Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motorik erik

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három évvel legutóbbi albuma, a Velocifero után, idén szeptemberben Gravity the Seducer címmel jelenik meg a Ladytron új lemeze. Daniel Hunt zenekarvezető szerint eléggé el fog térni az eddigi munkáik hangzásától, jóval éteribb és dallamosabb lesz, elég sok absztrakt megoldással,…..
Mirror, Mirror címmel júniusban új albuma jelenik meg a skót négyesnek, akik utoljára három éve jelentkeztek új anyaggal. A skót folkot, Johnny Casht, rockot és new wave zenét vegyítő, két lányból és két fiúból álló banda 2006-ban a Sziget fesztiválon is fellépett, és a…..
Az angol zenekar jelenleg új lemezét készíti James Ford producerrel, ezért is meglepő némileg, hogy derült égből villámcsapásként megjelent egy új dal a csapat hivatalos oldalán, amelyet alább meg is lehet hallgatni illetve nézni, ugyanis videó is van hozzá. Elöljáróban annyit,…..
Az elszállós amerikai zajrock duó új lemeze szeptember 28-án jelenik meg Everything in Between címmel, de itt már meghallgatható róla a Glitter című dal, ami az albumot beharangozó kislemezdal lesz, a megjelenésének dátuma: augusztus 24...
Akik azon siránkoztak, hogy a U2 idén kénytelen volt lemondani a Glastonbury fesztiválos fellépését Bono hátsérülése miatt, valamelyest kárpótolva érezhették magukat szombat este amikor Matt Bellamy a Muse koncert vége felé egy meglepetés vendéget jelentett be. "Ő The Edge,…..
A hiperaktív, idén 53 éves Nick Cave Grinderman nevű projektje a 2007-es debütáló lemez után (amely alaposan seggberúgta a Nick zongorás balladáihoz szokott hallgatóságot) idén második albumával jelentkezik, amelynek nemes egyszerűséggel a Grinderman 2 címet…..
Eddie Vedder (Pearl Jam) és Tom Meighan (Kasabian) voltak a veterán rockerek vendégei a Royal Albert Hallban adott koncerten, ahol a Who az 1973-as, legendás Quadrophenia című rockoperáját adta elő teljes egészében a rákos gyermekek megsegítésére létrehozott jótékonysági…..
Az egykor szépreményű brit poszt-punk, elektro-pop zenekar ma délelőtt közleményt adott ki, amelyben bejelentették feloszlásukat. A 2006-ban egy izgalmas albummal (Kick) debütáló zenekar előtt fényes jövő állt; még abban az évben több nagy fesztiválon is megfordultak (Coachella,…..
Elég érdekes hírt osztott meg tegnap a nagyvilággal a hiperaktív volt Beatle, nevezetesen azt, hogy a Them Crooked Vultures megalakulásakor majdnem ő lett a banda basszusgitárosa. Az idén 68 éves zenész a tavalyi Grammy díjátadó után együtt vacsorázott Dave Grohllal, és…..
2009-ben szinte a semmiből feltűnt Memory Tapes, Weird Tapes, és a Memory Cassettes elnevezésű lo-fi, barkács-szintipop projektek mögött egy ember áll: Dayve Hawk. A 28 éves jersey-i srác, aki idén a Memory Tapes Seek Magic című remek albumával hívta fel magára a figyelmet,…..