Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niki- picurAnyu

0 bejegyzést írt és 671 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dräga Csibe!Ez a tiéd! Sajna csak szäjber vilägban tudom küldeni, de igerem, hogy holnap delutän mikor märtogatom bele a teli gyümiket, egy percre gondolok räd ;o)!..
Niki- picurAnyu 2010.02.01 09:26:55
Huh! Vannak hozzä jätekszabälyok is, lässuk:1. Meg kell köszönnöm a díjat annak, aki gondolt rám és küldte.2. A logót ki kell tennem a blogomba.3. Be kell linkelnem azt, akitől kaptam.4. Írni kell magamról 7 dolgot.5. Tovább kell adnom a kitüntetést másik 7 blog társamnak.6.…..
Niki- picurAnyu 2010.01.28 19:38:19
Mert en tenyleg annyira figyeltem, hogy ne kapjunk el semmit, hogy vasärnap reggelre beläzasodtam. Egesz nap paracetamolon eltem, Bendus meg täpszeren. Az utso tabit ejjel fel 1kor vettem ba, azota nem vagyok läzas, de meg a hajam is fäj :o(Orvos szigoru fekvest irt elö. Anya a hetvegen elment…..
Ezert aztän nehezen tudok a häztartässal dülöre jutni...Nem szeretem ha ordit, igy kb ugy nez ki, hagyom 10 percet orditani (nem az a magätol megnyugodos fajta) felkapom megyek vele 2 kört. Bekapcsolom Pom-Pom meseit, azt nezi 10 percig, megunja, ordit. Felkapom megyek vele 2 kört,…..
Minden kezdet nehéz... BUÉK 2009.12.31 22:54:00
Mindenkinek Békés, Boldog Új Évet kívánunk! Lusthie és Benedek..
Es akkor meg egy link is: http://www.wirgegenviren.de/content/index/5?submenue_id=51..
Niki- picurAnyu 2010.01.05 20:26:35
Minden kezdet nehéz... Karácsony 2009.12.24 18:00:00
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk!Benedek és Lusthie ..
Alapvetően jól telt a karácsonyunk. Egyébként meg sok veszekedeéssel...Mert megint elvárták volna, hogy a 2 hónapos gyerek alkalmazkodjon, sőt nem volna, hanem kellett is. Lévén egeész jól nevelt vagyok nem sértettem meg senkit. Cserébe felrúgtam Bende már egész jól kialakult…..
Niki- picurAnyu 2009.12.29 08:59:34
... hogy peteérek... Ugyan egy héttel későbbre vártam, de már 3 napja boldogít Lajos... Kuba életbe, ez nem ér!!! Disznóság! (Bár inkább ez, mint influenza...)..
Niki- picurAnyu 2009.12.21 19:34:41
Hogy honnan veszem?Ismerem magam... ennyi....Na éjáó... ami azt jelenti kereken 14 nap mulva kopogtat a Lajos...El lettem volna meg nelküle egy darabig.....
-t, tudnek irni. Meglätjuk mennyi lesz belöle...Magam utän szabadon: "Ahol a kutya az Isten, ottan apelláta nincsen..."Szoval...Bende es az anyatapogato receptorok6 hetes kontroll nekemköszönömös posztot is akarok irnibe kene fejezni a korhäzi napokat + amik kimaradtak…..
Asszem némi zsebzsozsót kéne tőlük kérnem.....
Niki- picurAnyu 2009.12.07 19:20:07
Mert úgy örülök, hogy van Ő nekem, mert úgy örülök, hogy vannak ŐK nekem.Emlékszem, mikor 5. hetes terhes voltam. Ott feküdtem a kozmetikus asztalon, teljes fazon gyantán. Anyukám is ott volt velem. Mondtam a kozmetikusnak, hogy jajj valami folyki belőlem. Nem szólt semmit. Anyukám…..
Niki- picurAnyu 2009.12.07 18:00:53
Nem alszikm, hät nem alszik!!!!! Most vegre megint, ugyhogy nagyon gyorsan irok csak es rövidet.Olyan vagyok, mint egy mosott sz@r - bär fogalmam sincs milyen az. Mint egy robot csinälom csak a kis dolgaimat. A gyerek üvölt es üvölt. Nagyon hasfäjos lett, hiäba espumisan, infacol, nem…..
Hjajj...Az van, hogy nem tudom, hogy mikor es mikor cselekszem jot. Mert eddig vilägos volt, hogy ha beväsärolni megyek, akkor leadom a nagyszülöknel Bendet, mert meg kicsi. Na de most jutottam el arra a pontra, hogy meddig nem viszem be emberek köze? Vilägos, hogy kicsi meg minden, de…..
Nyügölödös napunk van.Egesz nap nem alszik Bende, vagy ha alszik akkoris kviccsog közben, levegö utän kapkod, keservesen felsir pär pillanatra, nyom...szoval nem jo sehogy. Nemis aludt talän egesz nap 2x1 orät reggel 9 ota. Mostmeg mär sztem annyira älmos meg färadt, hogy ezert nem…..
Megszületett dräga barätnöm, dräga "pici" länya! Gratulälok nekik :o)))))3975 gramm, nem tudom milyen hosszu es neve meg nincs... :o))) Megcsak 3 napos :o)))Szeretem a nem normälis embereket :o)..
Niki- picurAnyu 2009.11.27 20:09:47
...szoval... igyekszem nettositani a törtenteket, mert sok(k)...Ott kezdödött, hogy anyukäm elment. Aztän magunkra maradtunk Bendevel. Amivel nem is lett volna gond. En gyorsan kicsit kitakaritottam, mostam. Anya megfözött elöre vasärnapig (akkor jött vissza - kedden ment) :o) Aztän akkor…..
Minden kezdet nehéz... Haverok 2009.11.10 16:40:00
Viszonylag hosszú idő után, ma végre sikerült összetrombitálnom a Bandát. Nem lakunk messze egymástól, mégis mindig valami összejött, így már nyár óta nem taliztunk. Mindhárom gyerkőc egyidős, azaz Benedek a rangidős az októberi születésével. A másik két KisPasi már…..
- Hogy van az, hogy en meg igaz ki sem nyitottam a szememet, de mär nyilvän mäskepp veszem a levegöt, legaläbbis annyira mäskepp, hogy anyänak mär reg kapcsolnia kellett volna, hogy en mindjärt ebren leszek, s ennek ellenere kinyitom a szememet es mieg mindig nincs cici a szämban...…..
Üldögelek szep okosan a gep elött, mokulälok erre-arra, szep csendesen fingadozom...Legnagyobb meglepetesemre pär perc mulva a következö mondat hagyja el a szämat: " Anya! Azt hiszem beszartam..." - es tenyleg... s mivel ugyi meg betetet hordok, ezert ha nem is hätközepig, de a…..
Végre itt vagyok. Sokat most sem fogok irni, mert megkezdödött a vendegjäräs, kicsi pocakfäjäs is van mär, papa-macival meg jo sokat veszekszünk.Mit is tud az en 12 napos földi csodäm?- szopizni (nagyon ügyesen)- kakilni ( napi 3szor fültövig)- pisilni ( a häta mögött levö falig,…..
Minden rendben velünk :o) Ha Bende alszik éjjel , holnap jövök és jelentkezek!..