Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macegér

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Időről időre felmerül bennem, hogy egyszer meg kellene nézni Montenegrót, amit valamiért nagyon hangulatos helynek képzelek. Ezt az érzést csak erősítette bennem Zsuzsi most következő beszámolója is, azzal együtt, hogy pár hónap kintlétet követően még ő sem biztos benne, hogy…..
macegér 2017.06.11 22:27:02
@gar-frer: ...a hír igaz...sok gazdag orosz él ott.....olyan yacht-jaik vannak ( Tivat vagy Budva kikötőiben ) amilyeneket csak egyébként Monaco-ban láthatsz....amúgy normálisan, nincs velük semmi baj...egyébként is relatíve gazdag ország....a fővárosban Podgoricán gyakran a lakótelepi parkolókban is láthatsz Ferrari-kat....csak azt tudom mondani, hogy dél-Európa legszebb és legsokoldalúbb országa....nem mellékesen a hivatalos pénzük az Euró ( ! ) és olcsóbbak, mint a horvátok !!
Rékasi Károly újabb műtétre szorul, mivel nyári motorbalesetéből származó sérülései nem megfelelő ütemben gyógyultak. Mindez elég nagy fejtörést okoz a Barátok közt stábjának, mert már be volt tervezve a színész történetszála, és ugyan Rékasi eddigi gyógyulási folyamata és rehabilitációja nem…..
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
macegér 2016.02.03 17:26:54
@TK2125: baromság az egész...mint az összes szexuális tanácsadó jellegű duma....itt is él a régi mondás : " ami nem megy, azt ne erőltessük "...a pasi vagy tud uralkodni magán....vagy menjen a haverokkal sörözni. Amúgy a jó szexhez születni kell.....megtanulni nem nagyon lehet !....de csak próbálkozzatok ! Azért érdekes, hogy mennyi facér csaj van a pesti éjszakában....sokuk férjezett....de ők szimplán csak keresik a szerelmet. És ami még feltűnő: egyre több a buzi...de ez nem baj....így sokkal több csaj jut nekem !
Schuster Lóránt P. Mobil-vezetőnek kijött egy könyve, a Kaptafa. Nem vállalta senki a kiadást, szóval szerzőiben jelent meg vécépapíron, ahogy Schuster mondja. Azért nem kockáztatott senki, mert alaposan alázza a zenésztársait benne, Schuster számít is a perekre. A Blikk idézett…..
Azt írja a Bors, hogy Simicska Lajos miatt vannak beszarva a TV2 Jóban Rosszban című sorozatának szereplői, akik jobban tartanak a nadrágtartós oligarchától, mint az Iszlám Állam öngyilkos merénylőitől. Az van ugyanis, hogy a sorozat gyártója Simicska cégén, a Hung-Ister Zrt-n…..
Ősszel a visszatérésre készült, de orvosai eltiltották a színpadtól és a Barátok közt forgatásaitól is Rékasi Károlyt, írja a Bors. A színésznek még hosszú rehabilitációra van szüksége , és ezalatt nem dolgozhat. A kezelőorvosaim a leghatározottabban felszólítottak…..
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
macegér 2015.09.28 20:03:28
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Tulajdonképpen igazad van...az, hogy ennyire lement kutyába a magyar könnyűzene, arról nem ő tehet....ő élt a lehetőséggel és ott van a top-on. Tényleg ne haragudjon a világ, de ez a csaj annyira közönséges, és olyan sötét, mint a marokkói éjszaka...engem igazán csak ez zavar !
A gitáros még 1993 végén hagyta ott végleg a Deep Purple-t, leginkább a személyi ellentétek miatt. A kiválása után csinált azért egy hard rock lemezt a Rainbow-val, de 1997-től feleségével együtt a Blackmore's Night nevű formációban idézte/idézi meg a folk- és reneszánsz –…..
Fantasztikus sztorit küldött Z., aki most ért haza a Vörös-tengeri nyaralásból. Visszafelé azért késett 2,5 órát a Malév gépe, mert a hurghadai reptéren anyagi vita tört ki. Kint a betonon. Kiderül a történetből, hogy a Malév-járatok kapitányai készpénzből hajtogatott…..
macegér 2010.09.27 19:34:26
@cicmen: Bocsi...de honnan tudhatnám, hogy ki a hölgy és ki az úr ?? Lényeges ez, egy ilyen fórumon ? A tartalom számít... talán!
macegér 2010.09.27 19:40:45
@massziv: én voltam, de ne gondold, hogy a Malév-et védem...tudom, hogy egy pénznyelő automata...és akkor finoman fogalmaztam! Én csak az általam értékesnek vélt személyztet és technikát védtem...maga a cég egy nagy kalap sz..! Az okokat ne kérdezd..én magát a repülést és az azt közvetlenül körülvevő dolgokat szeretem! Sajnos az egész reptér illetve a magyar légitársaság ( ami nem ugyanaz !!) mélypontra esett.
macegér 2010.09.27 19:47:49
@apr494: teljesen igazad van...de az volt a legnagyobb barom, aki eladta a Malév Boeing 767-eseit, amik ugye lazán el tudtak repülni Thaiföldről Budapestig leszállás nélkül.Megszűnt a New-York és a Torontó illetve a Peking közvetlen járat is ezáltal. A viszonylag jó állapotú nagy vasak helyek vettek propelleres szarokat, amik nem tudnak ködben leszállni...na mit gondolsz kik voltak ezek? Segítek : Ivánék ! (Fletóékkal a háttérben! )
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Tegnap már megírta a Blikk, hogy a Boros-Bochkor páros már tárgyal a Neo FM-mel arról, hogy esetleg az új rádión folytatódna a Bumeráng. Több helyről megerősített információink szerint azonban a két rádiós a Klassz FM képviselőivel is leült már tárgyalni. Boros és Bochkor…..