Regisztráció Blogot indítok
Adatok
expansiv

1 bejegyzést írt és 175 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog A Jobbik bája 2010.04.12 15:44:00
  A Jobbikban az az aranyos, hogy még nem profik. Azok szeretnének lenni és lehet, hogy profinak hiszik magukat, de ettől még bájosabbak. Ott van például Dúró Dóra. Kellemes stílust talált ki magának: rózsaszín ing, fekete szoknya, búgó hang, kilóg a füle a hajából…..
  Az utóbbi napokban ez a kedves kis közel-keleti állam a magyar és nemzetközi sajtó érdeklődésének középpontjába került (ha ugyan nem volt mindig ott). Persze nem ugyanazért. Minket elsősorban az érdekelne, mit és mióta csinálnak légterünkben egy nem szövetséges…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
expansiv 2010.03.29 13:34:48
@Shulc:

zoli29-nek IS:

Shulc zsidóbarom kérdése és a tiéd, Zoli, egybevágnak.

Nos, Tóta W. Állat a "Kündü" nickemet letiltotta, mert szeretném őkigyelmét apró darabokra felhasogatni.

De a Blog.hu-n kívül egyebütt megmaradt a "Kündü" nick.

Hát ezért a gennyes, faszszopó libsi "toleranciáért" vagyok kénytelen ITT "expanzív" nicken pofázni.
expansiv 2010.03.29 13:37:54
@teknős:

A Baló-házasság nekem is aggályos...Mert inkább ELŐMENETELI üzletnek, mint érzelmi, szexuális vonzalomnak tűnik...:(((
expansiv 2010.03.29 13:43:53
@antiszemita_tapasz:

Gyuri, mint "katonai vezető".... RÖHEJ!!

Egy kiképzett kommandós tiszt, esetleg egy idegenlégiós vagy mélységi felderítő lehet "terrorszervezet katonai vezetője"....

De Budaházy CIVIL, csak elkötelezett nacionalista...

S az újabb Molotovozásokat is a "Magyarok Nyilai" vállalta be...

Budaházy ügye KOHOLMÁNY, kreáció, hamis "bizonyítékok", hazug "tanúk" (BENKŐ GYÖRGY wamzer és halálra ítélt...),

a köcsög Dr. Keresztes nyom. főü. és Drazsé meg Laborc ÉCÁI ezek!
  Lehet-e egy nyilvánvalóan hazáját szerető, becsületes magyar ember antiszemita? Állhat-e budapesti köztéren gróf Teleki Pál miniszterelnöknek szobra? Tehető-e a csupán szavak szintjén antiszemita, illetve a tettlegesség terén is „bizonyító” zsidógyűlölő…..
expansiv 2010.03.27 14:06:57
@attila1:

Teleki Gróf erdélyi magyar arisztokrata, a legnagyobb MAGYAR nemesek, ŐSISÉGÜKET 8-900 éves okiratokkal igazolni tudók EGYIKE:

ne vedd már egy hazaáruló, népírtó, ruszkibérenc terrorista, proli zabigyerekkel egy kalap alá!

Megnyilnánulásaid alapján ÚGY GONDOLOM, teljesen jogos a megvetés, a gyűlölet és a TOTÁLIS KIREKESZTÉS a magyar társadalomból!!!
expansiv 2010.03.27 14:09:30
@attila1:

A ZSIDÓZÁST a legkomolyabban gondoljuk!!!
expansiv 2010.03.27 14:13:44
@bz249:

Anyádat.

M a g y a r NEMZETI konzi = horthysta elviségű.

S IGENIS NAGYARCÚ!!!

Jogosan.
Fel vagyok teljesen dobódva. Megnéztem, meghallgattam a neten dr. Gaudi-Nagy Tamás debreceni kampánybeszédét. És megvilágosultam. Az ügyvéd úr, leendő igazságügyi miniszterünk, felnyitotta a szemem. Bevallom őszintén, butuska kis agyammal a sok okos gondolata közül nem is tudtam…..
Piroslap Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.22 05:58:00
Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt…..
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
  Tóta W. megint marhaságokat ír.    „Király esete nemcsak a Jobbiknak kínos, hanem az egész kereszténykonzervatív erkölcscsősz irányzatnak, és annak nemcsak a Jobbikban vannak proponensei, hanem a Fideszben is, ifjúkonzervatívoktól a pártsajtó legaljáig. Ez a…..
  A legnagyobb mezőváros, a legismertebb mezőváros, egy főváros mezőváros, királyok, Habsburgok és Bourbonok mezővárosa, aminek délkeleti negyedeiben mégiscsak sokan köztársaságnak képzelik magukat. 3,2 millió ember, 607 négyzetkilométer, 14 metróvonal és irgalmatlan…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
  „Ne nagyon kérdezgess az ügyben senkit, mert gyanús leszel. Mindenhol betonfalakba fogsz ütközni. Senki nem tud semmit, és ha tudnának is valamit, se fogják elmondani” – mondta a Mandinernek egy kormányzati forrás. Mi mégis elmentünk a falakig, hogy…..
expansiv 2010.03.20 18:12:16
@táltos:

Aliza bin-Noun nagyváradi magyar zsidó - jó pina! - úgy hazudik, mint a vízfolyás:

az én passzív ANTISZEMITIZMUSOM IS ERŐSEN AKTIVIZÁLÓDOTT !!!!
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
expansiv 2010.03.19 11:50:57
@az igazi Sipi:

Nemzetáruló, identitásnélküli , faszszopó féreg vagy.
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
expansiv 2010.03.11 19:29:04
@Thresher:

De ne hagyjuk már EZT! A kutyaúristenit!!

Ez a "pénzügy"-miniszter épp ugyanazon diplomákkal és szakvizsgákkal rendelkezik, mint én,
DE a pénzügyminisztersége a globális multináci (zsidó) finánctőke előretolt bástyájánál betöltött szakmai prostituált-szerepe, s e révén a libatolvajjal való ismeretsége miatt van,

s ENNEK A PÉNZÜGY - miniszterségnek SEMMILYEN SZAKMAI MEGALAPOZOTTSÁGA NINCS,

Oszkó Öcsi a zsiráfnyakával NE AKARJON MAKROGAZDASÁGGAL és GAZDASÁGIRÁNYÍTÁSSAL előjönni, mert még én is felfalom!

Hülyegyerek!
Mandiner blog Йоббик 2010.02.24 18:01:00
  Изначально Йоббик (Jobbik) было общественным движением, создателями которого являлись, в первую очередь, правые студенты ВУЗов. К слову, среди членов и…..
expansiv 2010.03.08 20:08:04
@Jobb híján MDF-es:

Putyin édesannya UGRIK - akkor az NAGYON ELDOBTA A KANALAT....

Mert Budenz, Hunsdorfer stb. után MÉG EGY PUTYIN HIÁNYZIK NEKÜNK,

ősi turáni nemzetnek!
Mandiner blog Sic, transit, gloria 2010.03.05 17:15:00
  Ma ötven éve készült a fantáziátlan bögre- és pólógyártók, valamint a pelyhedző állú komcsifiókák kedvenc fotója a jobb sorsra érdemes argentin-ír orvosról. A Mandiner a maga részéről a fenti festménnyel emlékezik meg az évfordulóról. A D*Face nevű londoni street…..
  Nagy rajongói vagyunk a stand-up comedynek. Azt is örömmel konstatáljuk: szinte havonta tűnnek fel újabbnál újabb tehetségek, hogy gyógyírt találjanak a posztmikroszkópszínpadi traumában szenvedő nagyérdemű rekeszizmaira. Íme a legújabb tehetség. Első fellépését…..
expansiv 2010.03.06 17:31:21
@Bölcs Bagoly:

Bölcs (István),

az baromi rossz pojén volt...:(((
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
expansiv 2010.03.02 16:58:24
@shua55:

Csak a zsidóké a HOLOKAUSZT (biznisz), NA!!!

ércsed már megfele, bőgatyás paraszt a fütyülősbarackkal !!!
 Nem kis vihart kavart néhány hete az a hír, miszerint Dzsudzsák Balázs a Fidesz kampányarca lesz. A magyar sajtó egy részének állapotát jelzi, hogy ebből persze így szinte semmi nem volt már eredetileg sem igaz: szó sem volt „kampányarcról”, mindössze a sportot…..
expansiv 2010.02.19 18:46:42
@soproni1:

Valszeg a tanulatlan szocik most a JOBBIK-ra nyomulnak.
expansiv 2010.02.19 18:51:10
@Anselmo:

A dolog fordított.

A XX. század elejétől, de főleg Trianon után óriási számban magyarosítottak nevet az elsősorban szláv nevűek, de 45 után a svábok is. (No és a zsidók, az "emancipác iós" tv. után, 1891-től, ősmagyar neveket véve föl, a Millennium szelleme szerint...

S az Esterházy, mint történelmi név, TILALMAZOTT VOLT (most is az), tehát a hasonló hangzású Mesterházi nevet SOKAN felvették,. Én kettő ilyen nevű családotr ismerek: de nem rokonok sem a MASZOP jelöltjével, sem az SZDSZ szürke eminenciásával... Parasztok.
  Az MSZP is unhatta saját, mérsékelt társadalmi elfogadottságú eredménykampányát, így (a nyugdíjkatasztrófás teaser után) most belecsapott abba, ami már annyi szép sikert hozott a konyhára: retteg és rettegtet. A szocialisták hűvös eleganciával hívják fel a t.…..
expansiv 2010.02.16 23:27:22
@Higany:

Ez az Ő 65 éves rémfilmjük !!!
expansiv 2010.02.16 23:28:30
@gyaloghartur:

Te még élc, te médiaprosti??
expansiv 2010.02.16 23:31:11
@martonx:

Helyes, helyes, de Lendvai Ildikó MINDIG A PÁRTÉ volt, azt EL SEM TUDJA KÉBZELNI, amit majd mostan megtapasztall....:))))
 Hejja kedves TestVérek! BABBA MÁRIA adjon Szebb Jövőt!  Arra szeretnélek hívni Titeket, hogy Ősmagyar, Táltosi Hitünknek megfelelően reformáljuk meg a Magyar Nemzet helyesírását! Hiszen Papp Lajos Szívsebész Professzor is megmondta a zsidó püspököknek írt levelében,…..
expansiv 2009.11.03 17:50:16
@törzsmókus:

Aki ÖSMÉR ÉNGÖM,

az tuggya:

én HEJBŐL VAGYOK ILYEN !!!

Kérdésed már-már csiklandozza nyilaim hegyét, alsóbbrendű europid idegöny...

"gyaloghartur" turángyűlölő sváb genya - aki KUNOK KÖZT LAKIK..:))) -

ösmer legjobban.

Rulam írá azt vürsüt fünt.
expansiv 2009.11.03 17:54:01
@Jobb híján MDF-es:

ahogy ŐSI OGUR NYELVŰ NEMZETEM identifikáltad,

abból következtethető, hogy MDF-es vagy.

Igen. Azok vagytok TI, Somogyi Zoltán zsidó-taknyossal, a kártevő-írtó kisiparos "alelnökkel"

és a Nofretete-múmiaszerű köztörvényes bűnöző "Elnökasszonyotokkal"!

HÜLYE!
expansiv 2010.01.19 14:12:32
@gyaloghartur:

Te is csak egy magyar földön lakó istenverte idegenség vagyol, Matyi, hogy verjen beléd az Isten Nyila!
Mandiner blog A virtuális MDF 2010.01.14 09:31:00
  Kedden (új honlapjuk bemutatásának apropóján) virtuális sajtótájékoztatóra szóló meghívót kaptunk a budapesti MDF-től. Azt ígérték, hogy „eddig soha nem látott módon kerül bemutatásra új weboldala”. Kevés érdektelenebb dolog van, mint egy…..
Mandiner blog Csúcsember halott 2008.01.11 18:01:00
  Megint egy hőssel kevesebb: 88 éves korában meghalt Sir Edmund Hillary, az első fehér, aki feljutott a Mount Everest csúcsára. Máig nem tisztázott, hogy Hillary, vagy hűséges tibeti serpája, Tenzing Norgay lépett-e először a csúcsra - ők maguk sem nyilatkoztak erről, inkább…..
  Az előkészítő manőverek után ma megnyílt a kampány hagyományosan legvéresebb terepe, a nyugdíjasfront. A 2002-ben és 2006-ban megszokott felállás szerint az MSZP és a Fidesz teljes erőbedobással küzd az idősek kegyeiért, akik aztán elmennek s (nagyrészt) leszavaznak…..
expansiv 2010.01.16 12:51:21
@Gunther:

Jahh, jahh.....Vidéki tanyám környékén a zemberek, nyugdíjasok MINDENT BEVESZNEK, szlovák nemzetiségiek NEM SZAVAZNAK MEG székelynek, felvidéki magyarnak kettős állampolgárságot,

elhiszik, amit a Félkegyelmű Gyurcsány óbégat...

De szerencsére a választásokat is leszarják..:))
expansiv 2010.01.16 12:52:53
@Hattory Hanzo:

Azok nem a KONZIK, hanem a nemzeti radikálisok, apa!