Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inf@

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először április tréfának néztem, hogy az RTL Klub felszámolta egész kommunikációs igazgatóságát, mondjuk kicsit elbizonytalanítottam, hogy nem szőttek béna részleteket a sajtóközleménybe, teszem azt, hogy a pr-osok szörnyű véget értek, amikor véletlenül rájuk ült…..
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Inf@ 2010.03.23 16:10:26
@Füli: Épp ezaz hogy nem a bérlete járt le, hanem a tok hátulján lévő pecsételős biszbasz. Ki a franc tartja számon hogy még arra is figyeljél? Egyártalán MIÉRT JÁR LE A BÉRLETTOK? NOOOORMÁLIS ???
Inf@ 2010.03.23 16:14:51
@telepata: 438-as a száma, gondolom a neve nem volt a bilétáján.
Inf@ 2010.03.23 16:28:35
@Magam_a_Mondomét!:

A Posztoló anyjának volt érvényes bérlete, a TOK járt le, nem a bérlet. Olvass előbb.
A Tv2 az utolsó pillanatban, de azért már a TVR-Hét lapzártája után (hogy az RTL Klub már ne kavarhasson be) bejelentette hivatalosan is, hogy hogyan rügyeznek ki a sorozatok tavasszal. Ahogy már megírtuk, márciusban új részekkel jelentkezik Doktor House, 3-án az ötödik évad záró…..
Zsolt a sztrájk alatt „igazi BKV-s” buszvezetővel találkozott. Olvasónk megkérte a 161-es busz vezetőjét, hogy ha úgyis a garázsba megy, legyen olyan kedves, és vigye el őt is valameddig, hogy ne kelljen annyit sétálni. A buszosnak nem tetszett a kérés, felszólította az…..
Inf@ 2010.01.19 11:25:19
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
Inf@ 2009.12.15 09:47:04
@Gery.Greyhound:
Mi okból kell a bringautakat a főútak mellé/parkolóhelyekre építeni? Szar a bringásnak, mert szívja a füstöt, szar az autósnak mert foglalja a parkolóhelyet.

Nem igaz hogy ne lehetne a belvárosban lévő kis utcácskák egy részét megcsinálni kerékpárútnak, ahol csak kerékpárok közlekedhetnének, és nem a körúton kéne tekerni. A nagykörúttal párhuzamosan mennyi kisutca van? Marha egyszerűen meg lehetne oldalni a helyzetet, a járdákat picit szűkíteni kell, az úttest jobb oldalán halszálka formában lenne kialakítva a parkolás, az út bal oldalán pedig közös autós-kerékpárút lenne egy irányban, majd a bal oldali járdán lenne egysávos bringaút ellenkező irányban (Lásd Varsányi I. utca szintén a körút mellett van)
Olvasónk tanácstalanul állt a rákoskeresztúri városközpont buszmegállójában. Miközben útbaigazítást kért, egy buszvezető meglökte, majd azt mondta: "Húzzál már félre a p*csába te is az útból". Olvasónk a buszon kérdőre vonta a buszvezetőt, aki tovább…..
HamPLÓ (Hasznosításra) Vár 2009.11.29 22:47:00
Tapasztalataim szerint a Budai Várral kapcsolatban a téma iránt látványosan érdeklődők elsősorban két dolgot akarnak: a Palotát újra a Hauszmann-féle formában látni, illetve a Dísz téri Honvéd Főparancsnokságot visszaépíttetni. Én inkább a prioritásokon és a…..
Inf@ 2009.11.30 10:48:24
@Fricy:
Szerintem meg szép lenne, tekintélytparancsoló.

Amúgy a vár egy részén többemeletes épületek voltak
(Pl Kulturinnov a Szentháromság téren)
A levéltár is magas mégsem csúnya, inkább az árameloszót üvegpalotáját kéne ledózerolni a levéltár és a Kapisztrán tér között, nem tudom melyik ízlésficamos építette oda ilyen állapotban
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Naiv autóst először a saját háza előtt bírságolták meg amíg külföldön volt, és közben telepítettek egy megállni tilos táblát az utcájába, aztán amikor a szomszéd utcába parkolt, oda is került délutánra tábla és persze büntetés is: Csütörtökön Bp, Visegrádi u. -…..
Inf@ 2009.11.26 16:16:44
@Inf@: Ja és egyébként megbekaphatja az egész mocskos városvezetés, a körúton belül legyen fizetősövezet, nade a zergebaszta angyalföldi lakótelepeken mi a francnak parkolózóna? Noooormálisak ezek vagy csak a parkolási maffia érdekeit szolgálják?
Remélem megy a levesbe tavasszal a egész Demszkybrigád. (egyébként meg megérdemli a sok idióta aki ezekre szavazott.)
K. L. panasza eljutott a megfelelő helyre és a sietős sofőrt elővették a felettesei. Azt persze nem tudjuk meg, hogy miért is volt ekkora tapló a buszvezető, de abban reménykedhetünk, hogy az új járatán már rabolja el senki csomagját. Kedves Homár Blog! Kaptam egy e-mailt az Agria…..
Az Auchan már érzi, hogy idén karácsonykor nem fog akkorát szakítani, mint általában (lesz viszont az alkalmazottaknak temérdek leárazott jav a roham után), ezért a vásárlókat sem akarja nyomasztani a valóság súlyával, inkább egy fantáziavilággal kedveskedik, ahol minden sokkal…..
Unalmas is lenne a hét frekvenciabalhés poénok nélkül. Nemrégen még olyan megható volt, ahogy Bochkor betelefonálgat a sorstársakhoz, a korábbi konkurenciához, Sebestyén Balázsékhoz, és ott is zokog egy rövidet. Most viszont a danubiusos Jáksó László hirtelen hangnemet váltott.…..
Az előző új rovat után ismét újdonsággal jelentkezik a blog. Az új rovat megszületésének legfőbb apropója az volt, hogy a hazai közlekedési cégeknél egyre jobb minőségű, már a nyugati színvonallal összehasonlítható térképeket készítenek a hálózatról, a Volánbusz…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
"Lehetne ezt másképp is csinálni, jó kedvvel, normálisan, felelősséggel a munkát végezni. Úgy minden jobb lenne itthon" - mondja BS, és ebből a tapasztaltabb olvasók már ki is találták, hogy fiatalkorú levélíróról van szó. Igazán Naiv Ügyfelünk osztálytársnője…..
Rövid távon nyilván rengeteg kellemetlenséget okozna a MÁV azonnali megszüntetése, de ha hiszünk abban, hogy a dolgok előbb-utóbb kiforrják magukat, lehet, hogy az aktív euthanáziával jobban járnánk, mint a vasút jelenlegi szervezetének fenntartásával. És itt nem is az…..