Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hihhetetlen

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hát ezek meg mit szívtak-díj mai győztese Vince Gilligan és az AMC, a válasz meg kék meth-et, ugye, de ezt csak az érti, aki nézte a Breaking Bad című sorozatot. A Collider hozta le az infót, amit azóta átvett mindenki, így mi is megkockáztatjuk, bár fenntartásokkal. Mert oké, hogy van ilyen,…..
Hihhetetlen 2018.11.07 11:47:37
@CM2131: Az első széria első epizódjában derül ki hogy rákos. Nem mondom, hogy rákban hal meg (azt sem, hogy nem), de azért önmagában az, hogy meghal ugye nem lehet olyan nagyon-nagy spoiler.
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
Hihhetetlen 2018.10.10 13:27:45
@Kábel Barát: +1, pontosan így. A 7. évad évadzáró (össze-vissza lövöldözés) volt az a pont, amikor tudtam: szép volt, jó volt, de köztünk mindennek vége. Néha még úgy éreztem jó lenne vissza-visszamenni egy-egy kósza epizódra, de végül könnyen meg tudtam állni.
A pilotszezon új szakaszába lépett, ugyanis mostanában válogatják a színészeket az új sorozatokhoz. Ha minden igaz, ez a The Walking Dead rajongóit is érzékenyen fogja érinteni, már ha egy színésznő távozása miatt képesek kiborulni. Nagyon úgy tűnik, hogy Maggie tényleg nem…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
Hihhetetlen 2017.07.28 16:12:56
@GNDL: Nem értek egyet. Épp ezaz, hogy ez a f*sz ellopta a show-t a baromságaival. Nem ok nélkül, csontig akart nyalni a baromságaival. Most a vívókat szólaltatnád meg, hogy vagy hazudjanak vagy mondják azt igazat hogy a főni münchausen szindrómás és sose legyenek többé válogatottak? Alja egy világban élünk, Tibor, ezt ne felejtsd el.
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Hihhetetlen 2017.04.05 18:58:42
@pokesz70:
Én pont a karaktefejlődés miatt szerettem eddig a sorozatot. Az első három évad egyszerűen ász volt, ahogy a fő karakterek az "azelőtti" gyakran teljesen eltérő életükből átformálódtak valami teljesen más "azutáni" személyiséggé. Számomra eddig ez volt a sorozat lényege.
Na ebből szvsz Rick-en kívül semmit nem kaptunk ebben az évadban. Carol vonala érthetetlen; Morgan szélső pontok között pattog irracionálisan, mint egy flippergolyó; Rositáról eddig szinte semmit nem tudtunk, most kiderült, hogy Lori szinten 1 dimenziós hülye pcsa; Rick és Michonne között akkora a kémia, hogy ember legyen a talpán, aki elhiszi, hogy bármit, akármit is éreznek egymás iránt. És Sasha - komoly fantázia kell ahhoz, hogy megtippelje valaki mit miért csinált az egész évadban, de mondjuk pont ő az utolsó részben nekem OK volt.
Hihhetetlen 2017.04.05 19:01:22
@molnibalage:
"De ennyi erővel a zombikont is fennakadhatnál, mert zombik nem léteznek."
Fenn is akadok! :)
Másrészt azért nem lehet mindent ezzel elintézni, hogy jó, hát zombik sincsenek, szóval minden irracionalitás belefér. Képregényt nem olvasok, ha esetleg az is gáz az nekem nem gyógyír.
Hihhetetlen 2017.04.06 01:14:36
@Biriksz_Krokiksz!: Ott a pont, nézem is, sőt jobban is várom a ftwd 3. szériát, mint a twd 8-dikat. A twd-nek is az eleje volt igazán jó, az ftwd is azt a hangulatot idézi.
Van egy kisebb botrány éppen, amiben érintett a köztévé, egy vetélkedő és egy jobbikos politikus. Varga Dániel jelentkezett a Maradj Talpon! nevű vetélkedőbe, behívták castingra, ahol nagyon kedvesek voltak vele, majd kapott egy emailt, hogy minden frankó, lehet menni játszani. A levélben, írta az…..
Hihhetetlen 2017.01.12 14:30:32
@Pan Modry: ne csináld már, nem mondtam, hogy ne menjen; azt mondtam, hogy hülye, hogyha menni akar. Persze, joga van hülyének lenni, nem vitás.
Hihhetetlen 2017.01.12 14:31:25
@dr. mesterséges színezék: egész csomó dolog működik máshogy "normális" országokban, sajnos.
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Hihhetetlen 2016.09.07 14:30:42
@Dogla: Nem véletlenül nem hagyják őket valódi párttá alakulni.
Saját hazugságainak mocsarába fulladhat bele az Orbán-rendszer. Tarthatatlannak tűnik ugyanis az a stratégia, hogy látszólag betartják a törvényeket, ám bírósági eljárásokat megkerülve, törvényi kötelezettségeket kijátszva a feje tetejére állítják a jogállamot. Értsük ezt úgy, hogy lassan nehezebb…..
Éppen Rena Soferre vártam (az a nagyon hideg kék szemű nő a Hősökből, Nathan Petrelli felesége), a Monte Carlo-i tévéfesztiválnak idén 56. alkalommal otthont adó Grimaldi Forum nevű konferenciaközpontban és félhangosan telefonáltam. Jó, mivel magyarul úgysem ért senki errefelé, lehet szobahangon.…..
Ma írtuk meg az Indexen, hogy az MTVA úgy alkudozik az idei Európa-bajnokság közvetítései jogairól a rendezvényszervezőkkel, mintha csak a piacon lenne. Például az UEFA által előírt 500 eurós díj helyett egy magyar fesztiváltól alapból 3 millió forintot kért az EB-meccsek kivetítős közvetítéséért,…..
Hihhetetlen 2016.06.07 22:46:58
@L.A.M.:
Akkor lenne teljesen igazad, ha magáncégről lenne szó (ha már 26 évvel a kommunizmus után :) ). Így, hogy az MTVA évi 80 Mrd-ból fenntartott KÖZ tv, legalábbis nem elegáns részben a költségvetése, részben az un. "közszolgálati" szerepe miatt. Avagy jó lenne eldöünteni, hogy a stratégia a közszolgálat (ha-ha) vagy a profittermelés (muhaha) vagy akkor mi?
Persze igazad van, attól még, hogy valami állami működhetne hatékonyan, sőt!, csak itt olyan durva az ellentét az elégetünk 80 Mrd-ot / megspórolunk 300 ezret között, hogy az már röhej.
De nem is ez a baj, hanem hogy ahol az állam "a piac természetére" utalva alkuszik, ott valaki előbb-utóbb gusztustalanul jól jár vagy ellenkezőleg, lófejet talál az ágyában. Hogy melyiket az meg nyilván attól függ, hogy valaki-e a valaki vagy senki.
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Hihhetetlen 2016.05.26 12:30:52
@heimdall: Az attól függ a saját pénzed fekteted-e be. (nem)
Az a nagy büdös igazság, hogy onnantól, hogy kiderült, a képregény Negan nevű, egyébként zseniálisan megírt karaktere megjelenik a sorozatban is, van egy olyan érzésem, mintha az írók is úgy lennének vele, hogy mindegy mi lesz addig, míg eljő Negan, majd csak kibekkelik valahogy,…..
Hihhetetlen 2016.04.02 01:29:03
Daryl ügyben szerintem nincs igaza a posztnak. Igen, nagyon szereti a csapatot, teljesen le van véve a lábáról, hogy míg azelőtt csak kallódott erre-arra; itt be van fogadva, el van ismerve, fontos, tisztelik. De a bőréből nem tudott kibújni, azért mégsem tud teljesen kötődni, nemhiába volt mindig ő a vadász, a gyűjtögető, toborzó - mindig kint kóborolt, amíg a többiek bent építkeztek (már amikor volt bent). A második évad felében egyre értelmetlenebül, egyre veszélyesebben, egyre megszállottabban kereste Carol lányát, amikor már mindenki tudta, hogy nyilván felesleges, ő sose akarta elfogadni. Talán így akart törleszteni, talán nem tudta mi mást tehetne.
Carol (vissza) változása sokkal érthetetlenebb, de sok jóindulattal ezt is meg lehet érteni. Carol elnyomott, bántalmazott háziasszony volt, amíg volt családja puha volt és sebezhető. A veszteségek alatt össze is omolhatott volna, de ő épp felszabadult a felelősségek, aggodalom alól és egy vesztenivaló nélküli pszicho lett - és ebből merített erőt és talált új életcélt a csapat védelmében. Most amikor (látszólag) jól mentek a dolgok, kezdett megnyugodni, kötődni és ettől megint felpuhulni. A halált jelentő felpuhulás elől akart elmenekülni, szerintem. Szeretném remélni, hogy ez a sztori jobban fel volt építve és csak mondjuk a rossz vágásokkal tették követhetetlenné a motivációkat.
Viszont az, hogy két súlyos csata után visszamennek az erődbe és nem csinálnak semmit csak kóborolgatnak... Nincs terv, nincs felderítés, nincs kapcsolattartás a Hilltoppal... Na ez, baromság. OK, hogy Rick a mézesheteit éli, de neki azért általában járni szokott az agya azon, hogy mi legyen a következő lépés és nem dől hátra, hogy mindent legyőztünk, kész.
Néhány rész óta iszonyatosan zavar, hogy a kőkemény veterán túlélők bármikor leállnak morális kérdéseken vitázni egy vasúti töltés tetején, egy felderítetlen erdő közepén, stb. Ahelyett, hogy pucolnának biztonságba és ott rendeznék le a filozófiai kérdéseket. Hogy a túróba maradtak eddig életben ilyen hozzáállással?
Iszonyatosan zavar, hogy az ádáz ellen mindig olyan hülye, hogy a '80-as években is kínos gonosz speech-eket tart, hogy közben az út közepén egyetlen sorozattal, RPG-vel el lehessen őket intézni. Hőseinket sosem ölik meg, mikor tehetnék, hanem foglyul ejtik és várják az alkalmat, hogy mikor szöknek már meg.
Iszonyatosan zavar, hogy ha a sztori úgy kívánja Maggie és Carol annyira badass, hogy még bőven megkötözve, őrizve egy pillanatra sem szarnak be, hanem már azon keseregnek, hogy milyen szar lesz, hogy majd ölniük kell. És lőn!
Ha meg úgy kívánja a sztori, akkor az egyébként nem kevésbé badass Michonne és Glenn simán hagyja magát elkapni, full tehetelen és a még badassebb Darylt simán lépre csalják velük olyan helyzetben, ahol valójában még Eugene is gyanakodna.
Azurák Csaba tavaly márciusban, a jelenlegi Origo-főszerkesztő-helyettes Gábor László távozása után vette át a TV2 aktuális műsorainak főszerkesztői posztját, amivel tulajdonképpen megszűnt a Tények főszerkesztői pozíciója is. Ezt nyögi most is a TV2, hiszen Kökény-Szalai Vivien a hírműsorokért…..
Hihhetetlen 2016.03.30 13:34:44
@karandash:
Teljesen egyetértek veled, csakhogy pl. a pályázatírás, mint kifizetőhely az átlag magyar újságot nem olvasót egyáltalán nem zavarja, a TV2 viszont keményen bele van tolva mindenkinek az arcába.
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Hihhetetlen 2016.03.19 00:35:20
@tiboru:
Filozófiai (sajnos cseppet sem gyakorlati) kérdés, hogy mi értelme lenne ezt a bandát egy olyanra lecserélni, aki ugyanezekkel az eszközökkel, csak épp a mostaniak ellen dolgozik. Meddig tartana, amíg az alkotmányellenes eszközöket nem fordítaná (ismét) a saját hasznára és/vagy mikortól mondana le ezekről?
Ne legyen olyan illúziónk, hogy jogállami eszközökkel a most ellopott ezermilliárdok több mint 1%-át valaha vissza lehet venni családtagoktól, haveroktól, strómanoktól, külföldi bankszámlákról.
Más szempontból a visszatérés pl. egy 2002 körüli szintű közélethez azért is lehetetlen, mert a zemberek hozzáállása változott meg: amíg anno a szélsőségesek be sem jutottak a parlamentbe, addig ma már szerintem 10 emberből 4-5 gondolja úgy, hogy a politikának taxisbölcsességek szintjén kell működnie és annál jobb egy megoldás, minél radikálisabb.
Újra ITT A STAR WARS láz! Még egy hónap az új részig, de már most elfogytak elővételben a világon az első hétre a jegyek! Ez bizony óriási kasszasikert igér 2015-re, és úgy néz ki a Disney bátor húzása, hogy felélessze a sorozatot sikerülni fog. Gyakorlatilag pont ma szinte…..
Hírességek, amikor még senki nem (vagy csak nagyon kevesen) ismerték őket: ritkán látott fotók korunk ikonjairól. 1. Barack Obama a főiskolai kosárlabdacsapatban. 2. Arnold Schwarzenegger első látogatása New Yorkban, 1968 3. Bill Gates rendőrségi fotója 1977-ben, miután…..
Két hónap kőkemény melóval csábította vissza Hajdú Péter Friderikusz Sándort a TV2-höz, ahonnan tavaly, Az ének iskolája második évadát követően távozott, mert állítólag zavarta pár dolog a kisgyerekes tehetségkutatóval kapcsolatban. Friderikusz már évtizedek óta…..
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
Hihhetetlen 2015.03.31 20:02:33
Bevallottan elvakult fan-ként nekem kifejezetten tetszett. Szerintem pont az az olcsó drámaiság, ha a sokkot azzal érik el, hogy tutti ami fix lemészárolnak egy-egy fő karaktert. A képregényt nem ismerem, úgyhogy sejtelmem sincs mi minden jöhet még, de ha nem száll el a sztori akkor pont arra számítanék, hogy ezek a sokat látott arcok már nem kellene, hogy néhány zombitól vagy rablótól hulljanak, mint a legyek, hacsak nem jön vmi újabb súlyos fuckup. Ebben az évadban pont azok hullottak el, akik vagy fejben nem voltak egyben (Ty, Beth), vagy eleve túl gyengék voltak bármihez és ez így is jó a sztori szempontjából.
Nekem pont az tetszett az egész évadban (az egész sorozatban), hogy ezek a karakterek honnan jöttek, mivé lettek. Ebből a szempontból Rick, Carol, Michonne, Carl szálai kifejezetten jók voltak, nekem ez önmagában drámai.
Jah és hogy logikátlanságok: a sorozat lényege, hogy olyan reanimált élőhalottakkal harcolnak, akiknek az agya OK, hogy újraindult, de alapvető szerveik nincsenek rendben (esetleg hiányoznak derékból, nyakból lefelé stb.), szóval mégis mitől tudnak mozogni, mitől tud harapni egy levágott fej? Ezekből a zombikból minden részben leölnek 25-100 darabot (és hát utánpótlás ugye minimális) mégis egyre többen lesznek. Egyébként meg OK, hogy az agyuknak kb. csak a minimuma működik, de egy dörzsöltebb balatoni szúnyog köröket ver rájuk IQ teszten amikor pl. az emberre menjek vagy a fény/zaj felé? típusú dilemmákat kell megoldani.
Szóval jah, hát zombikról szól, lesznek benne logikai bukfencek, deal with it, ha egyébként a többi része tetszik.
Az alábbi kis összeállításból kiderül, hogy a harckocsi tervezők végtelen fantáziával és kreativitással rendelkeztek, de törekvéseiket nem mindig koronázta siker. A tapasztalatok begyűjtéséhez viszont szükség van prototípusokra és kísérleti példányokra. 1. Fegyveres…..
Hihhetetlen 2015.03.06 00:30:28
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: De igen, csak ez nem egy elvetélt ötlet, hanem egy létező haderőnem: en.wikipedia.org/wiki/Bicycle_infantry
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..