Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kowax

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Kowax 2011.02.15 21:26:29
@conmorientes: a ma autót kézpénzre vásárlók aránya több, mint 70%-os! Tudom, ezen a területen dolgozom. A dolog azért nem éri meg bérlet helyett, mert a forgalomba helyezés és egyéb járulékos költségek elérhetik a 100e Ft-ot is. Így már nem annyira buli ki-be szállni egy egy hunyadiba.... Bár vegyetek inkább SEAT-ot!
auto emoción!
Rájöttem! Orbán Viktor 2010.12.17 09:00:00
Az ember, aki végre hosszú idő óta biztos kézzel fogja az ország már-már gazdátlanná vált gyeplőjét. De nem csak a magyar emberek tisztelik, karizmáját a keleti és nyugati vezetők egyaránt elismerik.Tökéletes angol tudását Oxfordban szerezte, mégis kisvárosi gyerekként…..
Kowax 2010.12.17 19:09:36
A volt alkotmánybíró és volt köztársasági elnök kénytelen volt felugrani pénteken a Sándor-palotába, hogy az utódjának elmagyarázza, mi a fene folyik a Fidesz és az Alkotmánybíróság között. Ezzel párhuzamosan meghallgatta főnökének, Orbán Viktornak a szavait is, aki 3 nap…..
Kowax 2010.10.30 13:31:46
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
Még a Comment:comon is feltűnnek néha azok, akik már öt éve eladták a tévét, és egyébként is Godard óta rá sem néztek mozgóképre, mert ami azóta készült, az mind csak Mónika show. Csendes sznobok, garbó lelkű hülyék az ilyenek, hiszen nem lehet Gutenberget szidni csak…..
Kowax 2010.09.16 09:07:57
A magyar közéletben két szélsőséges véleményt lehet hallani a Fidesszel kapcsolatban: az egyik szerint annyira zseniális a párt és különösen vezetője, hogy még látszólagos politikai hibáik is tudatos, egy lépéssel előbbre gondolkodva tervezett lépések, míg a másik szerint…..
Kowax 2010.09.07 10:55:16
@Mosolyra fel! :-D: azt gondolom, kicsit el vagy maradva, valaki már felvállalta, és el is küldték őt a francba....
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Kowax 2010.09.04 21:35:15
@LTL: haverom vagy látatlanban is :-)
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
Kettős Mérce Viszlát elnök úr! 2010.06.24 08:35:00
Veszi a kalapját. Bár még tart Sólyom László mandátuma, már most búcsút vehetünk tőle sajnos. Az általam a III. Magyar köztársaság legjobbjának tartott köztársasági elnöke, elbúcsúzik és ez senkire nem vet jó fényt a magyar közéletben.Sólyom László egy…..
Vajon kitől kapta a csokrot? 108 értelmiségi írt alá egy levelet Gyurcsány Ferenc védelmében. Száznyolc értelmiségi, aki hisz még a Nyugatban, a progresszióban. Az ő gondolkodásmódjuk szerint Gyurcsány Ferenc testesíti meg a baloldalt, és a baloldal az ő értékrendszerüknek…..
Kowax 2010.06.21 11:23:55
@II.Briandrew: a birka nép számomra nem azt jelenti, hogy a másra szavazók, nem is ebben a szövegkörnyezetben használtam. A birka nép alatt azt értettem, hogy gondolkodás nélkül szavaznak valakire / valamire, ami épp divat. A meglévő Fidesz szavazók mellé jócskán kerültek újabbak is, akik nagy többséggel nem véleményazonosság, hanem a szép jövő könnyed ígérete miatt tették oda a voksukat
Tejben fürdünk és hatalmas, aranybarnára pirított, hibátlan minőségű mogyoróval dobáljuk egymást: a legújabb kori svájci futball legnagyobb diadalán vagyunk épp túl. A saját szurkoló által is elnéző szeretettel kezelt Nati élete védekező játékát nyújtva, de ahhoz képest…..
Kóczián Péter Baklövés 2010.06.04 13:46:15
  Az MSZP-re célzott, de a szabad felhasználású középosztályt találta el Kósa Lajos lendületes válság víziójával. Kósa Lajos kommunikációja egynemű: lendületes, offenzív, megoldás-centrikus, autoritással bíró. Mondom és csinálom, ez az üzenete. A parkolási rend…..
Piroslap A Fidesz elkúrta, vagy... 2010.06.04 17:42:00
Dilettantizmus egyszer ok, de másodszorra is? Ennyire nem ismerné a Fidesz az, hogyan is működik a gazdaság? Londoni elemzők nem nagyon értik mi folyik itt Magyarországon. Sőt azt is hozzá teszik válságról beszélni, se lenne szabad, mert akkor az lesz. Egy hete a Morgan Stanley…..
Tegnap Kósa beszélt, és ez bedöntötte a forintot. Talán el kellene dönteni, hogy mi a fontosabb? Megindokolni a választóknak, hogy nem lesz kolbászból kerítést MERT sajnos nagy szarban vagyunk? De ezt külföldön is hallják/olvassák és még nagyobb lesz a szar ... A 3 millió…..
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Már korábban megírtuk, hogy a külföldi elemzőknek nem tetszik a fideszes csontvázkeresés. (Főleg, hogy a "csontvázak" egy része nyilvánvalóan kamu). Ma azonban Kósa Lajos belecsapott a lecsóba. A Napi Gazdaság konferenciáján kijelentette, hogy "a közvetlen…..
Volt anno a Fidesznek egy olyan szövege, hogy bizony "ne a Zemberekkel fizettesék meg" a válság, a korrupció, tetszés szerint beilleszthető bármit. Nos, a Fidesz utóbbi időben elkövetett kommunikációjára ma Kósa úr tette fel pontot. Államcsődöt vízionál a drága, az…..
w Dolgozz, hélóta! 2010.05.07 06:27:00
Megbűnhődte már e nép a múúltat s jövehendőőőt! Most szopjanak egy kicsit a görögök. Nekünk arra kell figyelnünk, hogy csendben és fürgén elpakoljuk a nagyszobából a buli maradványait, mielőtt a szülők hazaérnek.    A görögök ugyanis tényleg orbitális…..