Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PálfyPanka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Na, vajon mi? Oktatás!  “Nyílt politikai propaganda, zsidózás, cigányozás és fröcsögő gyűlölet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának közgazdaságtan előadásán!”Ezzel a kedveskedő bevezetéssel töltöttek fel nx74ol néven egy, az első…..
PálfyPanka 2009.10.26 23:43:09
Sziasztok!

Kipróbáltuk a neptun-kódot, nem jutottunk vele eredményre. Viszont lassan kezdi a hibákat a blogocskáján elejtegetni, már csak egy iciri-piciri utánajárás szükségeltetik és Ödönke bűntársa, vagy alteregója, vagy legjobb barátja és üzletfele "lepázmányfülelődik". Utána egy Pázmányos (már olyan igazi, nem diploma alázós, odavaló ember, és nem Ödönke) le sem fogja már köpni. vagy igen. igazából viselni kell a következményeket, és ez jobb ha ebből az iskola-példából tanulja meg, már ha tényleg komolyan gondolta a jogi pályát.

Botos tanárnő remek előadó, és a mai vastaps amit állva koncerteztünk neki (igazi ütős zenekarként), nem érdemtelenként kapta. Remélem Ödönke és barátja vagy második énje, vagy képzeletbeli barátai nem volt(ak) olyan képmutató(ak) és nem ontották tenyereikből a vastapsot. Következő alkalommal majd ragadjon a diktafon a kezéhez most már.
Nagyon gondolkodtam, hogy nem kéne lesüllyedni egy ödönkés tesco-s blogbejegyzés szintjére, aztán úgy döntöttem nem bírom ki. De most komolyan. Miért húzza le a saját diplomáját így előre? Vagy ő csak itt lébecol mert nincs jobb dolga? Komolyan kifogyott a mónikasó vagy egyszerűen nem sugároz a nagy doboz neki elég szemetet, és most neki is kell valamit termelni.
Az, hogy az évfolyamtársainak a levelezéseit a blogjában folyamatosan egy az egyben közreadja névvel és mail-címmel... Szóval mennyire korrekt a mi Ödönkénk? (Persze drága barátjának és üzletfelének mailjének az idézésekor rendesen ügyelt elegendő csillagot elhelyezni ill. az üdv: után elfelejteni tovább húzni a kijelölést...)

Egyébként köszönjük Pázmányos közösséget-építő munkáját! Egy élmény volt ma bemenni reggel az előadásra, pedig biza hétfő reggel 8 volt kávé nélkül. :P

Szép jó estét, pázmányfüle-mentes szép éjszakát (fülébe forró olmot öntsetek... ilyenkor sajna ez jut eszembe...nem tehettem róla...)

Panka

Köszönjük az értelmes, korrekt összefoglalót.
Aki kételkedik, jöjjön be gy előadásra. Hétfő reggel 8 óra. Vágatlan version Botos Katalin professzortól sh. Kérdésekre utána mindig szívesen válaszol!