Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolley

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Lépegető 2020.03.18 02:04:51
Zavar van világos tisztjei között. Sötét lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
Rolley 2018.04.10 00:20:53
@Kánikula: Pontosan, ismerek jopár embert aki Gyurcsány képét meglátva idegrángást kap, elképzeli, hogy visszajön, és behuzza a fideszt minden további mérlegelés nélkül. A DKra meg a másik MSZMP utódpártra való szavazásra buzdítás okozta inkább a 2\3-ot.
Az alábbi grafikonon a leghosszabb élő állatfajokat láthatjátok. A rekorder a sellőkagyló, ami akár 507 évig is élhet.  De a Grönlandi Cápa se semmi, a maga 400 évével.....
Őszintén szólva kissé csodálkozom, hogy nem kavart különösebb vihart a Lockheed bejelentése, miszerint egy éven belül csinálnak egy akkora fúziós erőművet, ami elfér egy teherautó platóján. Persze nyilván mára kialakult egy jókora szkepticizmus a közvéleményben a hidegfúzió "felfedezése" óta, és…..
Visszatérve a fáradtságra, ami eléggé általános mostanában. Azt gondolom, ez valami tavaszi fáradtság, csak kicsit korábban jött, úgyhogy utánanéztem, milyen multivitamint lehet szedni, hogy kicsit felhozam magam. Régebben a dr. Lenkei féle nagy dózisú vitaminokat szedtem, aminek…..
Rolley 2013.03.07 00:14:59
Egy haverom kinn van, őt kértem meg h hozzon nekem, márc végén jön, majd írok volt-e valami a vámon. Egyébként 25 dolcsiért kihozzák Magyarországra is innen: www.sncatalog.com/life-force-multiple-no-iron-4.html, csak az ÁFA és vámmentességi limitbe nem fér be egy doboz sem. Ha személyesen hozzák 430 EUR a vámhatár, így a magyar vámot megúszom elvileg.

Addig is ilyet vettem: www.naturvitamin.hu/pharmekal-health-natures-green-multivitamin-komplex-acai-berryvel-p-223.html
+Ca-Mg 1:1 arányban, +C vitamin +E vitamin

Eddig nem szedtem sose semmit, most kíváncsi leszek. :)

csináltam összehasonlitó táblázatot is, ha érdekel: www.dropbox.com/s/uxbapyukg28t4c4/vitamin.xlsx
Rolley 2013.04.13 16:02:05
@Ligu: A határon nem volt semmi, bejött bőröndben rá se néztek.

Amugy még a brit amazont néztem:
www.amazon.co.uk/gp/product/B000GFSVSM/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1

kb 10 font a szállítás, ha megrendeled 1 évre a 4 dobozt, akkor napi 160ft ba jön ki kb.

Amúgy elég érdekes a cucc, kb úgy néz ki meg olyan a szaga is mint valami kutyakaja :D
Spanyolország - Paraguay  1 - 0 A selección egy-egy mérkőzése közben nagyjából a következő érzelmi állapotok lesznek úrrá azon a szerencsétlenen, aki nekik szurkol ezen a világbajnokságon (időrendi sorrendben): keserű csalódás, jeges rettegés, páni félelem, részleges…..
Legnehezebb mérkőzése előtt áll a narancsmezes válogatott. Már a vb-sorsolás óta mondogatom (és most a kommentek között is láttam), hogy a Hollandia-Brazília mérkőzés győztese lesz a világbajnok. Tehát egyszerűnek tűnik a képlet: le kell győzni a brazilokat! A terv…..
Ha nyerünk, Mexikó ellen játszunk legközelebb. Ha a Görögök kikapnak, akkor is. Több lehetőség nincs. Szurkoljatok!     new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Adjunk nekik!', subject: 'Viva Argentina', width: 250, height:…..
Dezsőmail Subject: Két Kivi 2010.04.08 12:12:00
From: Pipacs Lakópark Date: 2010/03/29 Subject: Kertépítés önerőből To: Hegedűs Dezső   Tisztelt Tulajdonostársunk!   Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211)…..
Ha igen, kérj egyet húsvétra, mert ezzel szinte végtelen ideig hallgathatod ahogy kinyílik a sör és még csak nem is leszel részeg. Japán, mi más lenne. Bandai ..
Reggel Serkannal, Enginnel, Mustafaval és Zsuzsival lementünk a partra enni, de végül Enginék úgy döntöttek, hogy ismernek egy helyet félúton Marmaris felé, úgyhogy menjünk el oda. Visszamentünk a kocsihoz és elindultunk. Útközben Marmaris felé található Gökova, ami az egyetlen…..
Akyaka-Muğla-Türkiye Be flexible! 2009.03.03 15:52:00
Ez a rövid mondat, amit nagyon sokszor hallottunk már a főusulin (a miénktől teljesen eltérően:)) és bizony egy így is történik. Ha rugalmasan kezeled a dolgokat, a tanár is rugalmasabb lesz veled.Első nap kora reggel (8.30) angolunk volt. A tanár nagyon jó fej, negyven és ötven év…..
Ez egy igen érdekes téma, ami sok embert zavarhat, aki idejön. Legelőször az Isztanbulból Bodrumba tartó repülőgépen találkoztam a jelenséggel. Mellettem ült egy lány aki az egész utat végigszipogta, sokat gondolkodtam, hogy megkérdezzem-e, hogy van e valami baja vagy miért…..
A rendőrségről a városközpont felé vettük az irányt, Serdar és Mehmet mondta, hogy menjük el a Papuc-ba, mivel fél hétig "happy hour" van, ezért a sör csak 2,5 líra. A hely maga nagyon jól nézett ki, fősuli után simán elfoganám én is. :) Sok kerek asztal van benn és…..
A lányok sikítanak és azt gondolják, hogy vki a vérüket akarja. :P..
Rolley 2009.02.08 19:51:08
Eljött az idő, hogy megpróbáljak feltölteni pár képet, remélem menni fog. :PBudapest fölött. Itt még azt hittük, hogy aznap estére már Muglában leszünk, mint utólag kiderült ez ugyebár csak egy rózsaszín felhőbe burkolt álom maradt. :)  Svájc fölött kanyarog a…..