Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kora Délutáni Kornél

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Abban talán az ép ésszel rendelkezők körében már nincs vita, hogy az Orbán-rezsim rég megérett a pusztulásra, s talán az is egyre egyértelműbb, hogy a levitézlett baloldalból a büdös életbe nem lesz már váltópárt. Görcsölhet Feri, óbégathatnak és beszállhatnak a…..
Erre mit léptek, kedves vegetáriánusok? Persze a kérdés csak vicc, mindenesetre érdekes dologra bukkantak egy kutatás során. Ha valaki vagy valami megeszi egy növény levelét, abba még nem hal bele a növény, de attól még nem tetszik neki. Egy új kutatás szerint a növények…..
Kora Délutáni Kornél 2014.11.02 13:49:19
@avocado_: A tisztelt, roppant igényes szerző sajnál két perc guglizást, helyette gond nélkül leírja, hogy "a kísérletet egy Arabidopsis nevű fajon végezték el, magyarul talán zsázsa a pontos neve, vagy lúdfű".

Azt hiszem, a szellemi igénytelenségnek ez az első szintje. A második szint az, amikor valaki nem is érzi, mi ezzel a gond. Te komolyan elfogadod olyasvalakitől az újabb kutatások eredményeinek interpretációját, aki jól láthatóan az alapvető ismeretekkel sincs tisztában?

KDK
Alitraveling Tomsk 2014.07.03 15:30:00
Mint Debrecen. Tomsk is egy tipikus egyetemi város. Egyetemét Oroszországon belül is a legjobbak között tartják számon. A fő Transszibériai útvonaltól félre esik a város, így aki ide akar jönni, annak kerülőt kell tennie. Szibéria egyik legrégebbi városáról van szó, melyet…..
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
„Mérnökök, szerkesszetek időgépeket, és nyissátok föl a munka és nyomorúság barlangjait! (…) Politikusok, sajátítsátok ki nekünk az élet lehetőségeit!” (Kassák Lajos: Vissza a kaptafához, 1923). Hogy személy szerint Simon Gábor, Molnár Zsolt és Mesterházy Attila…..
Kora Délutáni Kornél 2014.05.11 20:20:48
@e_gabor:
Emellett a tényleges támogatottságot olyan burzsoá csökevénynek tekintitek, hogy már a gondolatát is elutasítjátok.

Zöldek ti annyira vagytok, hogy a megszólalásaitok értelemtartalmát leginkább ezzel a színnel lehetne jellemezni. Ti nem zöldek vagytok, hanem sötétzöldek, ha érted.

KDK
Kora Délutáni Kornél 2014.05.11 20:21:13
@e_gabor:
Jaaaa, hogy előzetesen moderálva lehet hozzászólni?
Ez melyikből következik? A zöldbalból, a rendszerkritikából, vagy az emberjogi értelemben liberálisból? :)
KDK
Ceausescu Észak-Koreában és Kínában 1971. Nicolae Ceausescu minden románok kundukátora a "Kárpátok Géniusza" ugyan már elég régóta alulról szagolja Elenát, ám 1971-ben még hatalma csúcsán volt. Abban az évben egy kelet-ázsiai körútra indult, ahol a baráti országok vezetői fogadták. Útba ejtette…..
Képviselő leszek Miért indulok? 2014.01.13 14:54:50
Ha nagyon megerőltetem magamat, tudok olyan politikai témájú okosságot posztolni a Facebookra, hogy akár 100 lájkot is hoz. Király vagyok? Aligha. Az ember hajlamos ezzel levezetni azt a feszültséget, ami a közügyek miatt felgyülemlik benne. Óriási hiba, amint azt Mong Attila is…..
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
Y-GEN Hungarian Psycho III. 2014.01.05 13:07:05
Szép a tavasz és szép a nyár is,de szebb az ősz s legszebb a tél  De nem annak, aki Orbánisztánban él Íme hát évleértékelő sorozatunk befejező része. SZEPTEMBER Totális káosz az iskolákban  Szimbolikusan, gyermekek jelenléte nélkül nyitotta meg Hoffmann Rózsa…..
"Amíg világ a Világ, én a kocsmámból meg fogok élni." Egy vendéglátós ismerősöm mondta 2008-ban a fent idézett mondatot. Egy időben így is volt. Az italbolt tűnt a világ legjobb befektetésének. Ma viszont több az eladósodott extulaj, mint a még ma is működő egységek…..
Kérdezz bátran! Áfa nonszensz 2013.11.29 08:16:56
Ma a Kossuth rádióban a NAV elnöke szólalt meg az áfa botrány kapcsán. Természetesen védte a mundér becsületét, hogy minden a legnagyobb rendben van, ez csak összeesküvés elmélet, stb. Ezzel semmi gond nincsen, hiszen ez volt az ő feladata. A riporternek ezzel szemben bátran…..
Kicsiben, de nagy ambíciókkal indult el az Átlátszó rádiós kiadása, egyelőre a Soundcloud közösségi portálon, a napi email-hírlevelünk, a Mutyimondó audió változatával. A rádiós kiadástól azt reméljük, hogy olyan közönséghez is eljuthat, amely eddig a magyar…..
Van olyan, hogy valaki a maga módján zseniális? Talán van. És, ha van, akkor Gyurcsány Ferencre bizonyosan ráillik ez a kifejezés. Zseniális, mert valami elképesztő manőversorozatba fogott, mert valami hosszú távú, nagy ívű, messzire tekintő koncepciót próbál megvalósítani.…..
Annyira tipikus: a köztévének egy normális műsora indult az utóbbi két évben, azt is megszüntetik, miért is ne, hiszen kilóg a közepesen sem nézett fostengerből: Gundel Takács Gábor Maradj talpon! című, teljesen vállalható vetélkedőjéről van szó. Az adásokat átlagosan…..
Bár a tegnapi események kapcsán sokan máris rendőrállamot és 2006-ot vizionálnak, fontos megjegyezni, hogy a rendőrség az idei diáktüntetések kapcsán egészen tegnapig mintaszerűen járt el és példás önuralmat gyakorolt. Annak ellenére sem nyúlt aránytalan eszközökhöz, hogy…..
Kora Délutáni Kornél 2012.12.20 17:01:40
A TASZ nagyon tehetségesen osztja az észt.

Amikor meg ő nyúl mellé, akkor pontosan ugyanúgy sunnyognak, mint a legkorlátoltabb főpap vagy rendőrtábornok:

tasz.hu/politikai-szabadsagjogok/22
(Ugye jól tudom, hogy a TASZ egy halvány pisszenéssel sem jelezte, hogy nem kellett volna öt rendőrt nemi erőszakkal vádolni, mert a TASZ egyik vezetőjének akárkije így látta jónak?)

KDK
Syllabux kolléga (akinek a mai poszt a székfoglalója, de van ígéret rá, hogy lesz még további is!) egy nem mindennapi (sajnos elég rövid) csemegével örvendezteti meg a Lemilblog népes olvasóközönségét. Egy olyan hírszerzőről ír, akinek szakmai pályafutása arra ugyan nem…..
Az önmagát konzervatívként aposztrofáló Bokros Lajos a baloldalinak tartott ATV-ben beszélget Kálmán Olgával a neoliberális gazdaságpolitika felemelkedéséről, a felelős kormányzás majdani eljöveteléről. Bár az elmúlt időszakban Bokros a legtöbbször azzal került be a…..