Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lehoz_Tamás

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
László csak a lényeget felejtette el megírni, hogy melyik jófajta kuponos szálloda jelentett csődöt épp, ami miatt bebukta a befizetett összeget. Merthogy a Napitipp Kft. szerint az összeget már átutalták, és reklamáljon a külföldi már nemlétező szállodánál: A Napitipp Kft…..
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
Az új budapesti buszüzemeltetési modell első szakaszát valószínűleg a VT-Transman fogja megnyerni. Az új éra elsőként kiszervezett vonalain 150 Mercedes Citaro típusú buszokkal szolgáltatna a fővárosi referenciával már rendelkező cég.   Az index híréből kiderül, miért…..
Gondolom milliók anyáznak, hogy nem tudják iPhone-ról vezérelni az IPTV-jüket, de minthogy ez a prémium szolgáltatás része a T-Home-nál, ami 2 hónapja nem működik, itt a helye: Egy közel két hónapja nem működő szolgáltatással kapcsolatban írok Önöknek, kérem jelentessék…..
Egy igazi értéknövelt szolgáltatást fedezett fel M. Ő ugyan kihagyta ezt a lehetőséget, de még így is ugyanúgy véletlenszerűen szálhatott fel a Wizz Air gépére, mint az elsőbbségi beszállást megvásárló utasok: Múlt héten utaztam haza Varsóból a Wizz Air járatával.…..
Magyaridióta Mindössze 2012.05.10 15:47:56
Balsai alkotmánybíró azt mondta: azért indult el a forgalommal szemben, mert autója eleve abba az irányba állt. Hozzátette: az Alkotmánybíróság főbejáratától mindössze harminc méterre van az a mellékutca, ameddig szembe ment a forgalommal – vagyis, a mellékutcába fordulva…..
Ez Zoli kérdése, mivel nem érti, hogy ténylegesen mi alapján büntették meg, hiszen a közterületesek kétféle indokot is felhoztak külön-külön. Szerintem az oldalirányban elfordított tábla alapján már tilos várakozni, csak az a nem derül itt ki, hogy a kereszteződés előtti…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
Ja hogy te esetleg nem akartad publikusan viszontlátni magad vagy a családod a Facebookon fotón, esetleg videón? Hát így jártál. Posztunkban arról lesz szó, hiába vagyunk mi magunk a saját feltöltéseinkkel óvatosak, biztonságtudatosak, ha ismerőseink jóval lazábban kezelik a…..
Lehoz_Tamás 2012.02.17 16:27:57
@coeurace: Nos, az uzenofalra irogatast le lehet tiltani. En sem engedem, hogy barki mas irjon ra, irok en eleget :)
A kepeket amin bejelolnek meg szinten olyanra allitottam, hogy csak en lassam oket. Ha tetszik majd megosztom en.
Szegény Malév-utasoknak nem lesz könnyű visszaszerezni a pénzüket, hacsak nem hitelkártyával fizettek a cégnek közvetlenül. Csoda, ha az utazási irodák sem szeretnének részt vállalni a veszteségből? Abrakadabra szerint erről valami állasfoglalás is született:Nyaralásomat…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
Néniket a bácsiknak! címmel nemrég jelent meg a Kiscsillag zenekar harmadik nagylemeze. Erről, a Kispál és a Borz nélküli életről, a letöltésekről, a kommentelőkről, a pálinkáról és a Kossuth-díjról beszélgettünk Lovasi András énekes-gitárossal.Milyen a Kispál és a Borz…..
Lehoz_Tamás 2011.12.29 17:52:01
Zsófitól már a második tömbjegyét tulajdonította el egy ellenőr arra hivatkozva, hogy nem lyukasztott. A Homárnak csak ködös emlékei vannak, de mintha dátumot is nyomtatna a gép a jegyre, vagy azt csak a metróban? Így azért elég egyszerű lenne ellenőrizni, vagy túl egyszerű…..
Kutatonak annyira mégsem kellett az új Nikonja, ha nem bírt negyedórát kivárni, amíg a webshopos kolléga megebédelt. Határozott fellépés, fél siker:Az interneten kinéztem egy Nikon fényképezőgépet. A megfelelő árszintet elérő AVPlanet áruházat választottam, ahol 3 nap után…..
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Lehoz_Tamás 2011.05.23 15:25:05
Halkan jegyezném meg, hogy a panaszra a válaszadási határidő 15 nap, nem 30!

www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700155.TV

"az ügyfélszolgálat minden esetben köteles a vállalkozás panasszal kapcsolatos álláspontját és intézkedéseit indokolással ellátva írásba foglalni, és a fogyasztónak a panasz beérkezését követő tizenöt napon belül megküldeni,"
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..