Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MesésKrémes (törölt)

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A retro gastro blog logóját is kölcsönző boci, háttérben a havasokkal a '70-es '80-as évek nagy mítosza volt: a táblás tejcsoki egyedülálló letéteményese. Elődje 1920 körül készült el a szerencsi csokoládégyárban és a ‘Szerencsi tejcsokoládé’ nevet viselte.…..
"Barátnőm Sanyi nevű kutyája névnapjára kapta ezt a finom kolbásztortát. Remélem, mindenki kedvet kapott a hasonló kedvességek elkészítéséhez kedvence számára. A torta receptje: 3 tojásból piskóta (cukor nélkül); töltelék: kenőmájas+margarin; a díszítés:…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Tisztelt Olvasó Közönség!   Történetem…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide       Az imént a blog.hu szuperfeed dobozait…..
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Ismert változáson ment át a kéregetők pofátlansága az elmúlt 10 évben, a Fedél Nélkül igényesebb kiadást élt meg, hiszen már évek óta csak egyetlen példány van a kéregetőnél, annyira világos lett, hogy nem azért kap pénzt, mert ad valamit. Már gesztus sincs benne arra,…..
MesésKrémes (törölt) 2010.03.29 14:35:54
@Before: Valakitől hallottam,hogy az általad emlegetett zöldségek-virágok származási helye a nagybani zöldségpiac kukája.amit az ottani árusok kidobnak,mert pl romlik,vagy megnyomódott,azt ők kiguberálják,úgy forgatják,hogy szépen mutasson,aztán ha hazaviszed,meglepődsz h milyen csúnya.ilyenektől elvből nem veszek,mert a termelő megvesződött azzal h az a cucc kinőjön,ezek meg szemétként árulják nekünk.
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
És akkor a múltkori macskapofozta gyerek után tessék, itt egy kutyanyalta még kisebb. És erről mi a véleményük, cuki vagy ijesztő? Nekünk nagyon tetszett a kutya tekintete, de döntsenek Önök...
Ma a metrón egy vak hölgyet láttam, mellette feküdt a vakvezető kutyája. Egy ideig néztem, aztán elhagyva a megállót, az utastájékoztató hang bemondta, hogy a Forgách utca következik. Abban a pillanatban a kutya egy pillanat alatt felállt, a gazdája megdicsérte, majd az ajtóhoz…..
retro gastro Dianás cukorka 2010.03.10 06:37:00
„Erényi Béla gyógyszerész Diana márkanéven hozott forgalomba mentolos sósborszeszt, amit 1907-ben védjegyeztetett és "Diana sósborszesz és kozmetikai cikkek" névre hallgató üzletében árult. Erényi amerikai stílusú reklámkampányt indított a Diana…..
Bár az Urbanista legszórakoztatóbb perceit alighanem az önjelölt ingatlanügynökök bénázásai okozzák, mindig is szerettem volna, ha nem csak erről az oldalról mutatjuk be ezt a foglalkozást. Amíg voltak, lelkesen linkelgettem az ingatlanosblogokat, meg posztoltam kommenteket. Most…..
Míg a múlt héten egymásnak esett az RTL Klub és a TV2 azon, hogy ki nyerte a vasárnap estét, a Frizbi második adásáról nincs mit vitatkozni, Hajdú műsora fel sem került a 18-49 évesek TOP50-es listájára. Úgy látszik, hogy másodjára nem adtak esélyt a nézők Hajdú Péter TV2-s…..
Jó Étvágyat Húsztízben is!Nem nagyon szoktam visszaemlékezős bejegyzéseket gyártani, de ezt a posztot valahogy megígértem magamnak még az ünnepek előtt, csak úgy. Karácsony előtt még volt egy két ide-oda menős céges dolgom, aztán úgy adta ki, hogy a délidő (meg az éhség…..
Kedves Szerkesztő(k)! 18 éves diáklány vagyok, még nem végeztem a középiskolával, még nincs állásom, de folyamatos álláskeresésben vagyok, a családban pedig csak édesanyám dolgozik, így nagy szükségünk lenne a plusz keresetre. Sajnos nagyon nehéz munkát találni,…..
Volt már hasonló történetünk nemrég, bár ott a tilosban parkolás ténye is erősen vitatható volt. Lato333 felesége ugyan valóban rossz helyen hagyta az autójukat, most mégis minden eszközt bevetve küzdenek az aránytalanul nagy és valószínűleg egyben alkotmányellenes bírság…..