jonas Brothers, a New Kids on the Block meg az összes tinibálvány előtt! Most már én is tudom, hogy tíz év körüli kiscsírákat szórakoztatni nem éppen fáklyásmenet.   Történt a múltkor ugyanis, hogy a Rozi tanévkezdő pizsamapartit rendezett…..
Balavány György újságírót az MTI ( azért pereli, többek között, mert egy blogbejegyzésében azt írta amikor a recesszió volt mindenhol a vezető hír, a balatoni algásodással foglakozott vezető anyagként a hirado.hu. A birtokunkban lévő peranyag szerint erre az ellenérv az volt,…..
Madarsky 2012.09.05 22:17:40
@wmiki: én azt szeretném mosmár megkérdezni, a legnagyobb komolysággal és kiváncsisággal - bár eddig még sosem vetemedtem kommentelésre politikai blogban - nem bírva már kiváncsiságommal, hogy mi a mögöttes koncepció Dopeman minden második kommentben való felemlegetésének?
Én arra gondolok, hogy ezzel próbálod demoralizálni az embereket, és összemosni a dolgokat, hogy mindenkit libsizel, és hozzácimkézed a Dopemant, így téve cikivé a libsi-létet, hiszen ott a Dopeman.
Na de amúgy ki akarna beférni az amúgyis általad lefikázott libsi cimkébe, Dopemannal vagy anélkül? Vagy ki az aki be akarna férni a libsi cimkébe, de Dopemannal már nem? Megannyi kérdés.
Mert amúgy ezt a Dopemanes dolgot én egy rossz tréfának gondoltam, és kb. másnap el is felejtettem volna az egészet, egyedül a te kommentjeidben találkozni vele mindig, de nem értem miért?
Ez egy karikatúra hogy a libsik akkora hülyék hogy még a Dopemant is?
Na, de most komolyan. Ne legyen már hiábavaló hogy ezt ide mind beírtam :)