Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovaxx

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
kovaxx 2010.01.30 01:57:23
@rockjano: "tényleg annyira kell a 2/3-ad..jó az a fidesznek??? vagy az országnak??? "

Az ország 2/3 nélkül össze fog omlani 10 éven belül. Ugyanis anélkül továbbra is a 100%-os (egypárti parlament)- MSZMP által hozott 89-es törvények lesznek érvényben. Hiszen azóta az 1990-es MDF-SZDSZ mutyi és hatalomfelosztás (én adok a te emberednek közt. elnöki pozíciót cserébe te adsz ezt meg azt) kivételével nem volt jelentős módosítás a 2/3-os törvények körében. Azóta is minden úgy van ahogy az MSZMP és utódszervei (+beépült ügynökei voltak az összes pártban) annak idején kitalálta és megálmodta.

Szóval lehet úgy gondolni hogy minden úgy jó az örökkévalóságig ahogy azt 20 éve kitalálták de ettől még simán szétrohad az ország 2/3-ad hiányában. Az igazi garancia azonban csak az lesz ha csak a nemzeti erővel együtt lesz meg a 2/3 a Fidesznek arra hogy valóban lesz elszámoltatás, számonkérés és a jelenleg mentelmi joggal védett bűnözők(Gyurcsány, Veres stb) börtönbe vetése.
Az ATV információi szerint már neve is van az MDF és az SZDSZ mini oljafájának: a jól értesült orgánum szerint Demokratikus Centrum gyűjtené össze - és hasznosítaná újra - mindazokat a politikusokat, Bánk Attilától Bokros Lajoson át Retkes Attiláig, akik készek harcba szállni…..
kovaxx 2010.01.14 00:01:42
@[nev]: "mdf-szdsz jobbközépre pozícionálja magát"

HAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAAHAHAH

MDF-SZDSZ jobbközépena ahahahahahahahahah

Ekkora gyenge bemondásra még a hazug Gyurcsány sem vállalkozott pedig belőle aztán dőltek a hazugságok.

Baloldali szélsőséges debrecenivel aztán hitelesen lehetne "jobbközepet" építeni... Már csak "körmös" Bauer és Vásárhelyi Mária hiányzik az aranycsapatból.
kovaxx 2010.01.14 15:07:56
@[nev]: "a városi munkásság nem érti. számára a cigány nem a tolvaj, hanem a segédmunkás. "

Kb 100-200 évvel ezelőtt még igaz is volt, amikor mindenki csak azt látta ami közvetlen környezetében történik, nem volt média nem volt tévé nem volt internet. Egy városi "munkás"-nak is lehet tévéje lehet internete.

Tudhat az Olaszliszkai brutális lincselésről fényes nappal ("Öld meg a magyart" kiáltások közepette) Halhat Marian Kozma meggyilkolásáról, halhat a rendrőautóba baltát vágó hordáról, a Sajóbábonyi támadásról, a többi vérengzésről. Internet előtt ülve ismerheti a börtönstatisztikák etnikai megoszlását stb stb.

Szóval elég kétséges hogy ezek után bárki is akinek minimális tájékozódási lehetősége is van a "cigány=segédmunkás" abszurditásának szintjén mozognak akár városban akár falun él.
Többször volt már szó arról, hogy a kis pártok előtt álló első szelekciós küszöb nem a választás napján jön el, hanem sokkal korábban: a láthatóság (láthatatlanság), illetve az elérés (el nem érés) képében. Aki figyeli a pártok honlapjait, gyakran tapasztalhatja, hogy…..
kovaxx 2010.01.08 06:52:40
@iii: LMP mint a legnagyobb? Önáltatás önámítás...

Ha lenne mondanivalója az LMP-nek, akkor érthető lenne. De miért szavazna bárki is az LMP-re? Kidobott, elveszett szavazat, semmi más.
Az SZDSZ várható parlamenti búcsúja kapcsán korábban már írtam a liberális tábor lehetséges jövőjéről. A kérdés azonban ennél tágabban is megfogalmazható: vajon hogyan hat az SZDSZ kiesése a teljes magyar politikára? Ne feledjük, a liberális párt húsz évig –…..
kovaxx 2010.01.03 19:27:09
@antipopu: A magadfajtáknak tényleg jobb lenne Gyurcsány tanácsát megfogadniuk "El lehet menni innen kéremszépen". Igazából mit keresel itt miért írsz te egyáltalán magyar nyelven, ha ennyire gyűlölöd ezt az országot, ezt a kultúrát.
Minden szavadból süt a gyűlölet. Szánalomra méltó alak vagy.
kovaxx 2010.01.03 19:34:31
@BISMARCK: "Köszönöm a választ.
A kérdés egyébként a töriszakon egy szeminárium keretében merült fel. Ott az lett a többség által elfogadott válasz, hogy ez nyilván a két említett ország zsidó lakosságának hiányával okolható.
Én ennek annyira nem hittem, ezért kérdeztem itt meg."

Nem a zsidó lakosság alacsonyabb számával magyarázható bár nyilván ez is közrejátszik. A megoldás abban rejlik, hogy a magyar kommunisták nem is olyan régen veszett dühödtséggel támadtak mindennek ami magyar. Nézz meg egy 1950-es évek első feléből egy két címert, hány magyar motívumot találsz bennük, a vörös csillagok, sarlók kalapácsok mellett. Egész egyszerűen úgy érezték hogy a magyar nemzet az útjukban áll és a lehetőségekhez mérten el kell pusztítani, fel kell számolni meg kell szűntetni. Persze nem az embereket fizikálisan, hanem ezt a különcködést, hogy szovjet helyett vki "magyar"-nak gondolná magát na ezt üldözték. Ha végignézed a többi országot, hasonló cipőben, sehol máshol nem volt ilyen réteg ami ennyire nyíltan ellenséges lett volna saját lakosságával szemben, még egy Securitate ügynök is először volt román és csak utána ügynök.
A héten a Tisztelet Társasága (TT) nevű szervezet vezetője, a volt szocialista politikus, Schmuck Andor pártvezetőkkel tárgyalt. Miután a TT – támogatói, vezetői és korábbi vonzalmai okán - a magyar közéletben alapvetően a baloldalhoz  kapcsolódik, nem meglepő módon a…..
Hiába a közelgő választás, az ünnep előtt a politika már csak pislákol. Ugyan Bokros Lajos még kísérletezik azzal, hogy végleg pártjára húzza a szélsőjobb elleni harc (SZDSZ által már) viseltes mezét, de aztán kiderül, az ATV esti beszélgetésén kívül csak arra jó a…..
kovaxx 2009.12.22 04:54:55
kovaxx 2009.12.28 11:28:21
@Naszta: "hiszen célja lenne, hogy az unokája is tudjon fosztogatni."

Na persze a legtöbb ember így gondolkozik, feláldozza a saját jólétét, hogy az "unokái"nak jusson valami. Ezért is van az hogy a világ országai adóssághalmok helyett hatalmas többleteket hagynak köv. generációknak.
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
w Karácsonyi ének 2009.12.08 11:30:00
Bronzvasárnap után vagyunk, ami egy viszonylag újkeletű ünnep, a naptárak még alig jegyzik, de annál inkább a kereskedők és a shoppingriportokkal virító média. Ez a harmadik hétvége a karácsony előtt, amikor már mindenkinek illik elkezdeni a vásárolgatást, hiszen nemsokára…..
kovaxx 2009.12.11 07:05:05
@egÉSZ vs. FÉLész: Aha értem tehát a másik basszon el minél többet az életéből csak hogy te örülj. Mert ugye a Jenci bácsinak az csak annyi lenne az öltöny mint másnak a kifli, de ha elbaszott jó sok órát rád és annyival hamarabb hal meg akkor legalább örülsz, mi? Mert neked "az az ajándék".
Többen felvetették hozzászólásaikban, hogy a jobboldal polarizációja akár a 2002 óta a Fidesszel szorosan együttműködő, tulajdonképpen autonóm szereplőnek ma nem tekinthető KDNP önállóságának megteremtésével is megtörténhetett volna, illetve megtörténhet még a jövőben.…..
kovaxx 2009.12.09 22:45:20
Kedves Gábor,

Láttad már ezt a cikket?
index.hu/belfold/budapest/2009/12/09/torok_es_gyarfas_ceget_is_feljelentette_a_bkv/

komment, hozzászólás, reakció, post a részedről?

"Szintén szerepel a feljelentett cégek között Török Gábor politológus vállalkozása, a Vision Consulting Kft. is. A cég a Vision-VIP 2-es csomagnak megfelelő módon napi-, heti-, és havi rendszerességgel politikai-gazdasági elemzéseket készített, 2008. január 01. és 2008. december 31. között, összesen 3,3 millió forintért."

Azért reméljük a bíróságra járkálás nem vesz majd sok időt el a blogírástól...
kovaxx 2009.12.10 00:48:27
@Josef (K.): Érdekes, hogy pont olyan részeket találsz meg amikben semmi különös nincs sőt ennél még sokkal pontosabban is meg lehetne fogalmazni Debreceni lényegét.

Például olvasdd el nyugodtan az Index cikkét index.hu/belfold/2009/10/31/hany_halalos_aldozata_lesz_a_fidesz-lagereknek/
ahol elég világosan kifejtik, hogy ugyanaz a mentalitás jellemző rá, ami Grósz fehérterroros beszédét ihlette.

"Debreczeni beszéde közben jöttünk rá, mi olyan bizarr ebben az eseményben az elejétől fogva. Az, hogy itt el nem követett bűnökkel vádolnak egy pártot, olyan alapon, hogy ezeket a bűnöket nyilván el akarja követni. Például, hogy az erős elnök majd akkor vezet be rendkívüli állapotot, amikor csak akar."
Emlékszik még valaki arra, hogy ki szerepelt 2002-ben a Fidesz országos listájának második helyén? Igen, közvetlenül Orbán Viktor mögött, aki amúgy 1990 óta minden választáson a Fidesz listavezetője volt, s feltehetően most is az lesz. Nos, akkor éppen Fidesz-MDF közös listával…..
kovaxx 2009.12.07 01:44:27
@Doktor Kotász: "Most szerintetek azért balos Debreceni... "

A baloldali szélsőséges Debreceni mitől balos? Nem balos, baloldali szélsőséges.
kovaxx 2009.12.07 01:50:57
@Doktor Kotász:
"MDF mit keres az Európai Konzervatív frakcióban...

Ha nem megy, segítek.
Azért, mert az MDF az egy konzervatív jobboldali párt."

Egy valóban konzervatív párt valaha a büdös életben összeállna egy bolsevik kommunista utódpárttal?

Vagy egy az elmúlt 8 év összes disznóságában rombolásában részt vevő "tele van korrupciós ügyekkel" pártelnök Kunczéval?
Több bejegyzésben találkoztam azzal a véleménnyel, amit talán így lehetne korrekt módon összefoglalni: „minden politológus hülye, hiszen én ismerek olyan szavazót…” Nem vitatkozva az állítás első felével, fontosnak tartom megjegyezni, hogy amikor az elemzők…..
Orbán Viktor szerdán reggel a köztelevízió stúdiójában rögtön meg is kapta az első, a szocialista elnökség által megnevezett riválisára, Mesterházy Attilára vonatkozó kérdést. A Fidesz elnökétől azt tudakolta a műsorvezető, hogy vajon vállalna-e egy vitát az MSZP…..
kovaxx 2009.11.26 10:08:12
@Picurigor: Hülyeség, ugyanis az USA-ban is 5-8 jelölt indult mindig, de a vitában csak kettő vesz részt. Ugyanis a két 45-55%-os párt jelöltje nem hajlandó leülni vitázni a kis pártok jelöltjeivel, akik nem politikai tényezők és soha nem is lesznek azok.
Ralph Nader például kényszeresen mindig elindult legutóbb kapott is vagy 1%-ot, de ez nem elég ahhoz, hogy sokmillió ember őt bámulja főműsoridőben, ugyanis nem rá kiváncsiak, rajta semmi sem fog múlni, ugyanúgy ahogy pl Bokroson nem múlik semmi.
kovaxx 2009.11.26 10:40:33
@Magon_: Bizony bizony a 2/3-hoz Bokrosnak köze sincs. A területi listáról vagy 1-2 mandátumhoz fog jutni a kompenzációson meg akkor 3-an osztoznak MSZP JOBBIK MDF... vagyis főleg MSZP, JOBBIK-ot fogja gyengítni a Fideszt MAX 1 mandátum erejéig...
kovaxx 2009.11.26 12:26:26
@forrestg: Ki mondta, hol mondta?
Orbán Viktor kihívója Bokros Lajos lesz – jelentette ki a Klubrádióban Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője. S bár szokatlan, hogy egy ellenzéki pártelnök kapcsán beszél valaki kihívóról (hivatalban lévő elnökök és kormányfők kapcsán szokás ezt a kifejezést…..
Hétfőn szavaz a parlament Tóbiás József és Puch László párt- és kampányfinanszírozási javaslatáról is, amely valamelyest átláthatóbbá tenné a pártok gazdálkodását, például kötelezné azokat, hogy minden más magyar gazdálkodó szervezethez hasonlóan tartsák be a…..
A Jobbik esélyeiről korábban már írtam. Ezekből az derült ki, hogy a párt választási potenciálja széles skálán mozog: a küszöb körüli eredmény mellett akár az sem teljesen elképzelhetetlen, hogy az MSZP-t megelőzve a második helyen végezzenek. Értelemszerűen a kampány…..
kovaxx 2009.11.23 02:54:34
@Doktor Kotász: Ez nem változtat azon a tényen, hogy akik "tudományos kérdőíves" módszereikkel 5%-ot mértek a jobbiknak azok akarnak okoskodni és tényeket megfogalmazni arról, hogy az MSZP-től jött-e a jobbik tábora.

Az MSZP-nek ma legalább 1.5 millióval kevesebb szavazója van mint 2006-ban. Ha ennek csak 10%-a a a Jobbikhoz ment az 150 000 szavazó.

Az, hogy mindd a fideszhez mentek volna, amit démonizáló propaganda mindig is a legerősebb volt a balodali szélsőségesek körében az nyilván abszurdum.

A 1.5 millió nagy része a bizonytalanok táborában van, pont ezért őket legkönnyebb megszólítania a jobbiknak. Tetézve azzal, hogy ezek a szavazók soha nem voltak kommunista érzelműek mint a maradék tábor, hanem vszinű már eredetileg is a fidesz ELLEN szavaztak és nem az MSZP MELLETT.
Ezek után a Jobbik sokkal könnyebben megszólítja őket.
Pár napja érdekes meghívót találtam: Debreczeni József új könyvét (amely természetesen a szerző kedvenc témájáról, azaz a köpönyegforgató és egyben életveszélyes Orbán Viktorról szól) Dávid Ibolya és Kuncze Gábor közösen mutatják be. Ha valaki az interneten kutat az…..
kovaxx 2009.11.22 00:06:04
@1.szolo (B.A.): "(gykv. "szekerét tolja" de épp ettől "nem jut be")"

A küszöb miatt nem jut be az MDF te szerencsétlen.

Tudod az az 5%-os limit a Magyar Országgyűűlés által megszabott ami már számtalan pártot kizárt a parlamentből sokukat 4.xx %-kal.

Az MSZP-nek 2-3 felé kéne osztódnia ahhoz hogy ne jusson be, mert az ábra szerint még mindig van néhány agyament zokni/ bolsevik őskomcsi aki rájuk szavaz még mindig. ,
Aki hajlandó a börtöntöltelékek pártjára és vezetőjükre egy állampárti cenzorra szavazni.
Aki nem látja honnan hova jutott az ország az elmúlt 8 évben és ebből képtelen kiszűrni az idő múlásával, technológiai haladással kapcsolatos változásokat. (Pl ma mennyivel több/ jobb mobilom van mint 2002-ben igen bmeg de az érintőképernyős mobilt azért nem Fletó találta fel...)

Magyarul a szellemi visszamaradottak, a tájékozatlanok, az ideológiailag kommunizmus felé elhajlók, és egyéb szellemi toprongyoknak következtében MÉG MINDIG van olyan aki hajlandó lenne MSZP-re szavazni. Sajnos végső soron ez csak a megfelelő alternatívák hiányának is betudható, alapítani kellene jó pár tisztességes pártot a mostani MSZP SZDSZ tolvajbandák helyére. Ezek ezermilliárdos nagysegrendben károsították meg az országot, hihetetlen mértékben lopnak most is ma is.

"Ahol felbukkannak ott lopás esik Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."
kovaxx 2009.11.22 01:04:08
@1.szolo (B.A.): Aki az MDF-re szavaz, az egy potenciális szövetséges / koalíciós partneren keresztül az MSZP-t erősíti ugyanúgy ahogy ann az SZDSZ esetén. Ez talán nyilvánvaló is lesz, még a magadfajta szellemi gyengék számára is ha Kuncét beveszik.

Ettől teljesen független, hogy reméljük a küszöb miatt sem SZDSZ sem MDF nem jut be.

És attól is hogy az MDF így az MSZP-től fog elvenni szavazatokat, azt a tábort fogja megosztani még jobban.

Az MSZP mindenképp bejut, csak osztódással tudná magát leküzdeni a küszöb alá.

"+Szánalmas az mszp-t EGYSZERRE lekommunistázni ÉS lenagytőkésezni IS!"

Ideológiájában, történelemszemléletében ahhoz az oldalhoz vonzódik, Leninhez, Sztálinhoz, Kohn Bélához, Rosenfeld Mátyáshoz, Csermanek Jánoshoz.

Ettől teljesen független, hogy ma milyen gazdaságpolitikát követ. Mellesleg tőlem nem fogod hallani, hogy nagytőkésezem őket, a mértéktelen korrupció, lopás ami engem zavar.

"Ahol felbukkannak ott lopás esik Metró: lopás. MÁV: lopás. Posta: lopás. Autópálya: lopás. BKV: lopás. Villamos művek: lopás. Margit híd: lopás. És ez itt, a hetedik kerület: lopás."
kovaxx 2009.11.23 00:47:52
@1.szolo (B.A.): Meg a Centrum párt.
w Alapítványból birodalomba 2009.11.17 07:00:00
Innentől három hétig zárva vagyunk. Nyitás Télapó után, Szeplőtelen fogantatás napján. Népünnepély nélkül, csendben, nyakkendők szűk körében alakult meg a szövetségi Európa. Alkotmányának elfogadása olyan esemény, amit majd a történelemkönyvek fognak értékelni, és…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
kovaxx 2009.11.22 02:36:34
Még annyit akartam hozzáfűzni, hogy valóban van trolltermelési képességetek de nem a cikkek stílusa miatt, legalábbis a fő okot én nem ebben látom.

Az index fórum hosszú ideig az ország vezető fóruma volt és ennek gyakorlata az ami a fő trolltermelést készteti.

A moderáció nem átlátható nem transzparens, maguk a moderátorok nem vállalják saját döntéseiket, hanem elbújnak egy közös nick mögé. Önkényeskednek basáskodnak, ráadásul mindegyik a saját egyéni szempontjai szerint. Viszont a hozzászólások tömege hatalmas a moderátorok számához képest. Ezért a fő szempont az, hogy épp észreveszik e az adott postot a moderáció esetleges.

Valamint tökéletesen megfelelő postok ezrei tűnnek el napról napra, teljesen vétlenül!! Természetesen a topiktörlésekről van szó, amit ezek megengednek maguknak, így a legjobb legmagvasabb postod is az enyészeté lehet.

Ilyen körülmények között nagyon leértékelődik az igényes hozzászólások értéke és felértékelődik a kemény odamondogatásé.

Miért írjak igényes postot ha akár vétlenül is törölhetik topikostúl, vagy egy még nicknevét sem vállaló gyáva moderátor basáskodásának áldozatul eshet? Viszont ha a legdurvább postok is sokszor órákig napokig elérhetőek ezek haszna felértékelődik, hisz sokan nem olvasnak topikot elejétől mindig csak a legfirssebbet emiatt egy idő után úgyis "eltemeti" a többi post, amíg kint van addig meg kifejti hatását.

Szóval a fórumos kultúrának, amiből az index fórumnak nem sok jutott az említett okokból, sokkal nagyobb szerepe van, mint annak hogy x vagy y írt egy kemény cikket egyszer.
w Nem reformálni több mint hiba 2009.11.11 11:10:00
Az MDF befogadja a szeplőtelen múltú liberálisokat, de nem vállalja fel a melegjogokat és a könnyűdrogokat. Bajnait nem igazolnák le Bokros mellé, de a válságkezelést eredményesnek tartják, sőt reformokkal párosítanák. Beszélgetés Herényi Károllyal, az MDF…..
kovaxx 2009.11.16 01:41:19
@Tóta W. Árpád: Értjük, esetleg az autó szétveréséről is ha írnál pár szót, az mennyire volt jogos, hogy szétvernek egy autót (hogy ott maradjunk amit senki sem vitat).

Az index hiteles forrása "egy miskolci lakos". Itt a baj, hogy nagy integritással saját magatokat leplezitek le. Nevetséges módon random emberek pletykáit adjátok tovább hírként.

De azért szép a kontraszt a két mondat között, ahogy a "miskolci lakos" és az "MSZP-s képviselő" történetet tálalva van:

"...a jobbikos gyűlés helyszíne körül cirkáló gárdisták kötekedtek a romákkal, ez torkollott heves szócsatába szombaton."

"...a helyi élelmiszerbolt vezetőjét, szocialista önkormányzati képviselőt állítása szerint megütötte egy roma nő..."

nem tudom látszik-e a különbség.

Csak a nagy forráskritika amit az index bealkalmza nehogy más újságoknál is megjelenjen. Nehogy az index cikk-re reagálva más újságokban is elterjedjen a forrásolásnak ez a magasröptű módszere:

"Teljesen egyértelmű, hogy a hitelesség tekintetében folytatott harcában az index vesztésre áll ellenoldali tükörképével a kuruc.info-val szemben. A két lap régóta verseng egymással, a párviadalban most a kuruc kerekedett felül, mivel az index majd összes tudósítása csupa hazugságot, csúsztatást tartalmazott. A gyalázkodó szennylap olvasottsága hihetetlen módon visszaesett, az egykori komoly nézettség helyett ma alig néhány száz olvasója van, tudtuk meg a helyszínen* tartózkódó dunaújvárosi lakostól, aki rokonai meglátogatására Budapestre érkezett. Mint elmondta nem csak otthoni, de mobilos elérésű internettel is rendelkezik, így folyamatosan követni tudja a lapok csatáját. "

*(internet)
kovaxx 2009.11.16 16:40:55
Írnál egy postot a falusi terrorizmusról?

www.hetek.hu/hatter/200601/falusi_terrorizmus

Mint kiderült 2006 elején már felmerült hogy tarthatatlan a helyzet, élhetetlen a falu, de senki nem gondolta, hogy tennivalója van ezzel kapcsolatban.

aztán itt van ez is :

vastagbor.blog.hu/2009/11/16/sajobabony_inside_masfel_evvel_ezelott
Miután a pártok semmi érdekeset nem mutatnak, s a kampány egyelőre meglehetősen unalmas, a sajtó – saját jól felfogott érdekében - próbálkozik izgalmasabbá tenni. Már itt is az újabb nagy szenzáció: a szocialisták arra készülnek, hogy az alkotmányos kiskaput kihasználva…..
A bankok hihetetlen, hogy meddig el nem merészkednek, hogy  ha féltve őrzött és kölcsönbe adott pénzükről van szó. Költői kérdés és vélemény: az utcabeliek zaklatását sem tartják etikátlannak? Kezdjük az elején. Ahogy az egyik ismerős "kémműhold" elmesélte,…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..