Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aroncido

8 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
EGYES érdemjegyet érdemel az a produkció, ami a közönségtől is kevés volna. KETTES az az előadás, amitől nem kell eltiltanom anyámat, mert eszébe sem jut megnézni/meghallgatni. HÁRMAS a tízes skálán az a produkció, ami kártékony inger, tehát eltiltom anyámat attól, hogy…..
Aroncido 2012.03.22 20:32:35
www.youtube.com/watch?v=2N90LQIKy8E
Ennyit kell mondanom az úrról.
Fogalmam sincs hol kezdjem. Elég megosztó ez a film. Elég közepes kritkákat kapott, mégis jelölték a legjobb film Oscar-díjára. Érzelgősnek tűnt, még is izgalmasnak. Furcsa érzéssel ültem be a filmre. Mosolygó arccal jöttem ki. Adott egy nagyon furcsa srác. Sokkal szorosabban…..
Már eltelt az év negyede, úgy gondoltam, belevágok, és leírom az év leendő legnagyobb blockbustereit, amit a legtöbben várnak. 1. A sötét lovag felemelkedése A remek első rész és az elsöprő második rész után mindenki izgatottan várja Christopher Nolan Batman-trilógiájának…..
filmvetítő A leleményes Hugo 2012.03.03 14:41:00
Nagy várakozásokkal ültem be Martin Scorsese első 3D-s családi filmjére, amelyet 5 Oscar-díjjal jutalmaztak, és amelyről már mindenfélét hallhattunk. Nem csalódtam. A Hugo egy árva fiúról szól, aki a vonatállomás falai között, titkos járatokon közlekedik, és órákat…..
filmvetítő Oscar eredmények 2012.02.27 16:40:00
Megértük ezt is. Tegnap megvolt az Oscar ceremónia (nyerteslista itt), a sok egyértelmű győzelem mellett tartogatott meglepetéseket is. A ceremónia kezdetén rögtön egy meglepetéssel indultunk: a legjobb operatőri munka díját az Élet fája helyett a Leleményes Hugo kapta, ami azt…..
Közeledik a február 26-i Oscar gála, gondoltam, leíroma  véleményemet a nyertesekről.LEGJOBB FILMThe Artist - A némafilmesUtódokRém hangosan és irtó közelA segítségA leleményes HugoÉjfélkor PárizsbanPénzcsinálóAz élet fájaHadak útjánGolden Globe: Dráma: Utódok /…..
Mivel épp az Oscar-szezon közepén járunk, úgy gondoltam, első posztokként leírom 4 Legjobb film-jelölt kritikáját. Kezdeném is a legfrissebb élménnyel, A 2012. február 16-án Magyarországon is bemutatkozó Utódokkal. A filmet idén 5 Oscar-díjra jelölték, a legjobb filmre,a…..
Aroncido 2012.02.19 18:15:13
@GeniallGull: Örülök, hogy tetszett :) Midnenképp nézd meg, szerintem nagyon jó film :D
Február 23-án érkezik meg a hazai mozikba az idei Oscar-gála legfőbb várományosa, a The Artist című, francia, fekete-fehér némafilm. A Michel Hazanavicius által rendezett filmet 10 Oscarra jelölték, köztük legjobb filmre, legjobb férfi főszereplőre (Jean Dujardin), legjobb női…..
filmvetítő Megszülettünk 2012.02.18 22:02:00
Üdv a blogon. Itt szeretném megosztani veletek filmes tapasztalataimat, a legújabb híreket és premiereket. Remélem gyakran tudok majd írni. Nem járok filmszemlére, se filmfesztiválokra, nem blogolom végig éjjel az Oscar gálákat és nem tudok minden filmről írni. Remélem azért…..
Erahurkával éppen szerkesztőségi megbeszélést tartottunk, amikor arra jutottunk, hogy a mai nap sem maradhat post nélkül, de azért túlzásba se szeretnénk vinni, tehát kéne egy időközben rovat, mégpedig valahonnan jó messziről. Már a honlap domainje is…..
Azt hiszem a videó többet mond minden szónál. Csorog már a nyálatok?  ..
Ez a pillanat is eljött: a BurgerBlog új ruhába öltözött. A régi ketchupfoltos, és szívünknek oly kedves arculatot levetve egy letisztultabb, minimálisabb, és talán jobban áttekinthető, komolyabb designt vettünk fel. Hogy mi ennek az oka? Tüstén elmondjuk.Egyrészt a régi design…..
Aroncido 2012.01.02 22:37:13
Hát, 1-2 megjegyzést fűznék a dologhoz.
1. Nekem ez egy kicsit túl minimalista lett. Konkrétan fehér háttéren fekete/piros betűk, én inkább nevezném összecsapottnak, bocsi srácok. A minimalizmust lehet szépen és igényesen is csinálni (lásd google.com vagy
www.xbox.com/en-US/) tudom hogy ezek nagy cégek, dizájnerekkel felvértezv e, de láttam a régi dizájnokon a stílust, amit most sajnos nem :s
2. A szélén nem tudom mire vélni a max10perc és éttermiélmény-es kis dobozkákat.
3. Nagyon jónak tűnik az irányzat, az új rovatok, a közösség bevonása, így tovább!

Tényleg bocs a kritikáért, minden elismerésem, lelkes olvasó maradok :)