Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigor_mortis

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Malév GH eddig sem pályázott nagy eséllyel a legkedveltebb cégnek járó babérkoszorú elnyerésére, de lassan inkább az aranybékasegg díjra lehet méltó (a díjat egy reklámblog találta ki, nem én). Olvasónk, Dóra (kérésére a nevét megváltoztattuk) tanulságos esete következik. Frissítés: a Wizz Air…..
Rigor_mortis 2019.10.04 00:40:22
@Mickey Pearce: Nagyon tévedtek! Velem Londonban geciskedett egy hülye picsa az EasyJet felvételén úgy, hogy priority jegyem volt. Belekötött a bankkártya tárolására szolgáló övtáskába, valamint a nyakamba lógó fényképezőgépbe. És még neki állt feljebb, amikor elküldtem a picsába és otthagytam a francba. A sluszpoén, hogy a gép félig üres volt...
A Fill The WineBox csapata úgy gondolta, hogy a nyár sem telhet el "MiniVino" nélkül, úgyhogy július elejére ismét összegyűjtöttek egy csokorra való bort különböző országokból. A Ferenc téren található borbárban ezúttal - a nyári hőséghez igazodva - főleg sauvignon blanc-okat lehetett kóstolni…..
Rigor_mortis 2019.08.29 17:33:26
@furmintfan: Azt csak akkor hiszem el, ha kijavítod ezt a bődületes hülyeséget, amit úgy látszik egyedül kételen vagy észrevenni:

"Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest 2017 Casablanca Valley
Sauvignon blanc, kb. 100 g/l maradékcukorral, 7,6 g/l savval, 10 hónapos használt, francia hordós érleléssel."

Egyébként akár meg is köszönhetted volna...
fáymiklós A többnél kevesebb 2017.05.07 08:26:19
Kicsit többre számítottam vagy többet reméltem a Baráti-Lugansky együttműködéstől. Nyilván van valami ok, hogy Baráti Kristóf kimozdult az ismerősök közül, nem Würtz Klára és nem Várjon Dénes a szonátapartnere. (Igazítok: Várjon Dénes nem szonáta- hanem kamarapartnere volt.) Persze azt már nem…..
Hogyan lehet elvenni a kedvet a fegyvervásárlástól Amerikában? Egy olyan fegyverbolttal, ahol a több száz, eladásra váró kézifegyver mindegyikéhez kapcsolódik egy-egy megbotránkoztató, igaz történet. Rejtett kamerás felvételek a "vásárlókról." Az ötlet briliáns. ..
A 2015-ös adócsomagról szóló előterjesztésben szerepel a következő, az internet adóztatását megalapozó sor: „(3) Az adó mértéke a 4. § (2) bekezdése szerinti adóalap esetén 150 Ft/megkezdett gigabyte.” A megkezdett gigabájtonként 150 forintos adó elképesztően…..
Rigor_mortis 2014.10.28 14:23:12
@jm padilla: Akkor te biztos legalább 30 gigát használsz :(
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
Már csak egy óra és jönnek az eredmények! Itt az utolsó lehetőség, hogy még mosolyogj! Willem Dafoe a Smile man szerepében, aki egy sajnálatos baleset után visszamaradt maradandó testi károsodással küzd. (angol tudás szükséges) Ezzel befejezzük választásnapi matinénkat. Az…..
Rigor_mortis 2014.04.07 03:33:44
Az utcánkban egész nap fütyülnek a madarak, donganak a méhek és legalább két helyen flexelnek egyszerre. Ezek egyértelmű jelei annak, hogy itt a jó idő. Minden valamire való magazin ingatlanrovata ilyenkor leporolja a balatoni nyaralók témát, így teszek hát én is. Igaz, kicsit…..
A dead giveaway mikroblog tette közzé a fenti logót, a következő kísérőszöveggel: „nincs többet összefogás-logó, aki érti tudja miért, kormányváltás-logó van bazmeg, amit mi millások eleve akartunk..” Más jele is van, hogy a baloldali pártok elengedik a januári…..
Rigor_mortis 2014.03.06 00:57:51
@liebend: te tényleg ennyire korlátolt vagy, hogy nem látod a fidess ígéretei és tettei között a szakadékot, vagy csak lefizettek pár korsó sörrel?
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
Rigor_mortis 2014.02.05 03:23:19
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: A "södlő" disznó, az milyen állat? :)
Írtunk már a blogon többször olyan eBay-aukciókról, ahol régi, ritka videojátékokat árultak (emlékezhettek például a 2,6 millió forintos NES-játékra vagy az egymillió eurós játékgyűjteményre), és most is ilyen poszt következik, mert hétvégén megint lezajlott egy brutális…..
Van valami tragikomikus abban, hogy amikor vélt előnyökért cserébe Orbánék lemennek kutyába, akkor a másik fél nem hogy átvágja őket, de még beléjük is rúg egyet utólag. Ez történt anno a baltás gyilkos esetében is, mikor (állítólag) Səfərov hazaszállításáért…..
Rigor_mortis 2014.01.17 12:39:01
@irógép: Azért nem csinálták jobban az elmútt nyócévben, mert kedvenc pártod, a fidess minden épeszű ötletnek keresztbe tett! :( Lásd szociális népSavazások stb.
A pornó műfaját nem sokáig műveltem. Nehezen ment az a közöny, ami ott megjelenik egymással szemben az emberekben. Külsőségek nagyon fontosak, a haverkodás, nyalizás, fejben meg nem voltak erősek a pornósok. Látom, hogyan lehet beragadni abba a szakmába, egyik egykori partneremet…..
Rigor_mortis 2014.01.02 21:21:10
@kuki123: Élveznek, persze, ahogy azt Móricka elképzeli. Te se láttál még igazi orgazmust, ha azt hiszed, hogy élvez az a nő, akit egyszerre seggbe, picsába meg szájba kúrnak. Inkább azt élvezi, amikor abbahagyják.
Jolán a nyugdíjas műfordító nem veszi meg a csirkefarhátat hanem inkább beadja egyetlen társát, kutyáját a menhelyre, hogy ne haljon éhen. Rezső az egyetemi tanár miután születésnapján kirúgják munkahelyéről vesz egy könyvet és iszik egy pohár bort, amivel havi…..
Rigor_mortis 2013.12.08 22:00:53
@Barbarella109: A mellet mióta írják két tével? Vagy a tied már múlttt idő? :)
PRINTSCREEN - ...a motherfuckingwebsite.com címen található, és egy tök üres, (majdnem) plain textes html oldal. De akkor mégis mi benne a pláne? Az, hogy a puritán megvalósítás és az enyhén trágár szöveg együttese egy létező problémára igyekszik felhívni a figyelmet a…..
Legalábbis a Nestlé vezérigazgatója így gondolja. Szerinte minden vízforrást privatizálni kell, és extrém nézet azt gondolni, hogy a vízhez valamiféle köz, vagy emberi jogok fűződhetnek. Vegyél Nestlé palackozottat, vagy dögölj szomjan. ..
Rigor_mortis 2013.04.22 01:14:45
@sanyix: nagyszerű, akkor te majd a felhőkből igyál, mert a földön már nem lesz elegendő iható édesvíz, hiába forog körbe, ha nem jut elég egy csomó helyre.
Fénylő Csillagunk tegnap személyes jelenlétével olvasztotta volna a havat és a kormányára ezernyi jégcsapként lövellő fagyott pillantásokat az M1-en. De egyszerűen annyira átgondoltak és tehetségesek, hogy egy alig háromperces propagandavideót sem képesek az állandósult…..
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..
Rigor_mortis 2013.03.15 22:00:15
@Mekk Meister: látod, vazze, ha nem négykerekes géppel, hanem az eszeddel készültél volna, akkor nem várakoztál volna 14 órát a hóban.

Én sajnálom az úton rekedteket, de nehogy már a katasztrófavédelem legyen a hibás, hogy 40 (!) autó egymásba rohan ilyen időben az autópályán, vagy azért nem lehet továbbjutni, mert visszacsúszik és keresztbe áll egy kocsi egy emelkedőn, mert tükörsima nyári gumikkal indult útnak az isten barma!
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
Rigor_mortis 2013.02.16 21:23:04
@thorpe: Á, ezeknek csak innen nagy a pofájuk! :(
Rigor_mortis 2013.02.17 03:13:27
@Negyvenértelmiségi: Nagyon rossz nikket választottál magadnak, még egy értelmiséginek is kevés vagy, mint sünben a dauer. Magyarosíts inkább Hatökörre!
Pár napja meglehetős kommentözönt okozott az a vitaindító poszt, mely a nemzetgazdasági miniszter félmillió külföldön élő magyar munkavállalóról szóló szavai kapcsán született. Ennek kapcsán érkezett az alábbi írás Ciprusról, László tollából. (A kép…..
Rigor_mortis 2013.02.08 20:30:50
@kuvaszjoki: én elég sokat keresek, kösz a szíves érdeklődést. Egyébként szórakozok a sok Münchausenen.
Rigor_mortis 2013.02.08 20:33:39
@aleb19: ha valaki elhagyta ezt az országot, akkor ne pofázzon bele az itteni dolgokba. Nem tudom, miért nem lehet ezt megérteni. Azt is mérhetetlenül felháborítónak tartom, hogy a határon túli "magyarok" beleszólhatnak szavazatazatukkal az itteni politikába. Kibicnek kuss a neve!
Rigor_mortis 2013.02.08 21:29:40
@kuvaszjoki: viccesek vagytok! Na további jó öntömjénezést, kedves kitántorgott "magyar barátaim"!