Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zomg

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki meg akar ismerkedni a barbecue ízeivel, nem árt, ha talál autentikus forrásokat és mintákat, és ebben a jó minőségű késztermékek is nyújthatnak segítséget. Így a kezdő barbecue-s felfedezheti egy-egy klasszikus, üveges szószban a neki tetsző harmóniát, és a későbbiekben saját szószfőzési…..
zomg 2019.12.15 09:02:20
Mire a végére jutottam, rájöttem, hogy a mai poszt tulajdonképpen egy szerelmi vallomás Ausztráliához, méghozzá egy nagymamától, akinek az unokái a világ másik felén élnek. Biztos lesznek, akiknek ez vagy az nem tetszik majd benne, én szerettem Klári őszinte lelkesedését (és a…..
zomg 2014.03.05 17:22:07
nem akarok minden olyan pontra valaszolni ami szerintem jonagy hulyeseg csak igy hirtelen harom dolog:

- how are you

ezt az osszes kelet-europai ugy ertelmezi hogy a kerdezot erekli a hogyleted. nem sajnos nem erdekli, ez a jonapot angol valtozata, amit a magyarok ugy szoktak ertelmezni hogy akkor most nekiallhat panaszkodni 2 oran keresztul hogy milyen bajai vannak. ennel viccesebb es egyben ostobabb felreertest nehez lenne talalni

- BBQ ingyen

ez azert van ingyen mert a rettenetesen neveletlen taplo ausztral gyerekek rendszeresen szetvertek a 20 centessel mukodo BBQkat aminek ez lett az eredmenye.

- nincsen "faji alapon megkulonboztetes"

eloszor is a faji alapon megkulonboztetes valoban nincs hiszen az emberiseg egy darab faj, rettenetesen ostoba magyar kifejezes ez amitol minel elobb meg kellene szabadulni. rasszizmus viszont van, az ausztralok ugy vannak vele hogy ha egyszer mar kiirtottak az oslakosokat akkor nehogy mar idetolja a kepet mas fekete vagy azsiai. reszletesebben errol itt:

en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Australia

alapvetoen egy jopofa poszt a fogalom nelkuli magyar utazotol aki egyszer kijutott a vasfuggony modul es azt hiszi hogy mindenhol kolbaszbol van a keristes, direkt csak a pozitivumokra fokuszal, nem tudom mi kellene ahhoz hogy radobbenjen hogy az egesz csak az o fejeben letezik es valojaban ugyanilyen posztokat irogatnak a magyarorszagra latogato ausztralok is (milyen kedvesek a magyar csajok, mennyire jo a magyar kolbasz, milyen olcso a sor)
Több ember megsérült amikor az orosz rendőrség és az önkéntes kozák járőrök Szocsiban erőszakkal szétverték a Pussy Riot zenekar legújabb happeningjét - twittelte ki nemrég Pjotr Verzilov, a zenekar szóvivője. A kozák önkéntesek gumibottal, viperával verték a lányokat,…..
zomg 2014.02.19 22:34:38
@ob.szerver:

"A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a téli olimpia helyszínén szervezett bármilyen politikai akciót elítél. "

erre mit mondasz? nem erdekel par pattanasos baszatlan kurva tulsagosan de ha az olimpia alatt nekiallnak faszkodni akkor ezt erdemlik. amerikaban guatanamora astak volna el oket szal a putyinnal meg jobban is jartak, meg mindig majomkodhatnak mindenhol.
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
Gabriel Sherman újságíró hamarosan megjelenő, The Loudest Voice in the Room című könyvében azt állítja, hogy a Fox News nevű konzervatív amerikai hírcsatorna igazgatója, Roger Ailes szexet kért fizetésemelésért cserébe. Sherman azt állítja, hogy a könyvhöz 600 interjút…..
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
TComment Soha többé BMW-t! 2013.10.10 08:56:51
Az egy éve használtan vásárolt M6-os motorja három hónap után felrobbant. 8,5 millió a kár. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
zomg 2013.10.11 00:51:08
@rocksarkany: megkonnyeztem ezt a hozzaszolast.

mondjuk en egy nissan altima coupet hajtok 3.5 V6 270lopaci es soha a budos eletben nem cserelnem le egy BMWre, nah nem azert mert szar a BMW hanem mert akkora ormotlan faszparaszt az osszes BMWs hogy ezzel nem tudnek azonosulni. Ezen tul persze azis benne van hogy ar ertek aranyban romma alazza a japan autoipar az europait meg ugyis hogy vamot kifizeted ugye az allamnak. Ha premium autot akarsz akkor ott a Lexus ha meg csak autozni szeretnel akkor telleg vegtelensok gyors japan sport verda van. Amerikaban persze nagyon nepszeruek az Infinityk meg a Hondak es hat persze a Nissanok is, egyszeruen azert mert nagyon megbizhatoak es itt mar nagyon keves embert erdekel a BMW meg a Mercedes. Vannak persze fanatikusok de azok mindig csak a kivetelek.
Azért lássuk be, az ember nem mindennap kap emailt Costa Ricából, márpedig most ez történt – hiába, a kalandozó magyarok, ugye... Mai kalandozó magyarunkat egyébként Messzipistának hívják, és hogy miként került ki Costa Ricába és miért pont oda, az rögtön…..
A tegnapi (jórészt) Magyarországról szóló poszt után ma elég jelentőset ugrunk, hiszen az Egyesült Államokba látogatunk, méghozzá egyenesen a Szilícium-völgybe. A poszt szerzője, drk egyszer már jelentkezett, igaz, akkor még Írországból, de a nagy álom már akkor is Amerika…..
zomg 2013.08.07 22:15:44
@Quercus58: igen meg azert is mert meguntam a hozzad hasonlo tenyeres talpas parasztokat otthon. :)
zomg 2013.08.09 00:44:05
@Alamedan: ez akkora kamu hogy inkabb nem bosszantom fel magam rajta.

aki esetleg ezt komolyan venne. ne tegye. a komment iroja arrol beszel hogy a gettoban a negerek kozott kivehetsz egy kis lyukat talan 1000 dollarert de akkor minden este tulelo show lesz.

Itt el lehet olvasni mi folyik gyongyoson:

priceonomics.com/the-san-francisco-rent-explosion/
zomg 2013.08.20 23:56:19
@Alamedan: lecci kuld el melyik kisvarosban van ez mert kivancsi vagyok.
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
zomg 2013.08.06 19:33:00
Egyre többen hangoztatják, hogy a magyar rendszerváltás még korántsem ment végbe. Én azoknak a táborát erősítem, akik szerint az igazi rendszerváltás abban a pillanatban következik be, amikor a társadalom általános szemléletmódja is megváltozik. Ebben természetesen sokat…..
Határátkelő Magyar magyarnak... 2013.06.21 06:47:00
Nem egy boldog történet a mai, mert Zsuzsa írása arról szól, miként került németországi (magyar főnök vezette) munkahelyébe egy rossz mozdulat. Természetesen nem szeretnék általánosítani, hiszen emberekként különbözőek vagyunk, de a történet mindenképpen…..
Miután ezekben a napokban ér véget az iskolaév Magyarországon úgy gondoltam, érdekes lenne egy oktatással kapcsolatos poszt. Szerencsére tőlem függetlenül így gondolta Tilmir is, aminek eredménye ez a nagyon érdekes írás a svájci iskolarendszerről, illetve a továbbtanulás…..
hacsaknem Trafikország, ébredj! 2013.05.14 12:51:02
Eltelt már annyi idő a trafikbotrány kirobbanása óta, és kiderült már annyi újabb és újabb fejlemény, hogy nyugodtan kijelenthetem: irigylésre méltó húzás ez, fejlettebb diktatúrákban is tanítani kéne azt, ahogyan egy kormány hülyére veszi, és oligofrén, öntudatlan…..
Kevés nehezebb helyzet akad annál az ember életében, mint ha öt év után kényszerből el kell hagynia azt az országot, ahol már berendezkedett és otthon érzi magát. Így járt mai szerzőnk, Zsófi is, aki a jelek szerint egyre csökkenő reménnyel próbálja a diákvízumát…..
Elég sok posztban megjelent már az, hogy sokan csalódtak a honfitársaikban külföldön, de konkrét történet viszonylag kevés érkezett. Ezért éreztem érdekesnek megosztani Zoltán Facebookon érkezett írását, akinek egy olyan honfitárssal gyűlt meg a baja, akinek ráadásul ő…..
A blog indulása óta már sokszor elmondtam, hogy szeretnék mindenféle véleménynek helyet adni, így azoknak is, akik a maradás, vagy (mint ebben az esetben) a hazaköltözés mellett érvelnek. Finoman szólva is túlzás lenne azt állítani, hogy Nyba írásának minden részével…..
Igen, joguk van demonstrálni, felvonulni, mivel kérvényt nyújtottak be és engedélyezték. De ez nem jelenti azt, hogy a társadalom támogatja, vagy mint egy agymosott tömeg, passzívan bámulja a szélsőjobboldali menetet.  Közeleg az Élet Menete és lassan itt van Május Elseje…..
Az amerikai filmgyártás központja maga a csillogás, a hírnév – ám akad egy másik arca is, amelyről bennfentesek ritkán beszélnek. Ez a szereposztó díványok, az erőszak és a hatalommal való visszaélés festette kép. Most egy bennfentes vallomása következik. Noha Thandie…..