Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Garrison

0 bejegyzést írt és 169 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
Íme egy videó, amiben két percben mutatja be a Vulture azt, amihez a The Walking Dead készítőinek egy fél évad kellett. Jó, sarkítunk, direkt. Nekünk bejött az évad eddig, a videó meg spoileres, ha valaki nem látta volna még a második évad első felét. ..
Vastagbőr Felvilágosít a PSZÁF 2011.10.19 09:31:00
Ismét közszolgálati szerepet látunk el, mert az államadósság, a devizahitelek, az IMF, Brüsszel, a kommunisták, stb. elleni harcban minden töltény számít. Tehát (kiemelések tőlem): "A lakosság pénzügyi kultúrájának és tájékozottságának fejlesztése céljából a…..
Mr Garrison 2011.10.19 14:33:00
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
A matematika sosem tartozott az erősségeim közé, de ha jól számolom, akkor e szavakkal fél tizenegy után négy perccel lehetne pontos időjelzést adni. Egyszerűbb lenne úgy, hogy huszonkét óta harmincnégy perc, még egyszerűbb, hogy fél tizenegy múlt négy perccel. Csakhogy. Mindez…..
A műsor történetében immár ötödszörre tér vissza az RTL Klub képernyőre Havas Henrik - tudta meg a Vasárnapi Blikk. A nagyképű, öntelt, flegma arcot szerepként viselő fickó - és ezt nem én mondom róla, hanem Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője - jövő héttől…..
Freud vinnyogva röhögne a kanapé oldalát rugdosva kínjában. Ismételjük el ötször gyorsan hogy szexbotrány, szexbotrány, szexbotrány, utána gyorsan vágjuk rá, hogy Dominque Strauss-Kahn.Ha Dominique helyett dominát mondunk, akkor pont arra gondolunk, amire György-Horváth Zsuzsa.…..
Karl Pilkington ezen a héten Indiába látogat el, ami azért lehet még viccesebb, mint előző, kínai útja, mert ha lehet, a szubkontinensen még több olyan dolog van, ami az utazást, idegen kultúrákat és szokásokat rühellő manchesteri hangmérnököt kiakaszthatja. Már az eligazítás…..
Már-már azt hinné az ember, hogy a vendégverő divat már leáldozóban van, de úgy látszik elő- előbukkan most is néhány biztonsági őrös horror történet.  A folytatás is szokásos, a rendőrség ímmel-ámmal nyomoz, nem ritkán össze is van fonódva a biztonsági céggel, a…..
Láttuk már a kínai forrásoktól kiszivárgott infók alapján hónapokkal ezelőtt készített tokokat, láttuk az Apple által kiszivárogtatott skiccet, így egyre biztosabb a dizájnváltás.Most viszont megérkeztek a legjobb összehasonlító képek a méretre vonatkozóan, amiket az olasz…..
Mr Garrison 2011.09.03 20:08:14
Börtönszleng Ki van pattintva 2011.08.31 08:41:00
Ki van pattintva: kigyúrt forma – Jössz le sétára, Hirceg? – Naná, foglalom el a toloncot, a sok csöves meg napozhat a sarokba'! – Nyomod állandóan, mi? – Ja, megyek hazafelé. Megjön az összbüntetés, azonnali vagyok. Muszáj jól kinézni, lássa a sok veréb Borsodba',…..
DalmáciaMéghozzá részegen. Damjan Tadić fotóriporter mesélte, hogy ma hajnali kettőkor szólt neki egy haverja: Harry herceg is a szigeten van! A kisherceg öt testőre és vagy tizenöt barátja társaságában bulizott. Damjan le akarta fényképezni, de a testőrök megkérték, hogy…..
Annak idején elég közelről követtük az eseményeket, mégis a belváros egyik legforgalmasabb, de teljesen ötlettelen részét újították fel úgy, hogy attól talán egész Budapest énképe megváltozott egy kicsit. A Kiskörút határozottan jobb lett, mint volt, persze kritika is akadt…..
Ronald McDonald, a MacDonald's éttermek kabalafigurája az évek során sok változáson ment keresztül, ami meglepő módon az előnyére vált. Na nem azért, mert a bohóc annyira jól nézne most ki, hanem mert az első változattal gyakorlatilag csak ijesztgetni lehetett a gyerekeket. A…..
Egy jó játékhoz nem kell egetrengető grafika, meg 150 pálya - elég csupán egy jó ötlet. A Coinbox Hero készítői is ezt az utat választották. A kezdetek kezdetén vagyunk mi, illetve egy doboz, amit megütve pénz jön ki belőle - ez a szituáció elég sok helyről ismerős lehet.…..
A minap Hiryu2,0 új feladatot kapott: ifjú kollégákat kellett istápolnia. Mégpedig anyucika kicsi pubikáit. Rögtön el is kezdte visszasírni a "régi szép idők" sorkatonai szolgálatát... de tényleg jó volt az? Ma is jó lenne...?   Ezek bizony régóta és gyakran fel-felbukkanó kérdések. De nézzük más…..
Zoltán az oldalt található gyorsbeküldőn küldte be a történetét. Mivel a gyerekei szeretnek vonatozni, így Velencére tartva nem az autó mellett döntött, hanem igénybe szerette volna venni a magyar vasút segítségét. A család ki is érkezett a Déli-pályaudvarra, ahol az indulás…..
A Norwich kapusa egy beadásnál a Chelsea csatárának fejét ütötte el a szombati bajnokin, Drogba szinte élettelenül csapódott a földbe. Csak erős idegzetűeknek! ..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Van a Sziget fesztiválnak rengeteg konkurense világszerte, méretre, árra, színvonalra óriási változatosságot mutatnak a nyári bulik, de egyvalamiben biztos, hogy egyedül áll: Michelin-csillagos backstage étterme senki másnak nincs. Megkóstoltam. Így aztán exkluzív összeállítást…..
Mr Garrison 2011.08.10 18:51:24
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..