Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kemenysepro

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Méltatlanul keveset foglalkozunk a kéményseprőkkel, akik elképesztő tízezrekre veszik le az embert azért, hogy 2 perc alatt végigjárassák a tekintetüket egy kis aknanyíláson, amire csak kéményseprőszemmel látható vegytintával nyilván olyasmit írtak, hogy "Na, ezt a…..
kemenysepro 2009.10.25 22:48:35
@kalinka: ehhez csak annyit mondanek, h huzat nyaron is van, es ha az van, akkor az eges termek is eltavozik az egestermek elvezetodben.
kemenysepro 2009.10.25 22:53:16
@galicius: co erzekelok is trefas dolgok, mert sokszor riasztanak akkor is mikor kedvuk van, viszont nem indokolt, szal anynit er mint 1 boltra szerelt riaszto ami minden reggel riaszt, de mar senki nem figyel ra, pedig 1szer lehet eles jatek lesz.
kemenysepro 2009.10.25 23:18:47
@flexsnake: azert nem ertek veled 1et,mert mig 1 internetes cegnek van napi par bekotese, es ugye mar azt te eleve elotte megrendelted, persze , h felhiv, de ne vard mar el a kemenyseproktol akiknek kotelezoen kell menni ellenorizni a szaros kemenyeidet , h meg ne pusztulj, sazl ne vard el, h meg minden lakot kiertesit, vagy felhiv telefonon, h helo mikor johetek hozzad?
a kemenysepres ugy mukodik, h a kemenysepro ceg szol a telepulesnek(onkormanyzatnak), h mikor melyik utcakba megy, es akkor az onkormanyzat a helyi szokasoknak megfeleloen ertesiti ki a lakossagot pl: helyi tv, hirdeto tablak, stb