Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C. Guss (törölt)

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Ha ilyen pénztárcád van, bátran a zsebtolvajok képébe röhöghetsz a Blahán! (Más kérdés, hogy ha ilyened van, a Blahát maximum a New York palota kávézójának ablakán keresztül látod.) A Dunhill biometrikus tárcája ugyanis kizárólag ujjlenyomatod azonosítása után nyílik,…..
Alapvető terv a fővárosban, hogy kiszorítsák az autókat a belvárosból. Ben ezt most fokozottan megtapasztalta, meg valószínűleg még sokan mások is, akik a városon belül megpróbáltak A-ból B-be eljutni. Szerintetek kellenek az országnak és Budapestnek az ilyen rendezvények? Ma 2…..
C. Guss (törölt) 2010.09.12 18:31:41
@Szarazinda: izraelből nézted? És A SZABAD PALESZTIN ÁLLAMMAL MI A HELYZET? JA olyan nincsen, mert ott falat építettek.
Egyébként nem túl izgalmas sport a triatlon. Kb olyan még a verseny gyaloglás. Ezért nincsen sok helyen. A billiárd legalább látványosabb és közelebb áll az emberekhez.
Nézd csak meg a fociban van egy kalap támogató, de a vízilabda és a kézilabda az csak kullog, pedig látványosabb pörgősebb játék mint a foci.
Egyébként tényleg nem az aszfalton kellene futni, de ezt ne hangoztassátok, mert legközelebb felszedik és lesz helyette föld :)
C. Guss (törölt) 2010.09.12 18:32:52
@Szarazinda: izraelből nézted? És A SZABAD PALESZTIN ÁLLAMMAL MI A HELYZET? JA olyan nincsen, mert ott falat építettek.
Egyébként nem túl izgalmas sport a triatlon. Kb olyan még a verseny gyaloglás. Ezért nincsen sok helyen. A billiárd legalább látványosabb és közelebb áll az emberekhez.
Nézd csak meg a fociban van egy kalap támogató, de a vízilabda és a kézilabda az csak kullog, pedig látványosabb pörgősebb játék mint a foci.
Egyébként tényleg nem az aszfalton kellene futni, de ezt ne hangoztassátok, mert legközelebb felszedik és lesz helyette föld :)
C. Guss (törölt) 2010.09.12 18:39:35
@Szarazinda: Figy. azzal semmi gond nincsen ha külföldön jársz, sőt jó dolog nagyon. Kérlek, ezentúl ha lehet így írd: vagy város Jeruzsálem, vagy Izrael-Palesztina :) és akkor sokkal szimpatikusabb leszel nekem. Egyébként idén is jó lett volna az air race, de a sok okos nem engedte meg!!!
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
C. Guss (törölt) 2010.09.11 17:44:03
Én megmondom a tutit:
az egész egy filmes ötlet volt és ezt továbbfejlesztették, mindenki aki ott volt csak színész, meghalni senki sem halt meg és csak manipuláció az egész, előtte este bushék elhordták az épület nagy részét a vaskerbe mert jól jön az extra. utána csak fel kellett volna robbantani, de a repcsikkel izgalmasabb a dolog, úgyhogy miért ne! Ezt bush úgy csinálta, hogy távirányítóval odavezette az utasnélküli gépeket. Ekkor esett le neki, hogy jó lesz ez még pár háborúra meg elnökségre, szóval fogjuk rá azokra akinek van olajuk :D az oroszok sokan vannak az nem jó a kínaiak még többen atommal együtt az sem akkor az arabok, de azok meg nem adják meg magukat, na most mi lesz? Áh mindegy. Jó lesz ez.
Egyébként viccet félretéve, ha ezt dél-amerikai, európai, afrikai állampolgárok/szerveztek követik el, akkor nincsen háború belőle. Na az Usa megmutatta, így kell a saját katonáinkat a halálba küldeni és elbaszni az isten pénzét is a háborúra (fegyver, beteg ápolás, fizetés, nyugdíj) .
Ha jobban belegondoltok, ha nem basszák el a pénzüket háborúra (amit sosem nyernek meg) akkor nincsen "válság" sem, mert gyorsabb a reagálás több a tőke stb.
A vietnámi háború is lyukra futás volt és miért? Nagyon egyszerű "ti egyszer úgyis hazamentek" és ezért nem lehet egy háborút sosem megnyerni végleg, mert ahhoz az ott élőket kell megváltoztatni, ami nagyon nehéz és költséges.
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
C. Guss (törölt) 2010.09.10 15:24:06
@delano:
"
Ez ilyen eszement hülyeségeket hogy Bajnai vagy Gyurcsány zsidó lenne, azt komolyan gondolod vagy csak trollkodsz? (Alföldi sem az persze, de az már ezekután részletkérdés)"

Szerinted nem zsidók, szerintem meg kezdj el keresgélni a neten és 100 forrásból látod ugyanazt, egyébként akkor miért vannak ott minden zsidó rendezvényen?

"Volt 2 nagy torony Manhattenben. Most egy rohadt nagy gödör van a helyén. Szerinted hova tüntek a tornyok?"
Persze volt két épület most nincsen, de nem mindegy hogy ki robbantotta fel.

"Nem beszélnek többen arabul, mint angolul."

Az arabot nem beszélik többet mint az angolt? Te jól vagy? Kezdj el számolni: angol nyelv terület: usa,nagy britannia, málta, ausztrália plusz pár ország. Arab nyelv terület: észak afrika, közel kelet, és még rengeteg hely ahol arabok élnek (pl Franciaországban, Németo.) stb. ha jól mondom itt a blog.hu-n volt is egy cikk ami számosította ezt. És az arabot pár száz millával többen beszélik mint az angolt.

"Igen, nálunk volt. Nekünk, a zsidó-keresztény kultúrkörnek üzent hadat az iszlám."
Anyádnak üzentek hadat maximum, nem itt történt fizikailag, és tisztázzuk lehet hogy te zsidó keresztény országban élsz de szerintem a maradék ember simán keresztényben. EZ az ország nem ZSIDÓ ország és ezzel nem árt tisztában lenni. Hadat üzentek? Tényleg? Ki Bin laden akit az amerikaiak pénzeltek és képeztek ki? Kérdés ha Bin laden szaúdi akkor miért afganisztánba mentek harcolni? Ja mert ott nincsen olaj.
És innen látszik hogy mekkora egy seggparaszt vagy. Ha egy keresztény pofán ver téged az utcán akkor hadat üzent egy egész vallás? Nem. El kell vonatkoztatni a szélsőségektől ami jellemzően mindenhol pár %ot jelent. Meglepő a hírekben nem mondták be hogy keresztény ember erőszakolt meg valakit! Milyen furcsa.
Ha nem lennének ilyen gyökerek mint te akkor előbbre tarthatna a világ. Szerintem te egyszer nem voltál a Közel-Keleten, max a cionista államban, de veled ellentétben én már végigjártam a helyet és elmondanám neked hogy ott van ERKÖLCS nem úgy mint itt és sok helyen a világban.
TISZTELET A KIVÉTELNEK, AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA.
C. Guss (törölt) 2010.09.10 15:44:10
@Szalahadin: Teljesen jogos amit írsz! Én egyetértek. Végre valaki aki normális.
C. Guss (törölt) 2010.09.10 19:48:14
@delano: ha te amerikának érzed ezt a helyet, akkor jó neked, remélem 4000cc v8as hevy motoros autóval jársz. A nyugattól is messze vagyunk minden téren. jelenleg csak futunk a többiek után sajnos. Nem olyan jó hely ez, de ide születtem megpróbálom jobbá formálni! Rengeteg ember meg el ebből az országból mert élhetetlen.
Az hogy elmentél pár arab országba ami nyalja a nyugat seggét, semmit nem jelent. Menj egy Szíriába ott van egy közmondás: " a mennyország az anyák lába előtt hever"
Mint már írtam szélsőségek mindenhol vannak, de talán nem kéne általánosítani.
A parasztozásért bocsi, de felidegesítettél, mert szerintem egyáltalán nem jogos amit írsz.
Izraelben voltál, phuha, voltál talán Gázában és Cizjordániában is? Ja nem , mert egy fal van ott!! Rémlik. Volt egy háború ami után a nyugat kitalálta hogy legyen egy zsidó állam. Más kárára könnyű dönteni. De ha még egyszer ott háború lesz, akkor a világ és beledöglik. Kezdjük ott hogy izrael atomhatalom, míg Iránnak tilos bármit is csinálnia. Izrael nem lépett be az atomsorompóba ergo senki sem tudja milyen fegyverei vannak. Normális ez?
Egyébként hangsúlyoznám, hogy azokkal a zsidókkal van baj, akik erre verik a mellüket (lsd kertész imre "zsidó vagy nem magyar") válasszuk már el a vallást és a hovatartozást. Izraelieknek nem kell vízum ha idejönnek, de egy PALESZTINNAK KELL. Hogy van ez? Megalakult a független PALESZTIN állam, ahogy azt meghatározta a nyugat? NEM.
Mutass nekem egy zsidót aki bányász volt. Ja olyan nem volt max tulajdonos.
Na ennyi.
Csalódott vagyok. Nem is kicsit. És valószínűleg nem csak én vagyok ezzel.  Az adóügyi államtitkár (Kármán András) öntötte a jeges vizet a nyakunkba: "A végcél egy, a mostaninál sokkal egyszerűbb, átláthatóbb, tizenhat százalékos, egykulcsos szja-rendszer, amely a…..
C. Guss (törölt) 2010.09.10 19:29:37
Megírom a tutit mindenkinek:
1, az egész rendszer úgy rossz ahogy van, nem 29 pont kellene hanem egy új rendszer.
2, az őj rendszer igen igen egyszerű lenne és igazságos:
- eltöröltjük az adók nagy részét, hogy értem ezt?
- jövedéki adó minimálisra csökkentés (csak annyi amennyi az úthálózat fenntartásához kell!)
- a munkabéreket terhelő adókat eltörölni (azt is ami a munkaadót és a munkavállalót terhelni) ezzel párhuzamosan a nyugdíjpénztár vonalat nagyon erősíteni kell (nem úgy mint most, rosszabb mint a kaszinó!
- bevezetném az egészségügyhöz a biztosítást ami havi fix összeg lenne mindentől függetlenül mindentől, esetleg bevonnám a piaci szereplőket is
- az áfa összegéből lenne finanszírozva minden egyéb (iskola,mentő,tűzoltó,rendőrség,hadsereg, stb.)
- az összes nyereséggel kapcsolatos adó 5% lenne minden céghez.
Ennek vannak előnyei és hátrányai is:
Előnyök:
egyszerűbb minden, kevesebb közalkalmazott kell, több pénze marad az embereknek, lehet emelni a minimálbért, mindenki be lesz jelentve,több cég lesz, életképesebb lesz minden
Hátrányok:
a szociális rendszer (ma sem jó) nem javulna, mindenért fizetni kell ami eddig "ingyen" volt, kevesebb politikus lenne, kevesebb közalkalmazott, a nyugdíját mindenki maga irányítja,

Most ez egy kicsit irreálisnak tűnik, de ha belegondoltok, nem olyan rossz megoldás, persze rengeteg dolog van amit nem írtam bele de mindent lehetne egyszerűsíteni. Ez csak egy durva vázlat. De majd megírom a saját programomat és indulok 8 év múlva :)
Emlékeztek még a szarós lányra? Olvassátok el azt is újra!A kép innenHello mindenkiKet napja tevedtem ide, olvasok ezerrel es most beugrott az egyik legfrappansabb lekoptatasom...Evekkel ezelott tortent, ha baratnom nem emlegeti fel a minap tan el is felejtem, pedig hangosan rohogok ha…..
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
Modorosblog Aki hülye, haljon meg 2010.09.01 07:30:00
-Már megint azok a kurva törlesztők, meddig szopathat még minket a bankárkaszt? -Ezt ugattam a múltkor is. Tartott valaki stukkert a fejetekhez, hogy írjátok alá azt a  rohadt papiruszt? Az erős forintra játszottatok-spekuláltatok, elbasztátok, ígyjárás tipikus esete. Nem tudom…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Sziasztok, 44 éves vagyok és lassan egy éve küzdök azzal, hogy ismét azzal foglalkozhassak, amihez értek. Majd 2 évtizede értékesítési vezetőként dolgoztam különböző cégeknél. Sikeres voltam mindig is, a cég, vagy a divízió, amely értékesítését irányítottam, mindig is…..
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
Hihetetlen, hogy milyen hotelt nyit a Ritz-Carlton Izraelben. Bár jobban végiggondolva, az a hihetetlen, hogy eddig ilyen még nem volt. Hiszen egészen egyértelmű, hogy Izraelben kóser hotelt kell nyitni, piaci igény egészen biztosan lesz rá. Az ötcsillagos, hatemeletes luxusszállodát…..
Zsolt a mai nap Torkos Borza, szegény olvasónk, úgy tűnik, alaposan megjárta az Aegon biztosítóval. Zsolt azt állítja, hogy több értesítést és számlát nem kapott meg a biztosítójától, amit akkor nem vett észre, később pedig az önmagában jelentéktelen tartozás miatt súlyos…..
Egy 2007 nyarán lezajlott autós-kerékpáros (férfi-nő) összetűzés végére tett pontot három év után a bíróság. A sértett, Pegi az alleycat.hu-n írta meg az egy év felfüggesztettel végződött sztoriját, ami azzal kezdődött, hogy a Gellért tér környékén véletlenül…..
Rengeteg reakció érkezett arra posztunkra, amelyik az Aeroviva Párizsban rekedt 9 utasának kalandjaival foglakozott. Alant olvasható a cég reakciója, csonkítatlan formában, Zsuzsa levelére: Az Aeroviva Utazási Iroda válasza: a Párizsból hazatért utas írására reagálva az…..
Jó érzés, hogy a Homárt régivágású úriemberek is olvassák. Peti biztosan ilyen, hiszen a "szeszkazán" szót is használja. Annyi sztori szólt nálunk bunkó, erőszakos ellenőrökről és biztonságiakról, most végre itt áll előttünk két Részeg Tizenéves Ügyfél, akik…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
C. Guss (törölt) 2010.04.03 12:41:40
Igencsak kikerekedtek a szemei Paul Fischernek, amikor egy péntek este ellenőrizte bankszámla-egyenlegét. Annak végösszege ugyanis - pennyvel együtt - 13 darab 8-asból állt, amivel egészen váratlanul a világ leggazdagabb embere lett. Közel 89 milliárd dolláros számlája ugyanis…..