Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabci79

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megjelenése idején és a teszt során ódákat zengtem a BD370-ről, ami egy-két apróságtól eltekintve nem volt hibátlan, de az árával és tudásával, mint az első BD Profile 2.0-t támogató eszközök egyike nálam bekerült a halhatatlanok csarnokába -- mint az ex-NBA-s Michael…..
Vásárold meg a 2010. május 12-én megjelent Sherlock Holmes DVD-t és válaszolj helyesen a tokban lévő kérdőíven található három kérdésre. A helyes választ beküldők között egy LG BD570 Blu-ray lejátszó kerül kisorsolásra az LG Electronics Magyar Kft. jóvoltából. A…..
Az LG a jól bevált gyakorlatot követi és a 2010-es Blu-ray lejátszókat hasonló sorrendben jelenteti meg, mint korábbiakat. A sort a most is középkategóriás BD570-nel nyitják és a BD370 helyére szánják, aztán majd jönnek a drágább és olcsóbb változatok a BD390 és BD350V…..
Gabci79 2010.04.02 11:29:08
@Mr. Ray: Remélem előbb a BD-390 firmware-t fogja "befejezni" az LG, mert még oda is "adós" bőven!!!
Blu-ray Blog Nesze neked, Blu-ray! 2009.10.13 09:12:00
Olvastam az Index cikkét a Blu-ray-ről, mármint ezt: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2009/10/12/a_blu-ray_nem_luxus/ és kiborult a bili, legalábbis nálam.Ez most komoly? A Gladiátor nem menti meg Blu-ray piacot? Vajon meddig gondolkoztak ezen a szenzációhajhász címen? Ez kb.…..
Biztosan nektek is feltűnt már, hogy a gyártók előszeretettel tömik meg a termékek dobozát mindenféle kábelekkel, csak éppen a legszükségesebbet nem adják a cucchoz. Például egyes "manufaktúrák" előszeretettel spórolják ki a Blu-ray lejátszó dobozából a HDMI…..
Végre otthon is tökéletes minőségben élvezhetjük Hugh Jackman és az általa irányított robotok bunyóját, mint azt múlt héten leírtuk a kiadvány tesztjében, most pedig három szerencsés olvasónk akár meg is nyerheti a Blu-ray verziót, ha helyesen válaszol az alábbi kérdésekre…..