Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inez..

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Na, vajon mi? Oktatás!  “Nyílt politikai propaganda, zsidózás, cigányozás és fröcsögő gyűlölet a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Karának közgazdaságtan előadásán!”Ezzel a kedveskedő bevezetéssel töltöttek fel nx74ol néven egy, az első…..
Inez.. 2009.10.26 23:10:59
Na jó.. Prof Botos Kata előadásán többször voltam. Nem vagyok 18 éves, én tudom, mit beszél, mikor azt mondja hogy Jaruzelszky, Brezsnyev, Sztálin, Kádár, stb. Olvastam én is, hogy Ruszkik haza és Tavaris: Konyec, meg azt is, hogy Amy, go home!
Mivel a történelem tudásuk a mostani 18 éveseknek más, mint azoknak, akik éltek már a kommunizmus lebomlásakor, és a peresztrojka és a glasznoszty elveinek meghirdetésekor, (Gorbacsov- korszaka), ezért a legtöbb fiatal nem is érti az összefüggéseket a magyar gazdaságpolitika és a nemzetközi politikai nyomás összefüggéseivel kapcsolatban..
Botos Katalin ezeket is elmondja a közgazdaságtan előadásain, és személy szerint ezt csodálatosnak tartom. Minden, amit mond, tudományosan elfogadott, megvizsgált és publikált tények, amik szoros összefüggésben vannak a magyar gazdasági helyzettel, a kiszolgáltatottsággal, a politikával.
Én úgy látom, hogy egyszerűbb valakinek kiforgatni és megvagdosva a you tube-ra feltölteni néhány mondatot a felvett hanganyagból, mint utána járni könyvtárban az elmondottaknak. És nemcsak könyvtár: rengeteg filmet is ajánl a Prof Asszony, ha esetleg valaki a mozit jobban be tudja fogadni, mint a könyvtárat..
Botos Katalin szenvedélyes közgazdász, jó keresztény és kiváló oktató, kiváló szakember. Ha valamelyik hallgatónak nem tetszik, hogy ezen az egyetemen bizony tanulni kell, az menjen haza és nézze a mónikasót, meg a többi néphülyítő szarságot. Menjen el és ne jöjjön vissza.
De olyan embereknek névtelenül, arctalanul beleszarni a ventillátorába, az életébe, az életművébe, akik ezt szeretik: a legaljasabb dolog. Egy féreg ez a hangvagdosó, egy csirketápnak való hulladék..
Katolikus ember vagyok. Ha valami nem tetszik, akkor felállok és odébb megyek. De nem kreálok hazugságot, amit a netre feltehetek.
Általános emberi értékeket gyalázott meg ez az általatok Ödönkének nevezett barom.
Isten legyen hozzá kegyes.