Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DunDili_Vili

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eset valószínűleg úgy történt, hogy a levélírónkba egy pillanat alatt beleszerelmesedő biztonsági őr (mondjuk Attila) odasasszézott az információban Katikához, akivel amúgy is jóban van, elhomályosult tekintettel elővezette neki, hogy a Nő, az Igazi, a Nagy épp most vett egy sarokgarnitúrát, és…..
DunDili_Vili 2016.04.09 11:38:08
@nagybalfasz:
Tényleg nagy balfasz vagy, ráadásul helye.
Jön értesítés olyan üzenetről, amit nem ismerős írt. Csak mondom, hogy jól tudd...
DunDili_Vili 2016.04.09 11:40:07
@tejfölbiztosítás: nem értem, mit és miért írsz...
Van bajod...szegénykém :(
Válasz a vágatlan fotón hajtás után. Plusz: a kispapa orra felülnézetből! ..
Lewis Hine (1874-1940) a Nemzetközi Gyermekmunka Bizottság munkatársa a századelőn feltáró fotósorozatot készített az Egyesült Államok gyermekmunkásairól és a gyermekek általános élet- és lakáskörülményeiről. Az 5 éves Manuel osztrigát válogat a Mississippi melletti Biloxi kikötőjében. Nem beszél…..
A Futóklub következő téli eseménye a már-már trademarkká vált hídfutás idei (és a téli futószezon) első állomása. A hivatalos meghívó: A Margit híd elhúzódó felújítása miatt hosszú hónapokig nehezen tudtunk eljutni a Margitszigetre, de szerencsére egy jó ideje…..
    Az apropó pedig a következő:     Napra pontosan 7 évvel ezelőtt zárt be végleg.   A Külső Váci úton (a jellegzetes Megyeri csárda mellett) elterülő 30.000m2-es vízi sporttelep és strand 1938. július 10-én nyílt meg UTE-Dunafürdő néven. Az Egyesült Izzó (később Tungsram) legendás…..
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
DunDili_Vili 2009.03.02 13:39:08