Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr Big fan

103 bejegyzést írt és 404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Illetve nagyon úgy néz ki, hogy én integetek Amerikának búcsút január elején. Legrosszabb évszakban költözöm haza, szürkeség, hideg, latyak, szürkeség, szürkeség... de kit érdekel mindez, amikor a barátaim mosolya fog várni. Ugye? Hát nagyon úgy néz ki, hogy most már nincs…..
Hipotézisem szerint az edzők jóképűsége (és kockás hasa) és az edzésre járó gyerekek száma között pozitiv korreláció áll fent...
Avagy a terrible two... vagy a tündéri two, vagy a fergetes two, hogy mikor melyik, azt kiszámíthatatlan és egyszerű halandók számára megfejthetetlen, a Kicsi ugyanis villámsebességgel tud hangulatot váltani, tornádóként söpör rajta végig az öröm és a düh, a mély fájdalom…..
Vagyis inkább Central Park, Central Park, ha a gyerekeket kérdezitek és Brooklyn, Brooklyn, ha meg engem. De azért összességében mégis csak New York, így együtt minden, a Staten Island ferry, a sarki kávézó (olasz kávéfőzővel, God Bless New York), a Macy’s, a BabyGap, az obszcén…..
Nem a legelőnyösebb kép Picurról, de igen kifejező: reggelente imádja Pöttömöt szórakoztatni, aki láthatóan vevő Picur humorára... egyébként tiszta idill volt a reggel, a háttérben Panka és Csiribí ment hangoskönyv formájában, a gyerekek olvastak, én meg próbáltam…..
Mr Big fan 2014.06.27 00:42:46
Az úgy volt, hogy volt nekünk egy nagyon unalmas értekezletünk, ahol elmondtak sok-sok unalmas infót, én majdnem elaludtam mert Pöttöm baba egész éjjel fogzott, természetesen a vállamon és így csak arra koncentráltam, hogy megfelelő időben bólogassak és mosolyogjak, legalább…..
Mr Big fan 2014.04.04 18:19:12
Euroatlanti kapcsolat Csak csajok 2014.01.01 13:49:43
A kimaradtak kedvéért egy kis szubjektív összefoglaló a karácsonyi gagyi partiról: TÖK JÓ VOLT!!! Jaj, Lányok, komolyan, az ünnepi időszak fénypontja volt a buli, ennyit régen röhögtem/lelkiztem/panaszkodtam :-) Azt hiszem az est középpontjában ez a poszt állt, ne olvassátok…..
Euroatlanti kapcsolat Coming out 2013.11.20 14:54:23
... ezentúl hívjatok nyugodtan feministának...  ..
Szerdán este telibe kaptam az uzsonnát és a viszonylag szerény mennyiségű vacsorát, pontosan az ölembe vissza, este 8kor a hintaszékben. Lajosom még sehol, én meg ott ültem egy bágyadt gyerekkel a kezemben, csöpögve a banános, gabonapelyhes trutyitól..... Tudom, már biztosan sokan…..
Mr Big fan 2013.11.12 23:48:55
Picur és Pöttöm blogja Rutin 2013.11.02 03:50:35
És akkor éjjel fél három - három magasságában megébred Pöttöm, akit átpelenkázok, kap lázcsillapítót és inni, majd beülök vele a fotelbe, elringatom és lerakom. Ellenőrzöm Picur ágyát, aki persze bepisilt, átöltöztetem, áthúzom az ágyát és adok neki egy kis mézes…..
Tekintettel arra, hogy a kedvesem elutazott 3 napra munkaügyben, miközben közeledik a melegfront és én itt maradtam egy félig kész tető alatt, tegnap úgy döntöttem, hogy gyorsan véglegesítem a babakelengyét. Amúgy is Manócska sokat feszeng, szűk már neki odabent, szó szerint…..
Nem tudom ki mennyire olvassa a blogot mostanában és főleg a kommenteket... Pliének könnyű, mint adminisztrátor hall-lát mindent. Nem is csoda, hogy pont ő kapta  el az egyik kommentemet egy fotósról. Aki egy barát csak, viszont gyönyörű és napokig tudnám nézni. Amellett,…..
Képzeljétek vasárnaptól két hétig én vagyok a főnök, mert mind a két vezető szabadságon lesz... Nem kis feladat lesz, teljesen be is vagyok tojva. Fél 8 és még nem látom mikor megyek haza - mi lesz itt akkor jövő héten. Kérlek szorítsatok, hogy két hétig világbéke…..
Mr Big fan 2013.07.16 20:33:57
Euroatlanti kapcsolat Mérleg 2013.05.21 06:28:02
Avagy milyen pasikkal randiztam az utóbbi időszakban: - Olaszországból bébiként adoptált fiú akinek teljes önkép zavara van - azt gondolja magáról európai, pedig dehogy - horvát/ olasz röplabdás akinek organikus boltja van (a 2o perces randi) - holland volt Wall str tőzsdés aki…..
Mr Big fan 2013.05.06 16:21:25
A mai nyugis reggelnek indult, mert bár tanítok, megkértem egy kedves barátunkat, hogy tartson egy izgalmas előadást a minisztériumi munkájáról, mert akkor nem nekem kell készülnöm minden órára hogy a diákok is találkozzanak a való élet történeteivel. Nyugisan fel is keltem fél…..
(Ezt a bejegyzést tessék összevetni Mr Big fan kozmopolita előző postjával! :) ) Az utóbbi két héten orvosi utasítás alapján pihenésre lettem ítélve. Ezzel az aktív második trimeszteres brüsszeli és párizsi turistáskodásom ugrott, helyette otthon, falun töltöttem ezt az…..
hát ezt... http://hvg.hu/vilag/20130318_Magyarorszag_fontos_feladatot_kapott_az_E..
Boldogság! csütörtökön Budapest Bár konci a konzulátuson. És ma reggel amikor jöttem vissza reggeli beszerző túráról mind a lobbyban voltak. Tök jó tök jó! És 25C van... :) Drukkoljunk, hogy maradjon ilyen jó a nap!  ..
Összeszedtem magam és megtettem az első lépéseket a tavaszi megújulásom felé: megettem a maradék zserbót, hogy ne álljon a fogyókúrám útjában.  Remélem, büszkék vagytok rám!..