Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conny (törölt)

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este a másik két mentorházban is volt sírás-rívás, meg némi éneklés is, már ha nagyon lazán értelmezzük a dolgot, és nem hasonlítgatjuk a tehetségkutatónak álcázott sztárgyár indulóit valódi énekesekhez. A csapatokat idén Feró kapta meg, ő került abba a nehéz…..
hogyvolt VV5 - 1X66 2011.11.19 17:30:00
Hát kérem, ma újra bebizonyosodott, egy zseni vagyok. Teljesen egyedül megtanultam képernyőfotót csinálni és egyszer sem basztam közben földhöz a laptopot. A szükség nagy úr, ugye, Sigiském, hű társam az agybajban? Más csoda is történt, megemeltem a seggem és elmentem futni,…..
conny (törölt) 2011.11.20 10:39:05
@capa05: ő csak egy kis szeretetéhes naiv kislány, aki mindenkibe szerelmes lesz 10 perc után, aztán meg nagyokat pislog, amikor kiderül, hogy a másik egy gyökér.
conny (törölt) 2011.11.20 11:42:28
@capa05: ez nem az ő szempontjából ciki. De ebbe most nem mennék bele bővebben. Én Pétertől inkább hiányok, mint a naiv, született butuska lányoktól. De ezt már leírtam :)
conny (törölt) 2011.11.20 11:51:19
@capa05: szíved joga :) persze igaz a mondás is, aki kurvának áll, ne sírjon, ha..
De ettől még Peti aljas, érzelmekkel és érzelmekre játszik. Saját bevallása szerint sem érzett mást az elmúlt 10 évben, mint kapzsiságot és kárörömöt.. No komment innentől.
Kumin szerint Kitüntetetten 2011.08.19 14:53:00
Az azonos című, nagyon szép dokumentumfilm szinopszisa az alkotó, Almási Tamás honlapjáról:1978-ban Kossuth-díjat kapott egy női brigád. Az azóta felnőtt generációk, már nemigen tudják, mit jelent: szocialista brigád, munkaverseny, kommunista szombat. A film a Zalaegerszegi…..
Subba Mi a száma, mi a neve? 2011.08.16 11:39:00
conny (törölt) 2011.08.17 08:01:50
@meszi: értem, tehát te minden konfliktust levezetését csak testi erőszakkal tudod elképzelni. ("cigány-e vagy?")

Amúgy korábban írtam egy másik hsz-t is ezzel kapcsolatban:

EMBEREK: miért csak fekete vagy fehérben tudtok gondolkozni? Mintha csak két lehetőség létezne: vagy tűrni mindent, vagy szétrugdosni a másikat. Akartok beszélni róla?..

Én nő vagyok, és szintén utálom, ha valaki ilyen szinten részeg, de szerintem van más megoldás itt, leírták már itt páran (valaki ott marad, rendőr, stb.) Fizikai erőszakot még a rendőrök sem alkalmazhatnak, csak önvédelemből. Akkor sem, ha részeg vagy és fel akarsz szállni egy járműre..

Tegyük fel, ez a részeg ember nő lett volna. Akkor is lerugdosod? Agyonvered esetleg? Ja, hogy verni csak férfit szabad?
conny (törölt) 2011.08.17 08:09:39
@meszi: lényeg, hogy te mész utána börtönbe. ott majd elmondhatod az észérveidet, hogy miért is nem volt más lehetőség az illető leszállítására lökés /rúgás nélkül.
conny (törölt) 2011.08.17 09:09:02
@lac1: a videón senki nem hányt le senkit, valaki föl akar szállni ittasan (nem tudom, tiltja-e ezt a bkv-s szabályzat, szerintem nem). Lehet, nem volt jegye az illetőnek, ilyenkor jogos a leszállítás. Nem a lerúgás.
Mellesleg ha megnézed a videót figyelmesen, és meghallgatod a villamoson lévő emberek reakcióját, nem tűnnek boldognak attól, ahogy a bkv-sok viselkednek, sőt.

Mivel én az alkoholt is utálom, nemcsak azt, ha valaki talaj részeg, gondolhatod, hogy nem a kedvenc típusom ez az arc. Mégsem rugdosnám meg. Egészen addig, amíg engem nem inzultál.

De nem mennék neki azzal, hogy öreg szétverlek, mert részeg vagy és majd biztos le fogsz hányni.

Ja, és ha bárhol meg kéne védenem magam, gondolom nem számíthatnék senkire az itteni nagy fotelből-szájkaratéző kommentelők közül.
Nyugi, nem is várnám el, meg tudom védeni magam, ha meg nem, akkor sem az ellenőröket hibáztatnám, amiért nem rugdaltak le valakit..
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
Van az a kérdés milyen Magyarországot képzelsz el magadnak, ha ezt a kérdést felteszed, a legtöbbször azt a választ kapod, milyet nem képzel el az illető. A gyűlöletből ítélés, az ellenségképzés, ma már olyan szintet ütött meg ebben az országban, ami fojtogatja azt. Pedig ha…..
Reggel: "Szerinted milyen idő lesz? Mit vegyek fel?" És este: "Borosta. Ma borotválkozzak vagy holnap?" Sziasztok! Huszas éveim végén sok időt pazaroltam egy olyan hapsira, akiről már az elején kiderült: döntésképtelen. Elmesélem a történetet. Interneten…..
conny (törölt) 2011.05.23 10:45:34
@csupasz gőte: szerintem a gondoskodás, figyelmesség egészen más dolog, itt nem erről írt a posztoló. Adni valamit egy külön dolog. Dönteni valaki helyett örökké, mindenben pedig egy másik dolog.
Szerintem még egy anyának is az az egyik feladata, hogy megtanítsa a gyerekét önállóan helyes döntéseket hozni, felkészíteni az életre. Nem pedig helyette dönteni.
Hiába, bennragadtam a húsmentességbe, a néhány hónapja, épp a Dining Guide díjátadón megkezdett önkéntes böjtömet azóta is csak elvétve hagytam abba. Csaba persze szerintem komplett idiótának tart, ő továbbra sem mondana le a vérről és a különféle, izmokba töltött…..
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
conny (törölt) 2011.01.17 22:12:42
@Szamiz67: igen, de ez nem egyik percről a másikra alakult ki. A kommunizmusban az a véglet volt, hogy minden termék magyar volt kb., és az volt a menő, ha valaki tudott szerezni bármit külföldről. 89 után mindenki megőrült, menőzött, rendesen cikivé vált minden, ami magyar, sikítva rohant az adidas boltba és a mekibe, aztán mostanra ez lett a vége. Te tudsz még olyan magyar gyárat, ami nem külföldi kézben van?
conny (törölt) 2011.01.17 22:33:15
@Szamiz67: igen, ebben valószínűleg igazad lehet, én akkoriban még gyerek voltam. Viszont nemcsak nálunk volt kommunizmus, de sikerült eljutnunk az államcsőd szélére. Kb. egy tollvonás és még néhány országleértékelés hiányzik, és viszlát.. De a magyar ember nem éri be a gyengébb minőséggel, menőzni muszáj, státuszszimbólum már.

Ja, hogy mivel jár az államcsőd kijelentése: 1 Euro 100.000 ft, emberek az utcán, fosztogatnak, kenyér nincs, stb.
Úgyhogy most bizony kuss van, és örülni kell az ilyen odadobott csontoknak is.
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
conny (törölt) 2010.10.13 15:36:46
@Tomzone: ezek szerint Tóth Vera az ideális szekszi sztáralkat?

amúgy itt egész tűrhetően énekel a csaj, bár az ordítás nem mindig kellemes:
www.youtube.com/watch?v=wVO0IcHeGec
Nézegetem Stohl András honlapját, amelyikről a készítői azt közlik a nagyérdeművel, hogy „Egyelőre még csak részleges feltöltöttséggel működünk, de a szerkesztők dolgoznak az anyagokon, és próbálják a lehetőségekhez képest teljessé tenni az oldalt.”…..
Stadler József, a magyar puszta Andy Warholja az első pillanattól a Homár óriási kedvence volt, barátunk ugyanis bármihez nyúl, abból félelmetes kúlság származik. És itt most nem csak a népszerű Utolsó vacsorára gondolok. Az ilyen istenáldotta tehetség a Vaterán se tud…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
conny (törölt) 2009.12.17 14:31:40
Ennyi kellett hozzá. Sok-sok hónapnyi leállás után Hancu elküldte a hírt egy újabb agresszív majomról, én pedig azonnal éreztem, hogy ez jel, újra életre kell keltenem a tetszhalott blogot. Aki először találkozna vele: a Szemétparasztmajmok a orbáni médiakiegyensúlyozás…..
conny (törölt) 2009.12.17 12:12:51
Két egyetemi campust, két gyanús ügyekbe keveredett szórakozóhelyet és egy villamosmegállót köt össze az az aluljáró, amelyről András írt levelet az Urbanistának. A szétgrafitizett falakat egy hónapja ugyanis horpadt, foltos, randa bádoglemezek váltották fel: Kedves…..
conny (törölt) 2009.12.15 12:07:43
legszívesebben ilyeneket látnék a városban

www.copytaste.com/n588ahg

persze ez már más műfaj, de..
egy ilyet szerintem még a legelvetemültebb graffitisek sem rondítanának össze, de biztos naiv vagyok :)
Ha valaki még nem ismerné Simon macskáját, az gyorsan pótoljon: itt és itt és itt nézheti meg az eddigi részeket. Aki pedig ismeri, az most biztosan úgy örül, mint én, amikor megláttam, hogy újra Simon macskája van! A cica most a hóval és egy szemtelen madárral ismerkedik...
nagy-nagy szeretettel a veszprémi Topshop virágüzlet dolgozóit. És Balambért, aki lefotózta és beküldte. Erre maga Peterdi Pál is csettintene!..
conny (törölt) 2009.12.09 11:15:07
Azt hittük, hogy ha van, amit meg sem fog rezzenteni a válság, akkor az a bizarr csoki, amit az ember kizárólag idősebb nőrokonoktól szokott kapni. Erre mit ír Darwin díj! Töpörödik az AE, ijesztően töpörödik, ki tudja, mi lesz ennek a vége. Az igazsághoz tartozik, hogy most…..
Pétert annyira felháborította a T rendszerleállás utáni, ügyfeleinek felajánlott kicsinyes "ajándéka", a hálózaton belüli 10 perc beszélgetés, hogy tömegmozgalmat indítana, megszégyenítendő a telefoncéget. Péter ötlete a piti ajándék beteg gyerekeknek való…..
conny (törölt) 2009.12.09 10:22:23
Szögezzük le gyorsan, hogy nem vagyunk bírók, és összesen egy darab, az érintett féltől származó levélre alapozhatunk, mégis az az érzésünk, hogy az Elmü ezúttal rutinból aláz meg és próbál jól megszívatni egy házapárt, miközben az eset körülményei minimum nem…..
conny (törölt) 2009.12.08 09:42:26
Fogadjuk el a játék kedvéért alapvilágcsúcsnak a Virslis nevű olvasónk által beküldött Baroni Bécsi Würstchent, ami nyomokban búzát, tojást, tejet, pisztáciát, mandulát és zellert is tartalmazhat. Az ember, sőt a rák is persze mindenféle rémtörténeteket hall a virsli…..
conny (törölt) 2009.12.07 07:54:31
Először a hajtás utáni képpel indítottuk volna a posztot, de nincs az a 18-as karika vagy NSFW (pláne NSFbármi) figyelmeztetés, ami megvédené az olvasókat a látványtól. A fenti képen is látható, ahogy a mustáros tubus legtetején kikandikál valami, ami bizony egy légy. Vagy…..
conny (törölt) 2009.12.03 10:07:27
Nu, eljött ez a nap is, amit az RTL szépen, tudatosan felépített médiakampányénak köszönhetően már mindenki előre tudott, DUGNI FOGNAK ITTEN, lesz nyögés, testnedvcsere és kikockázott lantosfasz, mert 18-as karika ide, este tíz oda, pélót lóbálni nem lehet kertévén. Az…..