Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Azirafael

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
adscasxcasc..
BIANCO Erdély - előszó 2013.09.02 17:58:39
Kedvesem szerette volna látni Erdélyt, nekem pedig rokonaim élnek ott, számos településen, így hát tavaly nekivágtunk - volna, ha nem derült volna ki, hogy arra bizony nem érvényes a schengeni egyezmény. Gyerekeknek papírja nem volt, így hát akkor másfele indultunk, de idén…..
Hajónapló day 3 - sport 2010.06.28 18:07:00
 Már vártam ennek a napnak a történetét. Röhej, de vártam. Pedig milyen szarul indult… Silba, 6:00 Hajnal, mindenki alszik. Gyakorlatilag elvesztettem a jobb lábam, lemondok róla. A szemerkélő eső és a hajnali 10°C ellenére flipflop mellett döntök, az nem izgatja…..
Hajónapló day 2 - a tanulás 2010.05.19 15:42:00
Nem húzom tovább, pedig elégedetlen vagyok a tartalommal. Ennyi történt, nem tudom érdekesebbé tenni ezt a napot. Ha ott vagy benne az eseményben, másképp éled meg, hidd el!Stílusváltás koránkeléssel. Elfutottam a strandig és vissza. Zuhany, jó nap indul!Visszatérek a Lindához.…..
Hajónapló day 1 - zelső 2010.05.13 16:59:00
 Korán. Hajnalban. Mindenki alszik, sötét van, recseg a galéria lépcső, kurvanyád - gondolom. A normális élettérben nem érzékelt nappali zajok ilyenkor robbanásként hatnak, pedig nem szeretnék senkit sem felébreszteni. Elég, ha csak én nyomorgok. Összekapok mindent,…..
Azirafael 2010.05.17 18:00:20
@Este: Javítottam, köszi
Hajónapló preambulum - day 0 2010.05.10 17:14:00
Úgy gondolom, hülyeség előszót írni egy internetes naplóhoz, de mivel nem vagyok blogger, nincs tapasztalatom az internetes önkifejezésben, ezért mégis eleresztem ezeket a gondolatokat. Másrészt ez a kurvajó ebben, hogy totálisan öncélú lehetek, így le is szarhatom a…..
A tegnap esti Széfes malőr után az RTL Klub jelezte, hogy ők utánanéztek a dolgoknak, és az internetes források jelentős része az ő verziójukat igazolja, azaz van olyan honlap a neten, ahol azt írják, hogy a Római Birodalomban Nagy Konstantin császár tette államvallássá a…..
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Robert Sean Leonard, azaz doktor Wilson a House befejezése után - mert tessék elhinni, hogy nem fog húsz évadot megélni, mint a Law&Order - a büdös életbe' nem akar többé tévésorozatban játszani.  Los Angeles egy lélektelen gödör. Sokkal jobban szeretek színpadon…..
Rekordmennyiségű olvasó küldte be, mindenkinek óriási köszönet, az Auchan marketingeseinek pedig egy átgondolandó kérdés, hogy nem érdemes-e ezentúl mindig a nyomda ördögéval játszani, ha a dolog ennyire népszerű. ..