Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bélabácso

6 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
bélabácso 2018.02.01 11:20:26
pfffff. LOL! Semmi esélye a balos összefosásnak. NULLA gyakorlatilag! Ennyi erővel otthon is maradhattok!
www.kozvelemenykutatok.hu

A Fidesz jobban áll időarányosan mint a négy éves kétharmad előtt. :D
És a kampányrakétékat még be sem gyújtották. :DDD
Milyen tömeges bevándorlás? Minden hazugság volt, amit eddig mondtak...
bélabácso 2018.01.18 12:16:21
@jános515: De nem a kvóta alapján lett befogadva bárki is, nem érted? Gyökér vagy??? :D
Orsós: egy kis cigányozás. És mi vagyunk a rasszisták. aha...na ezért nem fogtok áprilisban sem nyerni. :D

Az 1300 menekült a genfi konvenció és nem a brüsszeli kvóta alapján kapott menekültstátuszt
pestisracok.hu/http-pestisracok-hu-szantho-miklos-ps-nek-az-1300-menekult-genfi-konvencio-es-nem-brusszeli-kvota-alapjan-kapott-menekultstatuszt/

Na, ennyit erről, kistáska. Akitt hazudik, az Te vagy. NA nincs időm több a libsik gyökerekre. Hordd el magad.
A magyar kormányfő évek óta szórja a pénzt kedvenc sportágára. Lehet, hogy ez lesz a veszte?..
bélabácso 2018.01.14 23:05:54
@Efhetven: Te most az anyádról beszélsz?
bélabácso 2018.01.15 20:00:14
@Netuddki.: Nincs semmi letiltva....a cikkekhez sok hozzászólás van. Sehol semmi nincs letiltva.
A Republikon is közölte a májusi számat, amelyek nagyjából azonosak a többi intézetével. Vezet a Fidesz, jön fel az az MSZP és az ellenzék egésze országosan megverné a Fideszt...
bélabácso 2017.05.31 16:30:47
@morpho: Tanulj egy kis politológiát még, és utána gyere vissza. :D
bélabácso 2017.05.31 19:33:37
@morpho: Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt. :)
bélabácso 2017.05.31 19:34:36
@morpho: Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt. :)
Üzenet a hisztérikus nyugati médiának: Magyarország tudja, hogy milyen egy diktátor. Orbán Viktor biztosan nem az. (Tibor Fischer írásának magyar nyelvű fordítása , The Guardian, április 3.)   Néha elgondolkozom, mi lenne a reakció akkor, ha egy magyar állampolgár…..
bélabácso 2017.04.04 23:23:12
@Beri Svarc: Hát annak a fényében, hogy Orbánt naponta diktátorozzák, és Kedves Vezetőzik, azaz a gyilkos Északkorea diktátorával hasonlítják össze, aki valóban végez ilyen gyilkosságokat...nos ezek után érthető a mondata....
Nem csak a csúfos bakiparádéba fulladó Oscar-gálán volt állandó téma az amerikai elnök, a németországi farsangi felvonulásokon szintén főszereplő Donald Trump, de célpont lett több európai politikus is. Az alpári, emberi méltóságot sárba tipró hecckampány nem ismert korlátokat, mint az alábbi képek…..
NYÍLT LEVÉLDr. Mezey Barna rektorELTErészére Tisztelt Rektor Úr! Megdöbbenéssel értesültünk arról, miszerint az Ön által vezetett intézmény is elindítja a gender studies-t, azaz a társadalmi nemek tanulmánya szakot. Az ELTE Magyarország első egyeteme, többféle európai rangsorban évről-évre…..
Orbán Viktor tegnap évértékelőt tartott a Várkert Bazárban, amelyben ismét messze kalandozott mindattól, amit ma Magyarországon tapasztalhatunk. Győzelmi jelentésében egy másik univerzumba kalauzolt, ahol minden szép és jó, kormányzásuk pedig egy sikersztori. Mindeközben a magyar valóságban a…..
bélabácso 2016.02.29 15:01:54
Ez az "apró" kis ténytár elfelejdőtött a cikkből:

Azoknak, akik szerint nem fejlődik az egészségügyünk

Az unióban elsők vagyunk a vesetranszplantációban, negyedikek a májtranszplantációban! Ilyen még nem volt: tüdő-transzplantáció Magyarországon!!! Hivatalosan is átadták a Szent Imre Kórház felújított egységeit és új szárnyát 6.8 Mrd.Ft., Épül a körmendi kórház, Pécsett. A futó és induló projektek közül kiemelkedik a 400 ágyas klinika és az Onkoterápiás Intézet beruházása., KÓRHÁZFELÚJÍTÁSOK és ÉPITÉSEK Magyarországon : 1) Szent Imre kórház helikopter leszállóval BP! 2)Pécsi Tudományegyetem 400 ágyas, teljes felújítás! 3) Heves megye, Markhot Ferenc kórh. 6milliárd! 4) Szombathely Markusovszky kórh. 5) Hatvani Albert Schweitzer fél milliárd! 6) Bethesda gyerek kórh. BP. 7) Debreceni kórh. 8) Kőrmendi kórh. épülőben 1.4 milliárd! 9)Kaposvári kórh. 1.5 milliárd! 10) Békés megyei Pándy Kálmán kórh. 11) Bajcsy-Zsilinszky kórh. BP felújítva! 12) KARCAGI KÓRH. 13) Várpalotai! 14)Uzsoki Kórh. BP. 6.5 milliárdft. 15) Nyíregyházi kórh. 16) Dombovári kórh.! 17) Hódmezővásárhelyi kórh 896 millió! 18) Somogy megyei Kaposi Mór kórh! 19) Siófoki kórh.! 19) Pécsi kórh! 20) Mohácsi kórh! 21) GYŐRI Petz Aladár 11 milliárd CSÚCS TECHNOLÓGIA !!! Még nagyon sok építése, felújítása folyamatban! Akit érdekel üsse be a GOOGLE-ba a: "Kórházfejlesztések Magyarországon" .Meg lehet nézni kívül-belül, műszerekkel! Átadták a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet megújult röntgengépparkját Budapesten. A csaknem 420 millió forintosberuházás.Tavaly 500milliárd forintot áldozta kórházépítésre. A 2016 évben 1000milliárd + alkalmazottaknak is!!!! Békés megyében gyönyörűek és tiszták a kórházak és tisztelet a dolgozóknak! ...........Egy kis tudáspótlás kedves huhogó! .....amúgy nem is jár egészségügyi ellátás, (!) csak adható ! Egészségügyi adó & állami egészségügyi ellátás van , ....ami ugyan olyan mint a tűzoltóság vagy mint a katasztrófavédelem vagy a hadsereg!! Vannak jól működő szociális kórházak,...de vannak kitűnő magán kórházak is ! ...ébresztő, lehet választani (!) nem csak jajgatni!!! .....Napjainkban minden szolgáltatásért fizetni kell , ha ingyen akarod, van rá lehetőség, várni kell a sorodra !... Olvasgassátok az egészségügyi törvényt! ...............DE, a Fidesz ebben is erőn felül teljesít!............Hazánk GDP százalékában 7,5 % -ot költ az egészségügyre és csak a jóval gazdagabb országok költenek többet , Finnország - 8,7% -Olaszország - 8,7%- Norvégia - 9%..! .........AZ EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKNÁL ÚJABB KÖZEL 16 MILLIÁRD FORINTOS BÉREMELÉSI PROGRAMOT HAJTANAK VÉGRE."Ennek köszönhetően 2016-ban is 43 ezer ápoló és 18 ezer orvost kap béremelést. Továbbá emelkednek a készenléti, az ügyeleti és a túlóradíjak, kibővül a fiatal orvosok itthon tartását ösztönző rezidensprogram is. Jelenleg ennyit bír el a komcsi államadósságban vergődő országunk! ....
bélabácso 2016.02.29 23:32:04
@zdanee: Én tényeket közöltem, de ha itt a személyeskedés a divat, amit itt műveltek, akkor: Baszd szájba a kurva anyádat, Te libsi féreg.
bélabácso 2016.02.29 23:33:17
@contractor: Az is való, azon nem kell gondolkodni, csak verni a gyíkot, kis fasszopó.
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
bélabácso 2015.12.09 19:39:17
@s: Hm, ezzel a stílussal még a varietében sem tudsz fellépni...nemhogy itt garázdálkodni. Mit mondjak: A stílus maga az ember. A ballib bandának már csak ilyenek maradnak, ilyen S betűsek :D
bélabácso 2015.12.09 22:25:10
@s: Mit kéne karcolni? Nem érdekel a balhibbantak gyűlölködése...kurvára lefosom! Ha már stílus..
Engem jobban érdekel, hogy az ipari termelés 12.7%-al nőtt, mert az engem rohadtul érint...ennyi. Faszomöccse.
Nagyjából itt van Orbán Viktor vége. Ő még nem tudja, de a világ már igen. Emlékszünk még arra, mekkora vihart kavart már a trafikmutyi kezdetén, hogy lefóliázzák, besötétítik a dohányboltokat? A kritikus hangok már akkor intettek, hogy mennyi visszaélésre, bűncselekményre…..
bélabácso 2015.05.01 21:32:31
@anonymand: ÚRISTEN! Te tényleg nem érted mit művelsz????? Ahogy Te beszélsz az országról..nem vágod? Nem érted? Ahogy gúnnyal beszélsz saját hazádról...nem vágod bazmeg? Atyaég,.....tényleg sötét vagy. Nincs miről beszélnünk...

Jesszusom...ha ezt a klubban elmesélem.
Van egy helyzet. Veszprém után vagyunk, Tapolca előtt Az a kérdés, hogy mi a fontosabb: a kormányzás vagy a választás? A kormányzás arról szól, hogy struktúrákat kell menedzselni, a választás meg arról, hogy győzni kell. Most három évig a kormányzásé az elsőbbség. Ezt…..
bélabácso 2015.03.04 11:28:45
@pelikán*: Lehet, hogy nem érted, amit ír. De azon már gondolkodtál, hogy esetleg Te vagy a hülye? :)
Zajlik a Moszad ügynök vezetésével az Iszlám Állam valódi keresztényellenes terrorja, ezalatt továbbra is ölik halomra a palesztinokat Gázában. Azonban vannak páran a hírességek között, akik felemelték a hangjukat. íme pár vélemény tőlük! Tisztelet…..
Íme a végtelenül sivár, gyűlölködő magyar sajtó nivója. Egy átlagos nap, egy átlagos délután és a hirkereso.hu Belenéztünk az összesített hírekbe a fenti linken, íme az eredmény arra, hogy hányszor található meg az adott hírportáloknál az "Orbán"…..
Az elmúlt időszak kedvenc álhíre az a libsi hazugság, miszerint közel másfélmillió magyar dolgozik és /  vagy rendelkezik társadalombiztosítással Angliában.  Íme a sztori:http://www.origo.hu/itthon/20140809-angliaban-mar-tobb-mint-egymillio-magyar-vallalt-munkat.html Ez csak az…..
Érdekel, megbízhatsz-e a hazai vezetékes vizekben, nem túlzás-e mindennap ásványvizet inni? A szomjoltásra elfogyasztott víz hazánkban is egyre nagyobb arányban azásványvizek közül kerül ki. Örvendetes, hogy a jó minőségű ásványvizet adó…..
AgamWater Az ivóvíz 2013.06.09 22:09:40
A jó ivóvíz - többek között - tartalmaz bizonyos mennyiségű oldott kalciumot, magnéziumot és egyéb sókat. Ennek alapján beszélünk a víz "keménységéről", amit Magyarországon német keménységi fokokban (nko) mérünk; 10 mg kalcium- vagy magnéziumion 1 liter vízben oldva ad 1…..
AgamWater Igyunk vizet - de milyet? 2013.06.04 19:58:09
Úgy vesszük az ásványvizet, mintha nem lenne holnap - pedig víz van a csapban is. Minek van az ásványvíz, miből van, és van-e egyáltalán értelme költeni rá, aztán felcipelni gyalog a negyedikre? forrás:origo.hu Az is lehet, betétdíj emeli nemsokára duplájára…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..