Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2listen2

8 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
Majdnem mindenre választ kaptunk, igazából persze semmire: tudjuk, hogyan fest az új eszköz, hogy mennyivel gyorsabb a processzora és a grafikus gyorsítója, de az Apple-re jellemző módon a pontos specifikációt nem hozták nyilvánosságra. Például mi a fenét jelent az, hogy A5? Milyen…..
Két fantasztikus sportteljesítményt bemutató extrém videót ajánlanék a figyelmetekbe. Mindkét videó alcíme a repülés művészete és nem véletlenül.           Az első videó, az idén ősszel bemutatásra kerülő Art of Flight…..
A Google nemrég bevezette a forgalomfigyelést közösségi adatgyűjtésből származó adatok alapján Magyarországon is, és ami a legjobb, hogy nemcsak desktopon, böngészőből, hanem a mobilos Google Maps verzióhoz is jár a szolgáltatás. Így aztán iPhone-on is menet közben…..
Appleblog Megváltás az új Flash 2011.02.10 07:37:00
A 9to5Macen olvastam, hogy megjelent a 10.2-es verzió, ami állítólag komoly előrelépést jelent a korábbiakhoz képest MacBook Airen. Ha emlékeztek még, az apró laptop premierjekor a témában három fontos momentum volt: 1: A gépek Flash nélkül érkeztek, ilyen az újkori Apple…..
Ismét jelentkezik i-Doki, aki ezúttal azt mutatja be nekünk, mit tud valójában az SSD, és hogyan lehet akár dupla SSD-vel felszerelni a MacBookunkat.Újra jelentkezem egy tanulságos hardveres poszttal, ebben az Optibay hasznosságát és az SSD (flash memóriás tároló) előnyös…..
Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, de még vártam a megfelelő alkalomra és egy nyugodt, türelmes pillanatra, hogy nekiálljak táblázatokkal meg diagramokkal vacakolni. Mert a negyedéves jelentésekben mindenki csak az iPhone-eladások, iPad-eladások növekedésére koncentrált, meg a…..
Wonder Full Budapest Elköltöztem 2011.01.04 15:38:00
http://wonderfullbudapest.wordpress.com..
  December 17-én, pénteken rendeztünk egy rövid konferenciát a magyar országimázs és a média viszonyáról. Nick Thorpe, a BBC tudósítója arról beszélt, hogy a nemzetközi média nem egyszer indokolatlanul rosszindulatú jelzőket használ az országgal szemben, bizonyos…..
  Leminősítette Magyarországot a Moody's. Durván hangzik, igaz? Hogy még egy lapáttal rá is tegyen a félelemkórus, azt is hangsúlyozzák, hogy alig kerültük csak el a bóvli kategóriát. Amikor államkötvényeinkkel már csak gyerekeink játszhatnak, ők is szigorú szigorú…..
Új, spontán jelentkező sorozatot indítunk a blogon, a cél a budapesti utcákon látható meglepő jelenségek, tárgyak, személyek lefotózása. Olyan pillanatok megörökítése, amik felvidítják a napot, és egy percre mosolyt varázsolnak az arcra. És nemcsak mi fotózunk, ha láttok…..
2listen2 2010.11.12 23:38:20
pl így?

wonder-full-budapest.blog.hu/

kicsit(?) elhanyagolt projektem.
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
2listen2 2010.11.09 11:58:42
  Nem akarunk ünneprontók lenni, de ha már tegnap megígértük, hogy ma gyurcsányozunk egy kicsit, hát legyen. Mint beszámoltunk róla, pénteken megalakult a Deko (vagy Demoko vagy Demokoa, esetleg Dek), Gyurcsány Ferenc külön bejáratú MSZP-platformja. Hogy e platform pontosan…..
Mozgalmas volt az év utolsó szeptemberi hétvégéje is. Pár hírt ki is emelnék így a hétfői bootolás közepette... Jönnek a fizetős appok? Pénteken éjjel kaptak a magyar Androidra fejlesztők egy emailt, mely szerint a következő hónapokban újabb országok kerülnek be az Android…..
Jön az év vége, elárasztanak minket a különféle Apple-termékek, eladók és vásárlók keresik egymást rajtunk keresztül, úgyhogy komoly döntést hoztunk: mostantól év végéig kéthetente írunk valamilyen kiegészítőről, kütyüről, és megpróbáljuk eldönteni, hogy érdemes-e…..
Az Urbanistán találtam ezt a sokkoló felvételt, ha még nem láttátok, okvetlenül nézzétek meg, és megértitek, hogy miért jó, hogy elmúltak a hatvanas évek. Én még mindig a sokk hatása alatt vagyok, érdemes az utolsó percig nézni a videót, mert mindig képes meglepetést okozni.…..
Az amerikai távközlési hatóság egy titokzatos Apple-terméket engedélyezett, a Magic Trackpad becenévvel ellátott Bluetooth-eszköz tehát forgalomba kerülhet. Jogos a kérdés: mi a fene az a Magic Trackpad?Az FCC tavaly októberben kapta meg a készüléket tesztelésre, ahhoz képest…..
Múltkor az Apple gőgös kommunikációjáról írtam, ma pedig a HTC bénázása lesz terítéken.Android vs Sense. Egészen pontosan az Android-verziók implementálásáról szeretnék pár gondolatot megosztani. A május 20-ai (!) Google I/O után szinte rögtön megjelentek a weben a pletykák…..
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
2listen2 2010.06.25 15:04:19