Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G.Freeman

0 bejegyzést írt és 328 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épült: 1961, Felszámolás:1990, Fegyverzet: Sza-75 Dvina, 1983-tól: Sz-75 Volhov. A területen lévő bázis a miskolcot "körülvevő" 3 db SA-2 légvédelmi bázis közül az egyik. Ma magántulajdonban van, 3 db épület hasznosítva lett, illetve lent a faluban a tiszti laktanya is. A…..
G.Freeman 2020.08.11 12:11:18
A lónak a f@szát felhatalmazás neked mocskos kormánya az országnak! Százszor, ezerszer, milliószor, milliárdszor bebizonyítottad alávalóságod, hitványságod, aljasságod. Nem volt egy igaz szavad, nem volt egy halk bocsánat kérésed , nem volt egy pici kis lelkiismeret furdalásod sem mikor a szemébe…..
G.Freeman 2020.03.24 16:20:45
Törölte Facebook-oldaláról a közös fotójukat. ..
G.Freeman 2020.01.25 21:48:52
A mamahotel generáció anyukái örülnek, ha a gyerekük megmarad nekik a gyerekszobába: behordja az ételt,ki a mosatlant meg a szennyest. Laissez faire: Szellőztetni sem erőszakoskodna. A Magas Önálló Jövedelemszerző Képesség variál bele...
G.Freeman 2019.12.09 19:41:11
:D
A miniszterelnök rúgja át a labdát a Puskás-stadionba a Karmelita-kolostor erkélyéről. ..
G.Freeman 2019.11.15 12:36:01
@Cycmen: Tudjuk: elmúltnyócév!
Így néz ki Magyarország fővárosának egyik központja és legszebb része, az Andrássy út 2019. november 7-én délben. Az embereket nem engedik az utcára, mert az autokratáknak kell a város. (via)..
G.Freeman 2019.11.07 14:15:51
Csaba László közgazdász-akadémikus apokaliptikus hangvételű interjút adott. ..
G.Freeman 2019.11.06 11:26:52
@atomic power 1986DucaDuca: Sajnos ez nem áll a valóság sziklaszilárd talapzatán, pl állításoddal szemben Németországban jóval magasabb az egy magasabb az egy főre jutó GDP mint azelőtt. www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html
A tehéntejet a bociknak találták ki, a növényi tejek sokkal emberibbek. Ezt a tézist egyre gyakrabban hangoztatják az egészséges életmód hívei, és az őket kiszolgáló gyártócégek, amelyek immár 16 milliárd dolláros forgalmat bonyolítanak globálisan az újfajta termékekből. Tényleg kiszoríthatja a…..
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tegnap hazafelé Londonból két ott dolgozó fiatal ember ült mellettem a repülőn és elég hangosan, sőt lelkesen beszéltek arról az egybevágó élményükről, hogy odakint "kapitalistákká" váltak. Mivel az is kiderült, hogy az egyik könyvelő egy multinál, a másik pedig felszolgáló a Cityben, nyilván nem…..
G.Freeman 2017.11.12 23:47:01
@szuperpocok:Más normális országokban a magas adóterhelés, ami lehet cirka 50% mint nálunk, de azt az állam az állami feladatok ellátásra használja fel, tehát minden magas színvonalú, nálunk viszont az állam nem az állami feladatok ellátásra használja fel hanem elcseszett presztizsberuházásokra.
Nem az államnak kellene buszt vonatot metrót és tenger alatti alagutat építenie, hanem a vállalkozásoknak, cégeknek, a fejlesztési bankokon keresztül.
Ezért olyan a hadsereg, az oktatás, a felsőoktatás, a rendőrség az államigazgatás, az egészségügy a bérek, nyugdíjak, és sorolhatnám.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Noha a WC ülőke híres arról, hogy a baktériumok melegágya, akár hiszi, akár nem, számos sokkal koszosabb hely is van a lakásában, anélkül, hogy tudna róla. Az alábbi listából megtudhatja, melyek ezek. Asztal, íróasztal Akár gyermeke íróasztaláról, akár a nappali…..
G.Freeman 2017.03.17 10:22:39
@jet set: :)) Pontosan
  Prémes bundákban lándzsával vívjuk élet-halál harcunkat, majd II. világháborús hősként vergődünk át csapataink hadállásain,gengszterekkel korzózhatunk,vagy vámpírokkal táncolhatunk,és az már csak hab a tortán,hogy szinte mindenkivel kefélhetünk New Yorkban. És a csúcs az,hogy nem csak…..
Nem azért, mert kócos a kérdező. Mégcsak nem is azért, mert erősen politikai tartalom készül. Hanem azért – mondta el a szóvivője –, mert az állítólagos ellenzéki újságírók „nem interjút akarnak készíteni, hanem botrányt akarnak csinálni”...
G.Freeman 2016.12.24 02:05:54
@miaturo: Semmi. A nép ezt választotta, örvendezzenek.
 Ezúttal nincs szükség kremlinológiára, elejtett fél mondatott elemzésére. Orbán egyértelműen kimondta: A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni...
G.Freeman 2016.12.19 22:51:30
A bicósok feketével írhatják 2016.10.13-át, ezen a napon ugyanis a magyar rendőrség hivatalosan is megállapította, hogy legális kerékpárt lopni. Jelmondatuk megváltoztatásán is gondolkodnak a következőre: Lophatsz és megvédünk. Most megyek feltörök egy autót, nem ellopom, csak közlekedési céllal…..
- olvasható Balzac okossága. A francia regényíró, ha éppen nem húsz órát dolgozott gyertyafénynél, miközben kannaszámra szürcsölte a kávét, akkor megfigyelte társadalmát. Regényeit ismerve ez igen jól sikerült neki. A lázadó, ellenszegülő személy, felkelő, rendzavaró, békétlen, rebellis - a kipihent…..
Statisztikázni hogyan is lehetne ilyesmit, így hát csak gyöngéden, alsóhangon becsülöm meg:..
G.Freeman 2016.10.10 21:08:14
@bs395:
A zalapjövedelem a segélyek és más támogatások HELYETT lenne bevezetve.
Heteken át kissé értetlenkedve olvasgattuk a híreket arról, hogy mi folyik Pécsett a Zsolnaynál. Addig világos volt az első pillanattól kezdve, hogy van egy iparág, amely lefelé szálló ágban van, küzd mint malac a jégen. A gyártók közül pedig épp a Zsolnay van a legszorultabb helyzetben, mert nem…..
G.Freeman 2016.08.01 17:47:42
@$pi$: Ennek fejében kapta egy csomó plusz adót, és árokba rugdalták a rokkantakat, a katonáktól elvették a kedvezményes nyugdíjkorhatárt, akik mégis elmentek, plusz adót fizetnek a nyugdíj után, az alulfizetettek elhúztak az országból, olyan szinten hogy nincsenek szolgáltatók, egy cipész bőrdíszműves, üveges, orvos és nővér, nálunk egy nővér beszervezéséért százezer jutalmat ígértek, egy orvosért kétszázezret.
No és az ORSZÁG merre halad?
Szójártó lehülyézte a baráti szövetség szinte összes politikusát, beleértve az USA-t is, kifelé kacsingat az Unióból és a NATO-ból, azzal köt üzletet akiket régen ki kergetett-verbálisan-az országból,különadókkal kiűzi a nyugati szolgáltatókat, tovább működik a posztkádári kirovófelosztó rendszer és a nyugdíjrendszer átalakítására tett egyetlen lépést is visszacsinálta.
Teljesen nemzetközi team-munkában sikerült bravúrosan, a jelenkori igényeknek megfelelően felújítani egy XV. században épített (való igaz, a több, mint fél évezred alatt alaposan toldozott-foldozott) Dubrovnikhoz közeli, kis dalmát szigeten fekvő tengerparti házat...
  Most derült ki a a tűzszerészek sajnálatos balesete után, hogy a magyar katonaságnál szolgálóknak már négy éve semmilyen biztosítása sincs, egyszerűen felmondta a Honvédelmi Miniszter. Milyen tragédiának kell még bekövetkeznie ahhoz, hogy a tűzvonalban is szolgálatot teljesítő fiainknak külföldön…..
Gyerek voltam még, amikor megtanultam, hogy a gyertyafény csak akkor romantikus, ha amúgy van lehetőség felkapcsolni a villanyt. Egy Trabi is csak annak vicces, akinek a garázsában nincs szükség aksitöltőre, és mellesleg azt sem tudja, hogy a motorháztetőt hol kell felnyitni, mivel…..