Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rikitiki

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Rikitiki 2010.10.03 20:17:32
@msadmin: ne legyen kisebbségi komplexus. A német kocsi jól néz ki, feszítenek is benne a sofőrök. Viszont szarabb minőségű. Mondom, inkább egy Toyota, mint egy BMW (lehet neki akármekkora motorja). Különben meg ezt nem lehet eldönteni. Aki azt akarja, hogy észrevegyék, az BMW-t vesz. Aki meg azt akarja, hogy ne vegyék észre (pedig van pénze), az nem vesz BMW-t. Az pszichológia, ki, miért akarja, hogy észrevegyék. Az meg lehet, hogy anyagi kérdés, ha valaki azt akarja, hogy ne vegyék észre ...:)
Rikitiki 2010.10.03 20:39:24
@TUDOD, A CSIBE: Mi játszódik le az agyamban? Pontosan ez: inkább egy Toyota, mint egy BMW. Nem olyan bonyolult ez. Nálad a faluban menő csóka vagy a BMW-del, a szervizben meg összeröhögnek rajtad. Ha a tudatában vagy ennek, ha nem. Gusztusos magas műszaki tartalom? 3 évig - talán.
Rikitiki 2010.10.03 20:52:48
@TUDOD, A CSIBE: Mondom, ez pszichológia. A megbántott BMW-fan reakciója. Fikázni. Ilyenek vagytok az utakon is. Ezért kell a BMW - nem a vezetési élmény miatt. Amúgy kiléptem. Minden jót Csibe!:)
2009 július végén Nemesnádudvar határában befejezéséhez közeledett az M9 úthoz kapcsolódó egyik régészeti lelőhely feltárása, amikor az egyik gödör bontása során különös agyagtárgy töredékeit találtuk. Az autópálya nyomvonal északi szélétől alig fél méterre…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Rikitiki 2010.03.01 21:18:28
@kolbászoszsömle: "Szólásszabadság mindenek felett!Ha ma a holokauszt tagadását tiltják be, holnap meg a vegetáriánusokat fogják börtönbe csukni, mert bizonyára azért nem esznek húst, mert Dolfi sem evett, holnapután meg engem visz el rendőrség, mert kurvaistenfaszázok." Én meg azt mondom: TAPASZTALAT mindenek felett! Vegetariánusokat nem csuktak börtönbe, kurvaistengaszázókat sem csuktak börtönbe. Vegetariánusokat és kurvaistenfaszázókat sem öltek halomra és nem is fognak. Ezt Te is tudod Kolbászoszsömle! Ettől nem kell félni, te sem félsz tőle igazán, csak itt értelmiségieskedsz, meg hatásvadászoskodsz. Az ilyenek miatt, mint Te KÉPTELEN MAGYARORSZÁG úgy viszonyulni a holokauszthoz, mint a mai németek. Provincia vagyunk. Büdös zoknit a szádba!! Utána alaposan mosd ki!
  Darwin-díjas ügyfelek, vagy műszaki hiba? A világon hatmillió, itthon akár húszezer Toyotát hívnak vissza a gázpedálok miatt. Elmondjuk a titkot, hogyan ússza meg, ha önnél is beragad. Vélemények azonos című írásunkról...
Rikitiki 2010.02.06 17:22:56
@Alf: Igen, tisztázni kellene, hogy ez a videó emberhalálon poénkodik-e? Mert, ha igen, akkor elviselhetetlenül undorító! Gondolom sokan látták/hallották a youtube azt a "beszélgetést", amelyen a sofőr a baleset előtt 911-es staff-al folytatott néhány pillanattal az előtt, hogy ő és még három ember meghalt. Szóval,én megrendültem és végtelenül sajnálom őket. Amúgy Toyotám van és Toyotám is lesz.
Rikitiki 2010.02.06 17:52:08
@The Good Boy: azért pl. az APOLLO 13-at valahogyan hazahozták a Földre azok a "buta, agyatlan" amerikaiak, meg építettek ott "egy-két" dolgot is, szóval, nem egy lepukkadt leprafészekbe találod magad, ha Amerikába mégy(szerintem).
Rikitiki 2010.02.06 20:23:43
@The Good Boy: oké, ez is egy vélemény, tiszteletben tartom. Visszatérve a Toyota nyomvonalra, ez a hét azzal telt el a nagy vízen túl (pl. CNN, Foxnews), hogy a Toyota fóbiát erőltessék alappal/alap nélkül. Talán véletlenül, talán nem, a Washingtonra most lecsapni készülő hóvihar "kivédésére" a népeket arra tanítják, hogyan kell téli körülmények között az autót vezetni. Nem találjátok ki, milyen márka a taneszköz! Egy Toyota, a megbízhatatlan. www.cnn.com/video/?/video/weather/2010/02/06/nr.wolf.winter.driving.cnn