Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stiko

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Great design for everyone".  - találjuk a MOO weboldalán. A többek között mini névjegykártyákat, képeslapokat készítő cég január 5-én indította el szolgáltatását, amellyel Facebook Timeline-unkból egyedi névjegykártyát készíthetünk.A MOO szerint a design a…..
    Mai alapvetésünk tárgya annyira bagatell, hogy a legtöbb gitáros lazán legyint egyet, és azonnal  továbbkattint, mondván, hogy ezeréves históriákról, lerágott csontokról nem érdemes beszélgetni. Azt kívánom ugyanis boncolgatni, hogy miért dugjuk az elektromos gitárunkat gitárerősítőbe? Hiszen…..
stiko 2011.08.31 08:50:03
@MidiTom:
Köszönöm a választ! Ellenőriztem, és a "kékbe" dugtam, a LineIn-be. Játszottam közben a beállításokkal, illetve a hangkártya beállításokkal, és most sikerült elérnem, hogy nagyon halkra állítva (10-15% a potin, egyes torzítással talán 20% is) nem torzít. Közben a LineIn felvételi hangereje szintén max. 15-20% lehet. Ennél nagyobb értékeken már torzít. Felvevő progiban figyeltem a hangsáv változását, és úgy könnyebben be tudtam állítani. Ezek szerint akkor ez normális, csak nagyon oda kell figyelni a hangerőnél? Nem fog a hangkártya a cikkben is írt módon "ráterhelni" az erősítőre?
stiko 2011.08.31 10:05:49
@stiko: úgy értem: ellenőriztem: jó helyre volt dugva, a LineIn-be. :)
A Momiga alkotója érdekes kihívást állított maga elé: mit lehet kihozni egyetlen pixelből, egyetlen hangeffektből és egyetlen billentyűből (vagy egérgombból)? A válasz az, hogy meglepően sokat, de azért nem érdemes ilyen korlátokhoz igazodni. Az überminimalista játékban egy…..
Nagy-nagy elnézést mindenkitől, kicsit leült a blog az utóbbi időben. Nyáron nem igazán volt időm foglalkozni vele, ősszel meg pláne (felgyűltek nyáron a tennivalók). De lesz még KMK, lesz még lágy kenyér, nagy revivalt tervezek itt. Kezdjük annak a fejlécpályázatnak a…..
stiko 2010.11.18 11:00:25
@Yarner: Á, tudom, és én is ezt tenném, (egyszer akartam is japánul tanulni... de a kitartás és a szorgalom... nem erényem sajna :J) Tényleg: ha tudsz helyes megfejtést a problémára, vagy hasonló kifejezést ami lefedi a dolgot, elküldhetnéd én meg belegrafikázom a headerbe. Mindegy hogy az enyém lesz-e a befutó, vagy nem, javítanám a helyesírási dolgot. Elvégre nem tagadhatom Otaku múltamat :D
A Kotaku spanyolviaszügyi szakújságírója nagy igazságokra hívta fel a figyelmet a Microsoft kontroller nélküli játékrendszere, a Project Natal kapcsán:Az emberek nem néznek ki jól, amikor hadonásznak. Ezért az emberek nem néznek ki jól, amikor a Project Natallal játszanak. Te sem…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..